Benim de ortaokul oks ye hazirlik yil 2007 patates kizartmasi ve ben tabi gozume tasta gelmisti kuskundumAblacım elinize su dökemeyiz onu anladıkgeçmiş olsun
Benim başlangıç yaşım ise 7 falan... Eski evimize yakın bir AVM vardı babama çok ısrar ederdim her haftasonu orada bir şeyler gömerdim
Benim de öyle bir sıkıntım vardı yiyodum yiyodum ya kilo hiç almıyordum yada az alıyordum bunu gördükçe daha da çok yiyordum shshhsjs sonra bellli oldu tabi
Evet pardon ben etiketi gormemisim basta oluncaBarga yi etiketledim ya o degil mi esim
İnşaAllah canım çok sağolTahin arttırıyor canım, humanadan ziyade güvendiğin bir aktardan süt arttıran çay karışımı al anasonlu filan. Yaş üzüm çok iyi. Su tüket bol bol, ılık banyolar da işe yarar. Maydanoz yeme canım o azaltıyor.
Aklıma gelenler bunlar sakin olmaya çalış artar yeniden canim
Senin baya inişli çıkışlı olmuşBenim de ortaokul oks ye hazirlik yil 2007 patates kizartmasi ve ben tabi gozume tasta gelmisti kuskundum
Sonra lise 65
uni de zayifladim eve gelince 58 den 75 e ciktim ise basladim 65 e dustum nisan evlilik 67
ilk hamilelik 73 le baslangic 85 ile bitis dogum sonrasi 75 emzirme 83
Ikinci hamilelik 82 emzrime boyu 85
Bonbon keki ogrenince 89
Subattan itibaren nisanda araniza katildigimda 85 tim simdi 72.5
Evet pardon ben etiketi gormemisim basta olunca
Evet bayagi inisli cikisli zamanlar yasadim ama hic bir zaman kilo aldigimi fark edemedim ondanda kaynakli tabiSenin baya inişli çıkışlı olmuşama helal olsun 2 tane çocuğun var maşallah burada oldukça fazla kilo vermişsin vermeye de devam edeceksin inşallah
Eski oburlukları mezara gömüyoruz kampanyası oldu bu iş
evet cnm anladim. aksam isten gec ciktim yeni eve geldim falan yazmistin sanirim. birde es ve cocuklar varsa zaten yemek saati iyice gecikiyor. kolay gelsin canimSaatlerle basım dertte sorma işten 7 de çıkıyorum eve gelıp cocuklarla sofraya oturmam 8 -9 ama brn onden yıyorum bıseyler 7-8 arası
aslinda gun boyu cok az yemissin "corba yogurt muz erik" yemissin. umarim tostu aksam cok gec saatte yememissindir vampircim
super spor ve menu. afiyet olsunselam, yapabilirsen 45 dk yürüyüş yapsan iyi olur, ben de yazim şimdi:
sabah: meyve salatası
öğlen: 1 dilim ekmek ve 1 yumurta, 3 kaşık haşlanmış nohut
akşam: patlıcan-kabak-soğan, 1 parça tavuk göğüs, 2 yk yoğurt
su: 2-2.5
spor: 1.5 saat kondisyon bisikleti, 1 saat yürüyüş
Bugün işten geç çıkacağım ama evde leslie yaparım diye düşünüyorumselam, yapabilirsen 45 dk yürüyüş yapsan iyi olur, ben de yazim şimdi:
sabah: meyve salatası
öğlen: 1 dilim ekmek ve 1 yumurta, 3 kaşık haşlanmış nohut
akşam: patlıcan-kabak-soğan, 1 parça tavuk göğüs, 2 yk yoğurt
su: 2-2.5
spor: 1.5 saat kondisyon bisikleti, 1 saat yürüyüş
aslinda gun boyu cok az yemissin "corba yogurt muz erik" yemissin. umarim tostu aksam cok gec saatte yememissindir vampircim
Mis misEvet bayagi inisli cikisli zamanlar yasadim ama hic bir zaman kilo aldigimi fark edemedim ondanda kaynakli tabi
InsAllah 58 59 a kadar devam edecegim tikanirsam nerde kalirsam orda devam artik tabi 2 3 yil korumaya almam lazim kilomu yoksa yine alirim
Nelerin kilo aldirmadigini neleri tuketmemem gerektigini de ogreniyorum
Cook geçmiş olsun esine canimKizlar iyi aksamlar, nasilsiniz?
