Yeni 4 aylık canmEmz
emzirirken zaten kilo veriyorsun , bebeğin kaç aylıktı , ben ek gıdaları dolu dolu yemeye başladığı zaman diyete girdim 7-8 aylıktı , bebeğin sadece süt alıyorsa diyet yapma derim , kilo her zaman verilir
afiyet olsun cok guzel bir gun olmusGünaydın kızlar dün şarjım bitti sonra da yine uyuyakalmisim hemen dünkü menümu yazayım ☺
Sabah
Üç yk menenen, bir dilim peynir, domates, salatalık, iki dilim ekmek
Ara
Sade türk kahvesi, bir kuru kayısı, bir taze incir
Ara
bir Nektari, beş çubuk kraker
Akşam
Yarım kase şehriye çorba, 5 tane fırın köfte, iki tane biber, iki dilim kavun
Su 2 litre
Spor 100 flutter kicks
100 bisiklet hareketi
Kızlar suyuma dikkat etsemde sütümn kalitesi düştü sanırm bebeğin bu ay 300 gr almış
Hemşire 1 hafta dikkat et sık emzir yine bakalım dedi eğer kilo almazsa sanırm mama dicek ama mamada vermek istemiyorum
Benim diyet işi biraz askıya alınacak sanırm en azından ek gıdaya geçene kadar
Yawrukush
bu hafta daha sık emzir bakalim canim ayrica badem findik hurma eksik etme gun icindeBiz düzen yapmam lazm süt artırıcı çay alcm humana
Bide öğle yemeği yemiyorum saat 10 gibi kahvaltı ettiğim için sanrm azda olsa bişe yemem lazm yada ara öğünlerimi dolu yapmam lazm süt artıran şeyler neler kızlar yardım edin bana yaçok canm sıkıldı
menunu cok begendim canim afiyet olsunBugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
öğle
1 kase domates çorbası
200 ml ayran
1 p tavuk göğüs
akşam
1 p zeytinyağlı semizotu
1 kase yoğurt
su:2.5lt litre
Spor: ofis koşturması
Yawrukush sserendipity
ben de merak ettim simdi. daha once hic icmedim. tadi nasil?Bnde içiyorum canım o kahveyi gerçekten harika rahat bir şekilde lavaboya da çıkıyorum hindiba kahve harika birşey gerçekten
herseyinle guzel bir gun olmusİyi aksamlar
Menu
Sabah
Salata (1 yumurta, 8 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir, marul, mor lahana, domates, kapya, salatalik, pancar, ceyrek avokado ve maydanoz) ve papatya cayi
Ara
Donmus uzum (1 salkim)
Aksam
Firin levrek, yesil salata ve koz biber
Cevizli hurma (3 adet)
Su 3 litre
5 bin adim
Birgaripanne Yawrukush
afiyet olsun canim guzel menu ama kurufasulye miktarini biraz daha artırabilirdin sankiBugünkü menüm
Sabah 09:30 3 dılım peynır yarım sımıt domates salatalık
Saat 12:00 sütlü kahve
Saat 15:30 yeşilçay ve yesıl elma
Saat 20:00 4 kasık etli kuru fasulye
Saat 21:00. 4 kaşık bıberlı lımonlu yogurt
Su 2 lt
Spor henuz yapmadım işyen eve gec geldım yemek hazrla camasır topla cocukları uyutcam sımdi umarım enerjım kalır
@JaneRizzoli
afiyet olsun gayet guzelMerhabalar hatunlar,
Umarım iyisinizdir. Ben iyi sayılırım. Balon modu devam
13.40
Eki Görüntüle 2674131
O kutuda epey bir salata, tuzsuz zeytin, 3 dilim hellim, 4 dilim kuru domates, sucuk ve burda bence olduğundan daha bi büyük çıkan bir börecik var.
20.30
Eki Görüntüle 2674132
Dikkat bu bir tatlı tabağıdır
O mor salatadan bir o kadar daha yedim, hatta biraz daha fazla olabilir. Hepinize tavsiye ederim.
