Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

haarikasın. çoraplardan zaten çokça övgüyle bahsedilmiş, hepsine +1 diyorum. senin kilo alıp vermen gözümde doğru bir ölçüm parametresi değil hiç: hayalimde aşırı kaslı bir bireysin.

az yiyormuşsun sanırım, bu geeeerçekten gerçekçi de değil kalıcı da değil. bence bunu aceleye getirip kendine de işkence etme, ne vereceksem 1 ay geç vereyim ama ömür boyu sürdürebileceğim sıkılıkta bir düzenim olsun diye bak. sen sıktıkça vücudun daha da hayatta kalmaya çalışıyor kilo vermeyerek.

Geçen Cuma:69,1
Bu cuma:68,5

fark:0,6
Yüzde:0,87

dün regl olduğumuda belirtmek istiyorum
JaneRizzoli Yawrukush @Ceydos

vayy 68ler haa, bensiz haa... skljfads. çok tebrikler <3

Azcık kestirip uyandım rüyamda bi kargo daha gelmiş bi tane daha tartı almışım

hahaha inanmazsın... sabah kargocunun zili çalmasına uyandım. tartı geldi minik mutfak tartısı, 500 grama kadar tartıyor. ay ekliyim fotosunu da. şimdiye kadar kafamdan 100 gr olduğunu düşündüğüm şeyler 80, 3 gr koyduğumu sandığım chia sadece 1 grammış mesela sdklfja. yine günlük 1200 kalori aldım sanıp alamıyormuşum muhtemelen.

Cuma: 72,4
Bugün: 71,4
Fark: Tam 1 kilo
Yüzde: 1,38

@pesto26 Yawrukush

helaaal ossuun. 5 hafta sonra yerinde kendimi görmek istiyorum

Hakkındır
Yürü be :)

hehehe :')

ay senin kilonun olduğu mesajı da alıntılamıştım ama bulamadım şimdi. çok tebrikler, hem de regl regl :')

Tartını nerden ve ne kadara aldın? Benimki doğru mu tartıyo hiç emin değilim:)
Bu arada fotoda ayak bileklerin dikkatimi çekti
Ne kadar ince :)
Çok severim ince ayak bileği

Tartını nerden ve ne kadara aldın? Benimki doğru mu tartıyo hiç emin değilim:)
Bu arada fotoda ayak bileklerin dikkatimi çekti
Ne kadar ince :)
Çok severim ince ayak bileği

bilek miii.... sen de mi... sdaklfjdas. o senin inceliğin :')
50 liraya aldım ben. daha yüksek kiloları ölçen aynı fiyata ürünler de vardı da hem boyutu büyük hem malzemesi plastikti, gerek yok didim. atıyorum linkini özelden.

Beklerm ben seni 2-3 hafta bu kiloda üzülme

Kendiminkini atayım ben bi karşılaştır he bu arada ayakların çok minnoş

Iyi olmaya çalışacağım inşallah kendimi biraz daha toparlayayım döneceğim tekrar

O zaman max 5 haftaya 71 ler senin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…