- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Merak etmeyin her şey kontrol altındaAaa haberim yoktu bundan, arti cikinca asiri cool olduysam
Ben de aynı durumdan muzdaripimbilmem ki öyle mi yaptım acaba? yeni bi peynir aldım o tuzlu çıktı baya ama yediğim miktar 20 gram, o bu kadar şişirir mi bilemedim. ay görsen pofi pofiyim ya sdklşfjds
Iyiymis o zaman, daha once soyleseydiniz ya hain kofteler :)))Merak etmeyin her şey kontrol altındabu emojiyi kullanmaya başladığınız an kilo vermeye de başlıyorsunuz öyle bir emoji
Biz de daha deneme aşamasındaydık test ediyordukIyiymis o zaman, daha once soyleseydiniz ya hain kofteler :)))
Kimseye soylemeyelim, bu aramizda bir sir olsun, biz zapzayif olalim, digerleriyle dalga gecelim, erol tas gulumsemesi yapalim suratlarina suratlarinaBiz de daha deneme aşamasındaydık test ediyordukdenendi onaylandı
Ssshh diğer takımlar burada geziyorlarKimseye soylemeyelim, bu aramizda bir sir, biz zapzayif olalim, digerlerile dalga gecelim, erol tas gulumsemesi yapalim ,suratlarina suratlarina
O zaman bayramdan sonra acik ara 1.yiiiiizzz :)Ssshh diğer takımlar burada geziyorlartop secret arkadaşlar
Yalnız şu an misyonumuz ifşa oldu
Vizyonumuz da bu yöndeO zaman bayramdan sonra acik ara 1.yiiiiizzz :)
Gunun nasil gecti canim, menun nasil bugun?
Vizyonumuz yiyip yiyip kilo almamak :))Vizyonumuz da bu yönde
Sabah az yedim sucuklu yumurta vardı şimdi de tavuk ızgarayı bekliyorum. Güzeldi ya hele şu ızgara bir gelsin daha da güzel olucak onu gömünce ☺☺
O da iyiymişVizyonumuz yiyip yiyip kilo almamak :))
Afiyet olsun canim simdiden :))
Ben yürüyümüş 20.000 adım tempolu, 15 dk da sana yürürüm be kaptancım....Guzel bir gun olmus Tansucum:)
Cig kofte durum yerine aksam baska bir sey yesen daha guzel olurmus ama bu haliylede guzel menun canim..
Guzel birgundu dun begenmistim bu menuyu kuzum :)
Ahh pestom naptin sen 15dk tempolu yuruyus cezasi geliyor..
Canim kolayliklar diliyorum bu hafta sana :)
Bu hafta yarisma yok gulum, haftaya kadarda eksiye dusersin :)
Canim bu cuma yarisma yok bayram dolayisiyla, haftaya guzel bir eksiyle listeye alacagim seni , haydi goster kendini :))
Canimcim iyiyim Feyzos sen nasilsin asil canim, bu sefer arayi cok actin heee :)
Canim biraz dikkatle guzel eksi gelir :)
Olur canim :)
4 kasik bulguru 1 ogunde yememizde hicbir sakinca yok.Hangi menuden bahsettin suan bilmeden yazyorum fakat benim herkese menu yorumlarim su sekilde olur; menusunde yeterince protein, yeterince yag, yeterince karbonhidrat ,yeterince minarel - su var mi, varsa tamamdir.Bunlardan fazla olan olmussa ceza verip telafi etmeye calisiriz.
Misal diyelim ki,a kisisinin menusunde sabah 2 dilim ekmek var, arada meyve yenmis, oglen yogurtlu corba icilmis, aksam 4 kasik bulgur var.Bu diyete uygun bir menu degil her ogunde karbonhidrat var.Sabah 2 dilim ekmek yendiyse oglen salata yiyebilirdi, arada meyve yendiyse, aksam sebze ya da et yemegiyle gun kapatilabilirdi.Menu yorumlarini bu sekilde yapiyorum gulum, tum gune bakarak :)
Ayy eşime bak bee nasılda yakaladıDün menünü yazmadın mı yoksa ben mi görmedim eşcağızım?
KAMU SPOTU
Arkadaslar bu Ozgegecen cuma 66.2 kg idi, cuma ve cumartesi gunleri , hunharca yedi, yedi, yedi ve bugun 67.2 kilo geldi.
Ozge gibi yapmayin, insan gibi yiyin, insan gibi kilo verin.
Soyleyeceklerim bu kadar..
Ooo harikasin Rocky :))Ben yürüyümüş 20.000 adım tempolu, 15 dk da sana yürürüm be kaptancım....
Gulum adimlarin sahaneee , o nasil adim oyle :)Menumu paylasayim
Sabah gelinlikgil gelmis kahvalti edemedim
Oglen
1 tavuk doner
1 ayran
Ikindi
Bir miktar tarhana
Aksam
Pisman hissedip bolca su ictigim icinde tokluktan oturu birsey yemedim
Su 16 bardak
Spor 19000 adim 950 p
Chole thinge baslicaktim yalan oldu insAllah yarin baslarim
Cunku pazartesi baslarim dedigim hicbirseye baslayamadim
B bargaArrietty_ Yawrukush
Ayy en sevdıgım tarhanaaaIyiyum kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?