Su: 2 lt yapma niyetindeyim.
Spor: ona dair de bi niyet var fakat Allah kerim
@motivated already
cok guzel yurumussun canim 15000 adim cok iyi 🖒Menum
Sabah
Olmazsa olmaz yulafli omlet 160 gram
2 ucgen peynir (belki kilo verememde etken )
3 zeytin
4 catal cilek receli kendim yaptim
1 catal tereyagi
Oglen
2 kasik pirinc pilavi
3 kasik salata
1 dilim ekmek
4 kasik ciger kavurma
Aksam
5 6 kasik et sote
1 kasik pirinc pilavi
Ara ogun
2 yarim dilim karpuzzun kabugu @deniz diyette
Su 14 bardak
Spor 15000 adim 750 puan
10 dk leslie 70 puan
5 dk chole thing 30 ppuan
Toplam 850
Arrietty_ Yawrukush @1delimavi
oh misİyi akşamlar herkese
Sabah
Ufak bir tam buğday sandviç ekmeğinden yapılmış fümeli peynirli bol rokalı sandviç
Yeşil çay 1 kupa
Akşam
Yarım tabak domates salçalı biberli sosis (ben buna sosisli sos diyorum)(çok büyük tabak hayal etmeyelim lütfen küçük yemek tabağı )
1 kk peynir
Salata
Su: 3L
Spor: yok, malum zamanlar
pesto26
afiyet olsun canim aksam 9 daki icli kofte fazla olmuş bence. yemegi erken yeyince acıkmışsındır tabi saat 7 gibi yeseydin birsey yazmazdim muhtemelen.Bugun ne yedim ?
Bugun biraz sapitti menum
Sabah 11.30
3 dilim ekmek 2 si tam bugday 1 i nirmal gec kalinca kahvalti aciktim bugun
2kk peynir
1 tane yagda domatesli yumurta
3 cb sekkersiz cay
Ara 12.30
1 fincan sekersiz turk kahvesi
Aksam 15.30
10 taneye yakin etki sarma
2 3 kasik karisik kızartma
Birazda eksi maya ekmek
Aksam 9 gibi
1 tane icli kofte
Su 1.5 litre
Spor yok gunluk hareket
İnşaAllah inşaAllah canm dikkat edicem artıkbu hafta daha sık emzir bakalim canim ayrica badem findik hurma eksik etme gun icinde
sut artirici seyler kisiye gore degisiyor sanirim en cok uyku sütü artırıyor bence. bende dere otu bulgur ve yesil sogan ve acayip etkiliydi. hatta haslanmis tavuk yeyince de sutumun arttigini hissederdim.
Arkadaşlar şu hangimiz en obur testine bir zamanlar nasıl 78 kilo olduğumu anlatarak noktayı koymak istiyorum... Haftada 2-3 kere 1 öğle yemeği olarak King boy menü+ normal menü yiyip üzerine akşam geç saatte yemek yediğim váákitler olmuş olabiluuurMantı sosuna tavada ekmek banan biri olarak o sosisle de anılarımız var elbette....
