hımm anladım ıyı bısey o zaman :)Normal vkiye gelince o sözler yazmıyor galiba
Bu vesileyle menumu vereyim :))Bugun ne yiyecegimi bilmiyorum
Ac da degilim pek.
Menuleriniz de neler var?
Biz en zayıf şişmanlarız :)hımm anladım ıyı bısey o zaman :)
bende bılmıyom hıcbır harekette etkı etmıyor sankı yapıstoı kaldı ben bıkını gıymeyelı yıllar oldu zaten 21 yasında vedalastım bıkınıyleoncedenkoca kıskanclıgı sonradan doğum gobegı
bıde demzlermı aman gıy mıllet neler gıyıyor dıye sankı gıyıyor da guzel duruyor mayo ya talimm
Dogru soyluyorsun"giy aman nolcak"çılardanım ben de. kötü dursun ne olcak. 56 beden bikini gördüğüm günden beri hayata çok pozitif bakıyorum, bunu üreten de salak değil demek ki satıyor ki üretmiş diyorum ve bayılıyorum manken fizikli olmayan kişiler bikini giyince. kendi rahatın isteğin en önemlisi. göbek görünce rahatsız olan plaja gelmeyecek.
ne şişmanı kızzz balık etliyiz bizBiz en zayıf şişmanlarız :)
valla haklısın canım ama ben kendımı hiç iyi hıssetmıyorum oyle uatnıyorum onumde gobek sallanırken"giy aman nolcak"çılardanım ben de. kötü dursun ne olcak. 56 beden bikini gördüğüm günden beri hayata çok pozitif bakıyorum, bunu üreten de salak değil demek ki satıyor ki üretmiş diyorum ve bayılıyorum manken fizikli olmayan kişiler bikini giyince. kendi rahatın isteğin en önemlisi. göbek görünce rahatsız olan plaja gelmeyecek.
Gobegini icine cek canimne şişmanı kızzz balık etliyiz biz
valla haklısın canım ama ben kendımı hiç iyi hıssetmıyorum oyle uatnıyorum onumde gobek sallanırken
Ay yine sporu eklemeyi unuttum.Afiyet olsun :) Spor yapıyor musun?
Canim ellerine saglik :)Yazdım kaptancım, ceza almamıza izin veremeeeğmm olmaaaağzzzz
Iyi olmana sevindim pestocum :)Daha iyi oldum şimdi kendimi yatağa fırlattım. Bugün biraz az yemişim, eve geldiğimdİğimde yemeeeeğk yemeeeğkdiye sızlanıyordum. Buralar sıcak mı soğuk mu anlamadım canım giyinsem yanıyorum çıkarsam üşüyorum, garip bi rüzgar var
Canim kolay gelsin, bayraminiz cok keyifli gecsin.Selam kaptanim. Yogunluk var bizde. Sehirdisindan misafirlerimiz de gelecek, onun heyecani da var. Siz nasilsiniz, bayram yapabiliyor musunuz?
Canim guzel birgun olmus, sadece meyve suyu yerine 1 porsiyon meyvenin kendisini yemeyi tercih et.Yawrukush kaptanım döndük çalışmaya başladım bayramda da eşimin köyüne gideceğiz akraba ziyareti :)
Hemen menümü de vereyim ..
Sabah
1 kk yy beyaz peynir
1 dilim hindi füme
1haşlanmış yumurta
1 dl çavdar
5 siyah zeytin
1 ufak domates
Ara
3 gün kurusu
Öğle
3 ufak mücver
Akşam
Biraz sucuklu yumurta
6 siyah zeytin
1 sb kayısı suyu
1 dl ekmek
2tk kuşburnu
Su 1,5L
İşten eve geç geldik plansızca o yüzden de yemek kahvaltılığa döndü ...
