Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bugun bir turlu giremedim surekli mesaj atip alintilari okudum durdum
Gunaydin citir arkadaslarim, gununuz cok keyifli gecer umarim.
Kaptanim sabah yakalayamadim aksam yakalayim dedim gene olmadi anca simdi cevap yaziyorum sen nasilsin
GUNAYDIN kızlar
hanı bır hareket var. ayakta zıpla yere şınav ceker gıbı yat kalk zıpla adı ne bunun
Yapacaksin yani
Ablan hakli benim oglumda 11 aya yeni girdi bakalim zaman gosterecek nasil birakacagini bende igrendirmeye karsiyim kizim 6 aylikken kendi kendine birakmisti gerci sutum de hic yoktu ama sunu duymustum ay gectikce sutun kaliteside azalirmis
Sessizlik var topikte kimler neler yapıyor
Yine yogun bir gun tarhana yaptik foto atacagim bak bakalim
Selam kizlar

Haftasonundan daha da sessiz kalmis topik

Neler yapiyorsunuz?
Evde misiniz cogunuz?
24 saat yetmiyor bana yine. Eve geldim az dinlenip Yemek ve temizlige basliyacagim
Evdeyim ama onu yap bunu yap bayram temizligime baslamam lazim bugun mutfakla basladim yarin yatak odasi oturma odasi en son pencereleri disaridan yikayip kuru bezle silecegim iceriden sadece silip kurulayacagim yogun bir gun beni bekliyor olmezde yaparsak Allahim nasip ederse
Benim oglanda hoc biberoncu deil
Selamlar guzel takimim nasilsiniz, nerelerdesiniz, bayrm hazirliklari nasil gidiyor :)
Geldim gittim anca simdi kaptanim yorumlarim
Tabisii eli bos gitmek bize yakismaz
Kek fotom var unutmazsam yarin onu atayim
Bulgur pilavi fazla geldi bana Yawrukush cezayi kesiyorum
10 dk dans
Ben kizda biberonu biraktirmak icin denemistim bardakta sut icirmeyi ama olmadi insAllah sen becerirsin
Fotodaki kadar ince deil bacaklarim

Eklentiler

• 20200728_223327.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 39
selamlaar, ay eve yeni geldim çok ama çok yoruldum:

sabah:

öğlen: 15 badem + bu sosisten 2 tane

akşam: tavuğun hepsini yedim, pilavdan 4 kaşık falan. uf nası acıkmıştım iyi durdurdum kendimi

su: 2.5 lt

spor: bu adımı benden sonra geçen olursa kendisine bir ödül gününde pasta ve kahve ısmarlayacağım istanbula yolu düştüğünde

dün ve bugün 12'den sonrası ayrı ayrı, toplam: 27500, 4 saat yürüyüşe denk geliyor. ne siz sorun ne ben söyleyeyim...

Birgaripanne

4 kasik pilav fazla gelmisti sanki ama yuruyusune karsin ceza vermeyecegim

Saka saka cezani veriyorum 2 bardak su

Teşekkürler canım öğle menülerin ofiste ne varsa e bazen börek geliyor bazen kızartma makarna vs e bunlar olunca yemiyorum , ama biraz daha dikkatli olaCağım
Ben menünü beğendim 1 lahmacunda sorun görmüyorum
Teşekkürler tatlım haklısın biraz daha dikkat edeceğim

Maşallah canim cok guzel alışmış bence, uzulme hem bu onun iyiliği icin hem artik anne sütünün bir faydası cok fazla yok ona.

Cok karbonhidrat almissin cezani veriyorum 2 bardak su
Simit deilde ekmek batti gozume esin ceza vermiyorsa ben vereyim
Bayramda ekmegi az tuketirmisin

Gayet güzel olmuş canmmm. Meyve seven biri olarak bence harikaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…