Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kafamız ondan seviyo bende aslında 27 ama 26 say böyle daha iyi
Geçen gün içimden kaç yaşında olduğumu geçirdim de. Ben hep 23 te kalmışım 23 güzeldi iyiydiii

Ooo aplam. Bende 26 say işte

23... canım... ben de severdim. büyüdükçe bir hımbıllık çöktü üzerime

Valla hala özüm bu yaşlarda olduğumu kabul edemiyo eskiden cidden yaş büyütmeye çalışırken şimdi hep sabit sayıyorum
Büyümek de güzel
Şu anki kafamı seviyorum
Eskiden hep bi haklı çıkma çabam vardı
Ne kadar yorucuymuş, şimdi fark ediyorum.
Bu kafalar da güzel emin olun :)

Kizlar uzgunum bu hafta hepinizin yuzdesini yerle bir ettim
gecen cuma 72.5
bu cuma 74.1
fark 1.6
yuzde 2.2
Arrietty_ Yawrukush

geçen hafta verdiğin kilo normal değildi yavrum zaten, böyle bir durum kim olsa beklenirdi. üzme kız kendini, her hafta mı 1. olunacak alla alla :) bu hafta versen sağlıksız olurdu artık zaten

Büyümek de güzel
Şu anki kafamı seviyorum
Eskiden hep bi haklı çıkma çabam vardı
Ne kadar yorucuymuş, şimdi fark ediyorum.
Bu kafalar da güzel emin olun :)
hep öyle düşünmüşümdür ben de, 30-35 arası bir kadının zirveleri gibi geliyor bana.
Büyümek te güzel tabiki ama kafamın deliliğini yaş geçtikçe bastırmak zorundaymışım gibi hissediyorum

Cuma: 72,4
Bugün: 71,4
Fark: Tam 1 kilo
Yüzde: 1,38

pesto26 Yawrukush
Wuhuuuuwwwww
Bir efsaaneydi efsaneydi senlee takım arkadaşı olmaak Menülerini yorumlayıp kaç kaşık yedin diye sormaaak. Mekiklerce acı çekiip hep su peşinde koşmaaak bir efsaneee senle takım arkadaşı olmaaak (Hakan Peker ağlıyor )
Süper olmuşşş 70 e günler kala

Kaptan yardimcisi olarak bana cevap verme hakki dogdugunu dusunuyorum. Sebebi ise takimin icinde tatsizlik olmamasi.

Lutfen artik uzatmayalim bu konuyu. Birbirinizi engelleme secenegi var. Yazdiklarinizi gormessiniz. Bunu aktiflestirmek iyi olur.

Konu artik kapansin, yoksa takim kapanacak. Boyle seyler daha önce oldu. Kimsenin hakkina girilmesin..
Birbirimize destek olmak icin bu takimdayiz

Etiketlenen citirlar, gozden kacmasin diye alintiladim

Konu hakkında son yazışımdı emin olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…