Zor gecen 3 gunun ardindan gelebildim takima..
Pazar gecesi esim rahatsizlandi, kendisinin kalp rahatsizligi olmustu daha once (2 yil once), hastanelik olmustuk, kalp atislari bir gunden uzun sure dakikada 140-150nin altina inmemisti her turlu ilaca ,seruma vs'ye ragmen.
En son elektrosok verilip, kalbi yeniden calistirip, normale dondurmek istediler.Ama genel anesteziyi verince, kalp atislari normale donmustu cok sukur.
Pazar gecesi, sabah 4te kaldirdi beni kotuyum diye, hastanelik olmadik, fakat surekli kullanmasi gereken ilaci birakmisti doktoruna sorup.Ilac aliyor yine, ve 3 gundur her seyine asiri dikkat ediyoruz.
Bende hicbir sey yapacak, hatta takima gelecek enerjide bile degildim, affedin.
Simdi daha iyi, kalp atislari duzenli, gogsunde baski - agri kalmadi.
Akinda yarin okula basliyor, okulla ilgili de bir suru kosturmam oldu birde.
Sizler neler yaptiniz?
FitFiliz hic iyi bir es olamadim sana , ki seni ne kadar ozlemistim, iple cekmistim es olmayi, buna da ayrica uzgunum canim
Gecmisi okuyayim kizlar..
Sagol Elifim, koronavirus, stress vs derken yine bir atak gibi geldiCook geçmiş olsun esine canim
Kaptanım ne demek affedin falan, büyük geçmiş olsunKizlar iyi aksamlar, nasilsiniz?
Pazar gecesi esim rahatsizlandi, kendisinin kalp rahatsizligi olmustu daha once (2 yil once), hastanelik olmustuk, kalp atislari bir gunden uzun sure dakikada 140-150nin altina inmemisti her turlu ilaca ,seruma vs'ye ragmen.
En son elektrosok verilip, kalbi yeniden calistirip, normale dondurmek istediler.Ama genel anesteziyi verince, kalp atislari normale donmustu cok sukur.
Pazar gecesi, sabah 4te kaldirdi beni kotuyum diye, hastanelik olmadik, fakat surekli kullanmasi gereken ilaci birakmisti doktoruna sorup.Ilac aliyor yine, ve 3 gundur her seyine asiri dikkat ediyoruz.
Sizler neler yaptiniz?
FitFiliz hic iyi bir es olamadim sana , ki seni ne kadar ozlemistim, iple cekmistim es olmayi, buna da ayrica uzgunum canim
Sagol canim, iyiyiz cok sukur, sahalara dondum bende..Kaptanım ne demek affedin falan, büyük geçmiş olsun
Cok şükür canim atlamissiniz insaAllah yeniden tekrarlamazSagol Elifim, koronavirus, stress vs derken yine bir atak gibi geldi
Bu kadarla atlattik cok sukur diyorum.
Sen naislsin canim?
Pardon karşim ben de biraz hırs yapmışımAblacım elinize su dökemeyiz onu anladıkgeçmiş olsun
Benim başlangıç yaşım ise 7 falan... Eski evimize yakın bir AVM vardı babama çok ısrar ederdim her haftasonu orada bir şeyler gömerdim
Benim de öyle bir sıkıntım vardı yiyodum yiyodum ya kilo hiç almıyordum yada az alıyordum bunu gördükçe daha da çok yiyordum shshhsjs sonra bellli oldu tabi
Sagol Elifim, her daim yardimda ilk yanina kosulacak kisisin biliyorsun, iyi ki varsin..Cok şükür canim atlamissiniz insaAllah yeniden tekrarlamaz
Bende iyiyim canim selam vereyim demistim gorunce uzuldum
Takımla ilgili yapilacak birsey olursa mutlaka haber canim
Gecmis olsun kaptanim Allahim sifasini versinKizlar iyi aksamlar, nasilsiniz?
Sizler neler yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?