Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sana da küsüm ben
Mesajın B barga dan diye görüp alıntılamışım, sonradan fark ettim.
Küslük falan gerek yok böyle şeylere
Tanımıyorum etmiyorum seni, küseceğim biri değilsin o yüzden.
Ama evet ben de muhatap olmamayı tercih ederim.

Koskoca Niloya yazıyor ona dikkat etmediğin gibi yazdığıma da öylesine dikkat ettin terapistimin no sunu vereyim sana da uyguladığı prensiplerini inandığı yolda devam edeceğini sıradan psikologlar gibi hasta danışan ilgisi uygulamayacağını hastasıyla arkadaş gibi olup onlara ne kadar çok destek verdiğini sana da anlatmış olur he ne dersin?

Tam kesin belli değil yarın İstanbula gelicem kızlar yakın olan varsa birbirimizi görebiliriz
Canım daha öncede anlattığm gibi istanbul içine gelebilmem 2 otobüs benim. Eşim otobüslere koronadan dolayı izin vermiyo ki bende sadece otobüsle bitek bursaya geldim oğlumla doğdu doğalı. Neresine geleceksin istanbulun?

Canım daha fazla uzatmayın bence. Takımında tadı kaçıyo. Banlanacaksınız. Konularda birebir polemiğe girmek yasak

Merhaba hanımlar Nasılsınız
Ben çok şükür iyiyim annemlerden kayinvalidemlere geçtim . Tatilde iyi gidiyor . Bizim burası kucuk bi mahalle aslinda önceden köydu mahalleye çevrildi. Malesef 6 evde korona cikti tedirginiz dikkat ediyoruz.
Sizler kalıyorsunuz hepinizi çok özledim. Yaklaşık 3 hafta önce yapıldığında kilom aynıydı. Şimdi ise malesef bilmiyorum . Eve dönmemize 3 hafta var o zaman öğrenip yeniden dönmek istiyorum.
Hepinizi çok opuyorum hoşçakalın.

Kız dur
Aramı bozma baharcımla :)
Yani onun boyu baya uzun
Bekleme yanına yanaşsın kilosu diye demeye çalıştım:)
B barga JaneRizzoli
B barga nın kafasını takıma geldiğinden beridir çok seviyorum alınmaz o dimi kızz

yok yaauuu ne alınıcam sdhjfksa. haha çok konu dışı olacak ama, şimdi benim ağzına geleni çok söyleyen bir tez danışmanım hocam var: bu böyle mi yapılır, o iş öyle mi olur falan diye çok laf eder. geçen bir kitap gördüm, tam onunla aramdaki ilişkiyi açıklıyor. burası için de geçerli olsun artık

Aşırı bayıldım şu an bu cevaba
Tez danışmanı hocan, tez danışmanlığının ulvi gerekliliğini yerine getiriyor.
Öyle öğrencisini aşağılamayan danışman olmaz ziiira :)

Hahaha süpermiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…