Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim firsatin oldukca menunu yaz, kacamakli bile yesen, yapabilecegin egzersizlerden ceza veririz ve telafi etmis olursun.
Zaten emzirdigin icin sIkI bir diyet yapmana luzum yok:)

Cok cok guzel bir gun..

Aksam ne yiyeceksin kuzum, sporlar sahaneeee

Onum arkam sagim solum, saklanmayan yumurtaaaaaaaa

Ooo fotolu menu, cokkk heyecanli :)
Gupguzel birgun olmus canim..

Her zaman ki gibi harika birgun, o pms siskinligide 2-3 gune gider kuzum, nasilsin gorusmeyeli?

Jelibonlar yenmemis coook sevindim :)))

Guzel birgun olmus eski esim:)
Aksam az yemissin, biskuvileri kompanse etmissin...

Canim aksam cok karistirmissin ve cok gec yemissin.
En gec 7de yemek isini bitirmeye calis..
Zumbayla biraz telafi edersin umarim..

Cok cok guzel canim

Harika birgun olmus Filizim, bende hurma aldim sonunda, cok mutluyum..

Ederim ederim inşallah evet farkındayım canım

Nohut da şişlinlik yapıyor, ama kilo olarak değil. Bir kaç güne iniyor onun şişliği genelde.
Ay umuyorum canım haklısın , nohuta kimyon da koydum ama yine de şişkinlik yaptı

19000 adım süper
İnşallah özgecim hiç beklemiyordum hatta fazla vereceğimi de düşündüm ödül öğünümü bile 1 kase dut gibi daha masumane birşey seçtim ve bütün gün hiç oturmadım

İyi akşamlar herkese bugünki menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase mercimek çorbası
0.75 p tavuk sote
1 kase çoban salata

Akşam:
1 adet kırmızı kapya biber dolma
1 kase yoğurt

Akşam yemek dolma yapmıştı annem acıkmıştım bir tane yedim bıraktım başka da yemedim ve tabiki yine iş güç koşturmaca yeni oturdum
Su: 3.250 lt olacak
Spor : 150 puan -2700 adım ve ev işleri
Yawrukush CEYDOS Arrietty_

Biri bana yalnız değilsin der mi lütfen
Akşama kadar oturduğumu bilmiyorum
6 ya kadar mesaideyim eve geliyorum bebeğimle ilgilen , banyo yaptır yatır (günün en güzel saati) o uyuyunca da yemek ye , bulaşık makinasından temizleri boşalt, kirlileri yerleştir, çamaşır yıka , evi toparla, kişisel bakımını yap derken saat en erken 21.30 oluyor çamaşırları asıp oturuyorum ve gün bitiyor devamlı bir koşturmacadayım 1 saat sonra da uyku

Hiç yazmaya çekinme canım bizim kaptanımız fırçalamıyor başka takımdan geldim ben fırçalıyorlardı burada sevgi tomurcukları dolu

Bebeğin kaç aylık canım herkeste aynı koşturmaca

Saol gardaşşş, sen de çakarsın bir eksi yarın high five yaparız
Eyvallah gankim, high five kurtarmaz uçan basketçi çarpışması yapmalıyız
Bu 2linin gozum uzerinde, cok tehlikelisinizzzz coookkk
Dersi kaynattığımız kadar sınav geçmesini de biliriz hocam.... (neden böyle bitirim triplere girdim bilmiyorum )
Kaptanım ya takım eşimi ararken ruh eşimi buldum galiba
Kdkfkfg teveccühün beybim ben de sana karşı zinhar boş değilim kıps kıps

Iyiyim canım çok şükür perşembe günü test günüm heyecanla bekliyorum bu bekleyiş daha zor ama inşallah tutunmuslardir
Canımmm güzel haberlerle gel
Bebeğin kaç aylık canım herkeste aynı koşturmaca
8 buçuk aylık , 1 aydır işe başladım, bugün istan ettim hiç oturduğumu bilmiyorum kaç gündür , ofiste de aynı telaş işler yoğun

Bi kerede mi şu 6 yumurta ebediyen yiyemem ömrümce yumurtanın olduğu yerlerden kaçarım sora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…