Ben kahvaltıyı topladım makineyi çalıştırdım. Pazar var burdada ama gitmek ve gitmemek arasında kararsızım. Perşembe günü aldım alacaklarımı çünküablam babamın evini toparlamaya gitti kızlar bende. Biraz sonra çocuğu uyutucam bende kestirmeyi düşünüyorum
Normal aralıktasınvkı 23,8 az mı demek oluyor
daha once ayca kaya lıstesıyle vermıstım aslında lıste mı yapsam kendım
lowcarp arastrayım bakalım nasıl bısey
Bizim burda da köylerden getirenler var bikaç tezgah. Sorsan köyde oturuyoruz ama kaynanam daha ilk defa bu sene bikaç dal salatalık ekti evinin kenarına. Onu da eşimle ben hazırladıkta öylelikleoh misss iyi uykular. burdaki pazar organik pazar, işte görece daha temiz içerikli ürünler var da yani ne kadar olursa. sarımsak tozu aldım ben de, bayılırım, hohlaya hohlaya gezicem. hehe
Bizim burda da köylerden getirenler var bikaç tezgah. Sorsan köyde oturuyoruz ama kaynanam daha ilk defa bu sene bikaç dal salatalık ekti evinin kenarına. Onu da eşimle ben hazırladıkta öylelikle
Sarımsak tozu mu, nerelere katıcan onu. Neden sarımsak varken tozunu aldın aklımda deli sorular
Ben sarımsağı nadir kullanırımda yerken iyi de sonraki ağızda kalan kokusu beni boğuyo
Köriyi bi tek tavukta kullanıyodum benhahahah. tam benim ayarımda üşengeçmiş kaynana. ben yemeklere baharat eklemeyi çoook severim. en basitinden yoğurda kat yi. düz sarımsağı soymaya üşeniyorum, bir de evde oluyor olmuyor onu takip edemiyorum skljfas. az önce omlete koydum mesela, kekik ve fesleğenle. bence muazzamos. omlete köri koymaya da bayılıyorum, size de çok öneririm mikemmel oluyor.
selamlar, yeni eşin olarak bu hafta sana o çok hızlı verdiğin kilonun bir kısmının geri gelmesi hakkında kendini üzmeni ve şikayet etmeni yasak ediyorum, her yakınmanda 50 ip atlamanı isteyeceğim *ip atlayamadığını da biliyorum he, inadına*, eğer bu durum legal ise -yapabilir miyim bunu sevgili kaptanlar elinden geleni yapıyorsun, bu hafta da alırsan canın sağolsun. eşin olarak benim için gayretin önemli.
sabah uyanır uyanmaz pazara gitme isteği vardı içimde, gittim geldim, daha yeni kahvaltı yapıyorum. sizler nabersiniz
YENİ EŞ LİSTEMİZ
1. @bnnuaydingelini
2. [IMG alt="Yawrukush"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/412/412614.jpg?1558942639[/IMG] Yawrukush @L O L
3.pesto26 @esmeriiim
4.MotivatedAlready Melek Ada
5. @ciseak77JaneRizzoli
6. B bargaBirgaripanne Birgaripanne
7. @Hyperborea17 @1delimavi
8.Arrietty_ Arrietty_ B Beklenen2
KIZLAR EŞLERİMİZLE MENÜLERİMİZE YORUM YAPALIM GEREKİRSE CEZALARINI VERELİM
BU HAFTA @Ceydos OLDUM TEPENİZDEYİM
BİRBİRİNE CEZA VERMEZLERSE EŞLER İKİSİNE BİRDEN CEZA GELECEK
LÜTFEN SUYUMUZU ARTTIRALIM HAVALAR SICAK COK TERLİYORUZ BÜNYEMİZ SUSUZ KALMAMALI
MİNERALLERİMİZ AZALMASIN DİYE MADEN SUYU TÜKETMENİZİ ÖNERİYORUM
KENDİNİZE İYİ BAKIN
Birgaripanne yani kuzum B barga nin dedigi gibi bir sutyen caren eger bingil bingil hali rahatsiz ediyor ise
5 saniye dinlenme ne yaBu Haftanin spor videosu
Gunluk spor ve adimlariniz disinda sporunuza bunuda ekleyin. Hatta bonus puan veriyorum yapana :))
selamlar, yeni eşin olarak bu hafta sana o çok hızlı verdiğin kilonun bir kısmının geri gelmesi hakkında kendini üzmeni ve şikayet etmeni yasak ediyorum, her yakınmanda 50 ip atlamanı isteyeceğim *ip atlayamadığını da biliyorum he, inadına*, eğer bu durum legal ise -yapabilir miyim bunu sevgili kaptanlar elinden geleni yapıyorsun, bu hafta da alırsan canın sağolsun. eşin olarak benim için gayretin önemli.
sabah uyanır uyanmaz pazara gitme isteği vardı içimde, gittim geldim, daha yeni kahvaltı yapıyorum. sizler nabersiniz
Bende yulafli omletime zerdecal koyuyorum zayiflattigina dair dusuncelerim varhahahah. tam benim ayarımda üşengeçmiş kaynana. ben yemeklere baharat eklemeyi çoook severim. en basitinden yoğurda kat yi. düz sarımsağı soymaya üşeniyorum, bir de evde oluyor olmuyor onu takip edemiyorum skljfas. az önce omlete koydum mesela, kekik ve fesleğenle. bence muazzamos. omlete köri koymaya da bayılıyorum, size de çok öneririm mikemmel oluyor.
Ben salataya bile atiyorumKöriyi bi tek tavukta kullanıyodum bendenemek lazım öyle pek bharatlarla aram yoktur alışmamışız. Denemek gerek
YyaaaaBence Olur. Cunku buyuk Gögüs bahane olamaz
Zaten onu yapamam bunu yapamam dan oluyor hep
Bu kadar da deil ama korkuyorum daha cok sarkar diye
oooh süper. kork benden tansu! slafdas. valla ben normal videodan kardiyo yaparken de sımsıkı spor sütyeni kullanmak zorunda kalıyorum, napalım, mecburiyet... skdalfj
Oda kar etmiyor etse ah ahBirgaripanne yani kuzum B barga nin dedigi gibi bir sutyen caren eger bingil bingil hali rahatsiz ediyor ise
Hemen bakayimreklam olmicekse koyayım buraya, 30-35 liraya kom'un sitesinde çok güzel spor sütyenleri var. decathlon'da 20 liraya var. var da var. bozdur bozdur giy. sdkjf. günlük hayatta da böyle kullanır oldum.
B Beklenen2 canim bugunden itibaren donmeni beklicem ne kadar cabuk aramiza donersen motiven o kadar yukselir seni seviyoruz biz bir aileyiz
5 saniye dinlenme ne yaböcek gibi yere yapışır kalkamam zaten 5 saniyede
Haftayaymış bebeğim oay simdi aklima geldiArrietty_ biz bu cuma olcum vermicek miydik? benim disimdakiler verdi mi ben hic göremedim de, çıkmış aklimdan
Valla benimkiler ilk emzirmede yer siler oldu. 2 olursa sırtıma atar gezerimHaha
Eve gidince yapacagim ben
Birgaripanne kuzum emzirmiyor musun?
Sarkik olmayan var mi emziripde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?