2 gun odul be ya, 2 gun yiyeceguuuuk sonra diyete devam :)Yavvvv kaptanim birakinda bayramda yiyelim bayram bu bayram hicmi sarma dolma tatli yemicez senede 2kere
Nasilsin canim, egzersiz yaptin mi du hic?Sabah
Tost
Akşam
Bir tabak bezelye
İki kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek
Ara
Kahve
Su:2,5L
Yawrukush JaneRizzoli
Canim benim iyiyim sen nasilsin?Kizlar bugun bir turlu giremedim surekli mesaj atip alintilari okudum durdum
Kaptanim sabah yakalayamadim aksam yakalayim dedim gene olmadi anca simdi cevap yaziyorum sen nasilsin
Yapacaksin yani
Ablan hakli benim oglumda 11 aya yeni girdi bakalim zaman gosterecek nasil birakacagini bende igrendirmeye karsiyim kizim 6 aylikken kendi kendine birakmisti gerci sutum de hic yoktu ama sunu duymustum ay gectikce sutun kaliteside azalirmis
Yine yogun bir gun tarhana yaptik foto atacagim bak bakalim
Evdeyim ama onu yap bunu yap bayram temizligime baslamam lazim bugun mutfakla basladim yarin yatak odasi oturma odasi en son pencereleri disaridan yikayip kuru bezle silecegim iceriden sadece silip kurulayacagim yogun bir gun beni bekliyor olmezde yaparsak Allahim nasip ederse
Benim oglanda hoc biberoncu deil
Geldim gittim anca simdi kaptanim yorumlarim
Kek fotom var unutmazsam yarin onu atayim
Bulgur pilavi fazla geldi banaYawrukush cezayi kesiyorum
10 dk dans
Ben kizda biberonu biraktirmak icin denemistim bardakta sut icirmeyi ama olmadi insAllah sen becerirsin
Fotodaki kadar ince deil bacaklarim
Var ya su fotolardan anladim ki , erkek arkadasla bulusulmus, tum gun Istanbul arsinlanmis, erkek arkadas kisisi sagliksiz sagliksiz beslenmis.selamlaar, ay eve yeni geldim çok ama çok yoruldum:
sabah:
Eki Görüntüle 2668883
öğlen: 15 badem + bu sosisten 2 tane
Eki Görüntüle 2668884
akşam: tavuğun hepsini yedim, pilavdan 4 kaşık falan. uf nası acıkmıştım iyi durdurdum kendimi
Eki Görüntüle 2668885
su: 2.5 lt
spor: bu adımı benden sonra geçen olursa kendisine bir ödül gününde pasta ve kahve ısmarlayacağım istanbula yolu düştüğünde
dün ve bugün 12'den sonrası ayrı ayrı, toplam: 27500, 4 saat yürüyüşe denk geliyor. ne siz sorun ne ben söyleyeyim...
Eki Görüntüle 2668886 Eki Görüntüle 2668887
Birgaripanne
Canim kilonda hata mi yapmisim, anlayamadim bu mesaji , kusuruma bakma..
Canim nasilsin , benim henuz bir menu yok kafamda..Bugun ne yiyecegimi bilmiyorum
Ac da degilim pek.
Menuleriniz de neler var?
Spor yapabildin mi canim?Bu vesileyle menumu vereyim :))
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk yy peynir
1 dl hindi fume
6 siyah zeytin
1 dl ekmek
Ara
Muz
Akşam
Nohut yemeği
Yoğurt
Su 2 L
Aksama ben yine valiz hazirligi .. bayramda esimin memleketinde olacagim
Cok guzel yapmissin canim, afiyet olsun, su ve sporunda guzel :)
Yiyecukmu kaptanım helal olsun yawww sanaCanim ellerine saglik :)
Iyi olmana sevindim pestocum :)
Canim kolay gelsin, bayraminiz cok keyifli gecsin.
Canim guzel birgun olmus, sadece meyve suyu yerine 1 porsiyon meyvenin kendisini yemeyi tercih et.
Meyve sulari, meyvelerin posalari alinmis, sekerli sular malesef..
2 gun odul be ya, 2 gun yiyeceguuuuk sonra diyete devam :)
Nasilsin canim?
Nasilsin canim, egzersiz yaptin mi du hic?
Canim benim iyiyim sen nasilsin?
Fotografin cok guzel, neler pisiriyorsun, ellerin dert gormesin :)
Yaaa çooook tatlıBu sabah uyandim posta kutusuna gittim kizlar ,icinde Houston'dan bir arkadasimdan paket gelmis.
Actim icinde bir kitap dedim harika, Houstondayken kitap takas ederdik ama buraya gelince ben marum kalmistim.
Neyse cok sevindim, kitabi bir actim icinde bir not ve kelebekler ucusan bir kolye..
Bikac gun sonra dogum gunum, arkadasim bana harika bir jest yapmis, sabah sabah havalara uctum, agladim da tabi...
Arkadaslar iyi ki varlar...
Eki Görüntüle 2669364 Eki Görüntüle 2669361
Eki Görüntüle 2669358
Var ya su fotolardan anladim ki , erkek arkadasla bulusulmus, tum gun Istanbul arsinlanmis, erkek arkadas kisisi sagliksiz sagliksiz beslenmis.
Sonunda pilava kasik atilmis :)
Adimlara laf yok, keyfiniz, askiniz bol olsun kuzucum..
Canim kilonda hata mi yapmisim, anlayamadim bu mesaji , kusuruma bakma..
Canim nasilsin , benim henuz bir menu yok kafamda..
Denize gidelim dedik bugun, Akin gitmk istemiyor, gitmezsek kofte yaparim.
Gidersek sahilde yemek icin ton balikli sandvic :)
Spor yapabildin mi canim?
Bu arada bayraminiz guzel gecsin, keyifli yolculuklar, dikkat et kendine..
Cok guzel yapmissin canim, afiyet olsun, su ve sporunda guzel :)
Cuma ve cumartes gunu kizlarin yemesine izin var bizde gulum , pazar kemerleri sIkIyoruz :)Yiyecukmu kaptanım helal olsun yawww sana
Napalim bayram telaşi iste herzamanki gibi canim ev işi,sen nasilsin
Iyi ki canim..Yaaa çooook tatlı
Mutluluk paylaştıkça çoğalıriyi ki varlar
Heee bizdede ayni şişko gelene dayak varCuma ve cumartes gunu kizlarin yemesine izin var bizde gulum , pazar kemerleri sIkIyoruz :)
Bende ayni gulum , bayrama az da olsa hazirlaniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?