Afiyet olsun canısığ, ismini çok sevdim sosisli sos olarak
Bak bunu bilmiyordum alırsam atarım sana, biraz da nete bakarımBeybim kırmızı pancardan yapıyosun ama turşu olmuş bi kırmızı pancar. Harbi enfes oluyor, alırsan yaz bana tarifini verem
Sen spor dedin ama ben gittim içecek içtim şimdi.. bitanesi 85 calori imiş hepsini bitirmedim. Normalde çıkmayacaktım ama benim adam heves etti bi dolanmaya. Şimdi spor yapacak vaktim de kalmadı. Ay sızlanmaktan yıldım bi kaç gündür
Bakalım sen neler yemişsin tıtlı qıssss
Arkadaşlar şu hangimiz en obur testine bir zamanlar nasıl 78 kilo olduğumu anlatarak noktayı koymak istiyorum... Haftada 2-3 kere 1 öğle yemeği olarak King boy menü+ normal menü yiyip üzerine akşam geç saatte yemek yediğim váákitler olmuş olabiluuuryani mantıya ekmek banmak falan çok basit şeyler bunlar şimdi de nasıl tutuşuyorum ama bunları vermek için değil mi shshhsjs yerken iyiydi tabi
Ama önemli olan şu an doğru yolda olmamız
Saolasın pestom,
Canım bebeğin daha çok küçükmüş ek gıdaya geçene kadar bekleyebilirsin, ben öyle yapmıştım.Kızlar suyuma dikkat etsemde sütümn kalitesi düştü sanırm bebeğin bu ay 300 gr almış
Hemşire 1 hafta dikkat et sık emzir yine bakalım dedi eğer kilo almazsa sanırm mama dicek ama mamada vermek istemiyorum
Benim diyet işi biraz askıya alınacak sanırm en azından ek gıdaya geçene kadar
Yawrukush
Olur olur canım ben de 74 le başladım burda. Yolumuz biraz uzun ama yaparız bizTesekkurler canim insallah iyi olur
Ee sen yine 6 li rakkamlari gormussun bana da kismet olur insallah
Saatlerle basım dertte sorma işten 7 de çıkıyorum eve gelıp cocuklarla sofraya oturmam 8 -9 ama brn onden yıyorum bıseyler 7-8 arasıgun boyu miktar olarak cok az yemissin ama o ekmek saat 20 de degil de 16 da olsaymis supermis. bu sıralar saalere taktim sanirim o yuzden dikkatimi cekti.
Sagol canım cok yemıs hıssettım kendımı az yedım o yuzdenafiyet olsun canim guzel menu ama kurufasulye miktarini biraz daha artırabilirdin sanki
Benimde 2.5 yasinda kizim var3 yaşında bi kızm daha var maalesef uyku çok mümkün olmuyoöğlen bazen 2side aynı uyursa uyuyablrm oda çok işim yoksa
O kadar haklısın ki.....
neyseki lavaş bittide bulduğumuz her şeyi eneee ne güzel olur bu diye sarıp sarıp yemekten kurtulduk
Esini etiketlesen daha kolay gelirdi cezan
Ablacım elinize su dökemeyiz onu anladıkBebeğim sen kiminle dans ediyorsun.........
Ben bu işlere 18 yaşımda össye hazırlanırken girdim, temelim çok sağlamakşamları dersane çıkışı (21.30 civarı) millet koşa koşa eve gidip ders çalışırken ben gider 1.5 iskender gömer sonrasında da dev bir dürüm çiğköfteyle cilasını atardım... Yeni takılmaya başladığım herkes 3-4 haftaya farkedilecek şekilde kilo alırdı gece atıştırmalığı olarak makarna pattis kızartması ve yumurtayı aynı anda yaptığım bir gün hatırlıyorum o king boylara falan hiç girmeyelim zaten, kötü beslenmekten safra kesem alındı benim uleeeynnn. (en şişman benim yarışı ) ağır yaşamları izlerken hiç ‘eh yok artık yuh’ diyemedim, içten içe onları hep anlıyordum. Bu arada ben de 79.5u gördüm galiba en son. Aslında bu yemeye gene iyiymiş
Barga yi etiketledim ya o degil mi esimEsini etiketlesen daha kolay gelirdi cezan
Tahin arttırıyor canım, humanadan ziyade güvendiğin bir aktardan süt arttıran çay karışımı al anasonlu filan. Yaş üzüm çok iyi. Su tüket bol bol, ılık banyolar da işe yarar. Maydanoz yeme canım o azaltıyor.Biz düzen yapmam lazm süt artırıcı çay alcm humana
Bide öğle yemeği yemiyorum saat 10 gibi kahvaltı ettiğim için sanrm azda olsa bişe yemem lazm yada ara öğünlerimi dolu yapmam lazm süt artıran şeyler neler kızlar yardım edin bana yaçok canm sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?