Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni 4 aylık canm haklısın kilo verilir emzirmeyi istiyorum

afiyet olsun cok guzel bir gun olmus

bu hafta daha sık emzir bakalim canim ayrica badem findik hurma eksik etme gun icinde
sut artirici seyler kisiye gore degisiyor sanirim en cok uyku sütü artırıyor bence. bende dere otu bulgur ve yesil sogan ve acayip etkiliydi. hatta haslanmis tavuk yeyince de sutumun arttigini hissederdim.
menunu cok begendim canim afiyet olsun
Bnde içiyorum canım o kahveyi gerçekten harika rahat bir şekilde lavaboya da çıkıyorum hindiba kahve harika birşey gerçekten
ben de merak ettim simdi. daha once hic icmedim. tadi nasil?
herseyinle guzel bir gun olmus
afiyet olsun canim guzel menu ama kurufasulye miktarini biraz daha artırabilirdin sanki
afiyet olsun gayet guzel
cok guzel yurumussun canim 15000 adim cok iyi 🖒
oh mis
afiyet olsun canim aksam 9 daki icli kofte fazla olmuş bence. yemegi erken yeyince acıkmışsındır tabi saat 7 gibi yeseydin birsey yazmazdim muhtemelen.

İnşaAllah inşaAllah canm dikkat edicem artık

merhaba kizlar
sabah 11.00
kiymali yumurta (1 yumurtadan)
domates cokelek ve semizotundan salata
3 zeytin

17.00
5 kofte
domates salatalik ve ayran

su 3 litreyi gecti

50 squat
5 dk lik gunluk egzersizler
koye gittik bugün orda da hareketliydik
ip atlamaya zamanim kalmadi cok uykum var

ya hep seni etiketlemeyi unutuyorum canim eşim bnnu
bu hafta 1. lik bizim

Mantı sosuna tavada ekmek banan biri olarak o sosisle de anılarımız var elbette....
Afiyet olsun canısığ, ismini çok sevdim sosisli sos olarak
Arkadaşlar şu hangimiz en obur testine bir zamanlar nasıl 78 kilo olduğumu anlatarak noktayı koymak istiyorum... Haftada 2-3 kere 1 öğle yemeği olarak King boy menü+ normal menü yiyip üzerine akşam geç saatte yemek yediğim váákitler olmuş olabiluuur yani mantıya ekmek banmak falan çok basit şeyler bunlar şimdi de nasıl tutuşuyorum ama bunları vermek için değil mi shshhsjs yerken iyiydi tabi
Ama önemli olan şu an doğru yolda olmamız
Saolasın pestom,

Bak bunu bilmiyordum alırsam atarım sana, biraz da nete bakarım
Yürümüşsün ne güzel spor olmuş kalorisi çok değil zaten insanın canı çekiyor ya yapacak tek şey bir fırt almak

Bebeğim sen kiminle dans ediyorsun.........
Ben bu işlere 18 yaşımda össye hazırlanırken girdim, temelim çok sağlam akşamları dersane çıkışı (21.30 civarı) millet koşa koşa eve gidip ders çalışırken ben gider 1.5 iskender gömer sonrasında da dev bir dürüm çiğköfteyle cilasını atardım... Yeni takılmaya başladığım herkes 3-4 haftaya farkedilecek şekilde kilo alırdı gece atıştırmalığı olarak makarna pattis kızartması ve yumurtayı aynı anda yaptığım bir gün hatırlıyorum o king boylara falan hiç girmeyelim zaten, kötü beslenmekten safra kesem alındı benim uleeeynnn. (en şişman benim yarışı ) ağır yaşamları izlerken hiç ‘eh yok artık yuh’ diyemedim, içten içe onları hep anlıyordum. Bu arada ben de 79.5u gördüm galiba en son. Aslında bu yemeye gene iyiymiş

Son düzenleme:
Kızlar günaydın, yine dün menümu yazamadım. Benim kız zor uyuyor ya onunla uyuyakalıyorum ya da artık telefonu elime alamayacak kadar uykum gelmiş oluyor. Bir de evde misafir olunca daha da zor oluyor. Düzenimi oturtana kadar beni böyle idare edin olur mu dünkü menümu yazmadan önce soyliyim diyete pek uygun değil ama az yemeye çalıştım. Okullar açılırsa her şey daha düzenli olacak ama açılmazsa bana memleket yolu görünüyor hele o zaman naparim hiiic bilmiyorum

Sabah
Bir dilim peynir, üç zeytin, iki yk sucuk içi, domates, salatalık, dereotu, iki dilim ekmek

Ara
Bir fincan sütlü kahve, iki çatal pasta

Akşam
Yarım kase yoğurt çorbası, üç yk kaşarlı makarna, on tane üzüm

Su 2 litre
Spor 15 dk leslie
2 dk twist
50 bacak hareketi

Canım bebeğin daha çok küçükmüş ek gıdaya geçene kadar bekleyebilirsin, ben öyle yapmıştım.

Tesekkurler canim insallah iyi olur
Ee sen yine 6 li rakkamlari gormussun bana da kismet olur insallah
Olur olur canım ben de 74 le başladım burda. Yolumuz biraz uzun ama yaparız biz

gun boyu miktar olarak cok az yemissin ama o ekmek saat 20 de degil de 16 da olsaymis supermis. bu sıralar saalere taktim sanirim o yuzden dikkatimi cekti.
Saatlerle basım dertte sorma işten 7 de çıkıyorum eve gelıp cocuklarla sofraya oturmam 8 -9 ama brn onden yıyorum bıseyler 7-8 arası

Herkese günaydinn dunku menumu vererek başlayım akşamım kotu oldu bana ceza verin B barga Yawrukush

Sabah
1 kase yoğurt çorbası

Öğle
1 kase yoğurt
4 erik

Ara
1 muz
1 sb süt

Akşam
Karışık tost (ekmegi büyüktü)

Kotu bir aksam yemegi oldu benim için bugun bol bol spor yapmam lazim

Esini etiketlesen daha kolay gelirdi cezan

Ablacım elinize su dökemeyiz onu anladık geçmiş olsun
Benim başlangıç yaşım ise 7 falan... Eski evimize yakın bir AVM vardı babama çok ısrar ederdim her haftasonu orada bir şeyler gömerdim
Benim de öyle bir sıkıntım vardı yiyodum yiyodum ya kilo hiç almıyordum yada az alıyordum bunu gördükçe daha da çok yiyordum shshhsjs sonra bellli oldu tabi

Tahin arttırıyor canım, humanadan ziyade güvendiğin bir aktardan süt arttıran çay karışımı al anasonlu filan. Yaş üzüm çok iyi. Su tüket bol bol, ılık banyolar da işe yarar. Maydanoz yeme canım o azaltıyor.
Aklıma gelenler bunlar sakin olmaya çalış artar yeniden canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…