alt karın egzersızı hangısını yapıyorsun. ben sankı ıkı gobeklı gıbıyımdeSabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
Domates salatalık
2 zeytin
1 bardak çay
Akşam
250 gr fırında mücver
1 muz yarım erik yarım nektari 5 çilek (öyle ortaya karışık)
Sütlü kahve
Yarım kâse kinoalı yoğurt
Su: 2,4L
Spor : 80 bacak hareketi
60 alt karın egzersizi
30 mekik 30 sn plank
@melek ada
alt karın egzersızı hangısını yapıyorsun. ben sankı ıkı gobeklı gıbıyımde
Dün bunu yaptımalt karın egzersızı hangısını yapıyorsun. ben sankı ıkı gobeklı gıbıyımde
Ay cok az degılmı yaa sadece muz ve badem yemıssın
Yaptım kızz aaa
Şimdi sen böyle yazdın bende de bişey mi kaçırdım hissi oluştu. Neden ki yaaaaNeden böyle menü birşey mi kaçırdım
Afiyet olsun tatlım, öğlen ve akşamki ekmekler merhabaaaaagunaydınn can kızlarr
dünku yedıklerımı yazayım
sabah yarım sımıt 3 dılım peynır çay
öğle 14:00 mantar kavurma bır dılım ekmek
aksam 18:00 taze fasulye 2 kasık yogurt 1 dılım ekmek
su 2 lt. spor cesıtlı spor hareketlerı
pesto26 simiti affeyle bacım bırdaha olmaz
Bugun ne yiyecegimi bilmiyorum
Ac da degilim pek.
Menuleriniz de neler var?
Aksam deil sabah yemeliydin canim simitin yerineAA Vallamı normalde ekmek yememde bırer dılım yedım yemıyım o zman tamam :)
Ben yuksek bel giymedim daha dogrusu cok az bir donem yine de 2 gobekliyim bakalim zayifladikca ust gobek gidiyor gibiben de böyleyim, direkt benim fiziğime benzeyen birini hiç görmedim biliyomusun. göbeğin olması gereken yerimde göbeğim var , sonra hop göbek deliğimin olduğu yerin altında bi göbeğim daha var. zamanında hep yüksek bel giydim diye böyle bi şeklim var sanırım. baya acayip aslında ve kötü duruyor.
Son dakika belli oluyor benimkiBugun ne yiyecegimi bilmiyorum
Ac da degilim pek.
Menuleriniz de neler var?
Aksam deil sabah yemeliydin canim simitin yerine
Ben yuksek bel giymedim daha dogrusu cok az bir donem yine de 2 gobekliyim bakalim zayifladikca ust gobek gidiyor gibi
Son dakika belli oluyor benimki
Ya benımd eılk dogum sezeryandı ondan galıba dıkısın ust tarafı dıkıse dokulen nehır gıbı onun ustunede kacak kat cıkmısım sankıben de böyleyim, direkt benim fiziğime benzeyen birini hiç görmedim biliyomusun. göbeğin olması gereken yerimde göbeğim var , sonra hop göbek deliğimin olduğu yerin altında bi göbeğim daha var. zamanında hep yüksek bel giydim diye böyle bi şeklim var sanırım. baya acayip aslında ve kötü duruyor.
ayy gelmıyorum ben o davete mıdem bulandı yumurtadan yawwAfiyet olsun tatlım, öğlen ve akşamki ekmekler merhabaaaaayapıyorlar ama onlarsız da doymazmışsın. Seni biraz yumurta yemeye davet ediyorum
heh bende 3. leveldeyım
Ben de 2. Gibiyim. Biraz daha azı benim göbek.
Ya benımd eılk dogum sezeryandı ondan galıba dıkısın ust tarafı dıkıse dokulen nehır gıbı onun ustunede kacak kat cıkmısım sankı
ayy gelmıyorum ben o davete mıdem bulandı yumurtadan yaww
heh bende 3. leveldeyım
Ben de 2. Gibiyim. Biraz daha azı benim göbek.
nasıl gidecek bu göbek peki
Ay benimkiler de öyleben doğum da yapmadım hatta ergenlikten beridir böyle benim. dediğim gibi herhalde yanlış giyinmekten ya. dar çamaşır giymekten yanlarım da hafif içe göçüktür mesela. düzgün bedenime göre giyinmeyi daha yeni ynei öğreniyorum.
hoplaya zıplaya heralde bilmiyorum ki ya. tavaya yapışan yağ kadar inatçı bendeki yağlar da.
Benimki 4 den 2 ye dogru gecis yapti Allaha sukur yumusak benimki insAllah sonuna kadar gidicem vee bitecek
Evet giyimden kaybediyoruz bizben doğum da yapmadım hatta ergenlikten beridir böyle benim. dediğim gibi herhalde yanlış giyinmekten ya. dar çamaşır giymekten yanlarım da hafif içe göçüktür mesela. düzgün bedenime göre giyinmeyi daha yeni ynei öğreniyorum.
hoplaya zıplaya heralde bilmiyorum ki ya. tavaya yapışan yağ kadar inatçı bendeki yağlar da.
Gider insAllah canim herkes icin bol bol dua edeyim saglimiz icin gitmeliAy benimkiler de öyle
Top gibi önümde
bende bılmıyom hıcbır harekette etkı etmıyor sankı yapıstoı kaldı ben bıkını gıymeyelı yıllar oldu zaten 21 yasında vedalastım bıkınıyleBen de 2. Gibiyim. Biraz daha azı benim göbek.
nasıl gidecek bu göbek peki
Ben örtülü olduğumdan bikini derdim yok allahtanbende bılmıyom hıcbır harekette etkı etmıyor sankı yapıstoı kaldı ben bıkını gıymeyelı yıllar oldu zaten 21 yasında vedalastım bıkınıyleoncedenkoca kıskanclıgı sonradan doğum gobegı
bıde demzlermı aman gıy mıllet neler gıyıyor dıye sankı gıyıyor da guzel duruyor mayo ya talimm
bacaklar duzgunlesmıs oda guzel sıra gobegede gelır ınsallah :)Ben örtülü olduğumdan bikini derdim yok allahtan
Ama benin göbek bikinilik değil hiç
Bacaklar çok düzgünleşti
Ama göbekte hiç hareketlenme yok
Normal vkiye gelince o sözler yazmıyor galibabacaklar duzgunlesmıs oda guzel sıra gobegede gelır ınsallah :)
bızım vki lerın altında baslangıc kılosu falan yazmıyor nıye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?