Cuam günki kaçamaktan sonra gözüm korkuyor şu an tartıya :) bakalım tegl tartısı olacak şimdi :)iyi aksamlar kizlar nasilsiniz??
bu hareket az once yaptigim gunluk egzersizlerin icinde vardi. ama 30 sn. sag 30sn. sol bacak icindi. mesaji daha once okusaydim tuhh. çoğaltirdım dakikalari
guzel ve hafif menuere devam ediyorsun. afiyet olsun banucum
yarin pazartesi canim modunu yükselmek icin cok iyi bir zaman. bu hafta en cok kiloyu sen verceksin. ha gayret
menun guzel canim spor da harika. gelsin eksiler
afiyt olsun cok guzel bir menu olmus
sade oz ve gayet güzel afiyet olsun
harika görünüyor ellerine saglik. cok guzel bir gun olmus adim sayisi da cok iyi.
simdiye kadar kac kilo verdin bilmiyorum ama isteyince cok guzel verildigini biliyorsun. yarin ve sonraki gun neden daha ince olmayasin. hadi kendine gel ve yarindan tezi yok daga sıkı saril saglikli beslenmeye
lavasi erken saatlerde yemissin olumsuz etkslisi olmaz bence. afiye olsun
Su süper, menü az olmuş , pideden daha sağlıklı şeyler ekleyip menünü zengin tutabilirsin canımben de menumu yazayim hemen
11.00
1 tavada yumurta 4 zeytin
2 kasik kadar cokelek
ceyrak parca peynirli gozleme
15.40 yarim pide,ayran
su 4 litre
600 ip
80 squat
60 sn. plank
ve gunluk egzerizler
Gunaydin canim nasilsin
Iyi geceler
Afiiyet bal seker olsun canim ama artik daha dikkatli olmaliyizBugünkü menüm sabah
Çeyrek tost
Öğle
1 lahmacun
Akşam
1 kase çorba
Şu 2.5 3 lt kadar saymadım
Spor temizliğe devam şükür bugün bitti. Lahmacunu da temizlik yapıyoruz diye dışardan söyledik valla bisey yapmaya üşendim o yüzden yedim varsa cezam raziyim
Birgaripanne Arrietty_
Ahhh canim kolay gelsinnnSelam kızlar dünki menüm
Sabah
2 yumurtafan mantarlı omlet
Yarım dilim ekmek
2 yk kaymak
4 adet zeytin
3 dilim hellim peyniri
Domates salatalık
Ara
Toplam 1 avuç fındık kaju badem antep f.
Akşam
1 p etli taze fasulye
su:1 lt
Spor: ev işleri ,bebeğim. hiç oturmafım bütün gün koşturdum
Yawrukush (özleniyorsun )
Birgaripanne
mantara bayılrıımmm yaa afıyet olsun :)Selam kızlar dünki menüm
Sabah
Yarım dilim ekmek
2 yk kaymak
4 adet zeytin
3 dilim hellim peyniri
Domates salatalık
Ara
Akşam
1 p etli taze fasulye
Birgaripanne
kolay gelsin canim temizlik sırasında bol kalori yakmış yağları eritmissindir ins.Bugünkü menüm sabah
Çeyrek tost
Öğle
1 lahmacun
Akşam
1 kase çorba
Şu 2.5 3 lt kadar saymadım
Spor temizliğe devam şükür bugün bitti. Lahmacunu da temizlik yapıyoruz diye dışardan söyledik valla bisey yapmaya üşendim o yüzden yedim varsa cezam raziyim
Birgaripanne Arrietty_
cok guzel menu olmus banucumSelam kızlar dünki menüm
Sabah
Yarım dilim ekmek
2 yk kaymak
4 adet zeytin
3 dilim hellim peyniri
Domates salatalık
Ara
Akşam
1 p etli taze fasulye
Birgaripanne
ablam sehir disina gidiyordu o gitmeden aile yemegi gibi birsey oldu. yanında bol salata yedim ama yazmayi unutmusum. oglen pide yiyecegimizi bilseydim sabah ki gozlemeyi yemezdim. Allahtan ceyrek yemistim.Su süper, menü az olmuş , pideden daha sağlıklı şeyler ekleyip menünü zengin tutabilirsin canımpazar günü gezmesi sanırım dışarıda yediniz :)
cok artida degilsin. bu sefer kendini iyice inandir 63. ... u hangi sayiyla birlikte gormek istiyorsan düşün ve ona gore beslen. gerceklesecegine inaniyorum.GÜNAYDIINNN
kılo bıldırımı yapıp kacayım aslında yapmasamda olur zaten degısmıyor :)
cuma 64
pazartesı 64,2 her pazartesıye 100-200 artyla baslayıp cumaya artıyı verıyorum yapabıldıgım bunlarla sınırlı ıyı günler
haftaya eksiyle baslamak süper.. devami guzel gelsin ins.Kilo bildirimi
Cuma: 69.1
Pazartesi: 69.0
Fark: 100 Gr
Ah canım 63,2 falan gorsem oluyor bu ıs dıyecegım hanı cokta yemıyorum ama gercekten kılıtlendım 64 tecok artida degilsin. bu sefer kendini iyice inandir 63. ... u hangi sayiyla birlikte gormek istiyorsan düşün ve ona gore beslen. gerceklesecegine inaniyorum.
hmm o zaman rutininde olmayan birsey yapsan. mesela bitki cayi iciyor musun ? içmiyorsan bu hafta hergun bitki cayi icmeye calis ya da sporunu değiştir. senin kilonda birinin gr gr. kilo vermesi cok normal. moralini bozmadan devam...Ah canım 63,2 falan gorsem oluyor bu ıs dıyecegım hanı cokta yemıyorum ama gercekten kılıtlendım 64 te
sabah yesıl elma yedım sadece bakalım öğle ıcın ne olacak
GÜNAYDIINNN
kılo bıldırımı yapıp kacayım aslında yapmasamda olur zaten degısmıyor :)
cuma 64
pazartesı 64,2 her pazartesıye 100-200 artyla baslayıp cumaya artıyı verıyorum yapabıldıgım bunlarla sınırlı ıyı günler
Kilo bildirimi
Cuma: 69.1
Pazartesi: 69.0
Fark: 100 Gr
☺☺
cuma 82.2
pzrts 81.9
fark -300 gr
Tebrikler kizlarGünaydın kızlar
Cuma günü:68,3
Pazartesi:68,0
- ile başladığım nadir haftalardan biri, inşallah cuma 67,0 görürüm
NNEEEEE, helal olsun
Cok iyi canimCuma 90.4
Bu gün 90.0
Fark - 400
Hiç bekleyemedim uyanır uyanmaz tartıldım ödemle kahvaltı etmem lazm d hemen ilaç saatim geçiyordu bide gece 100 kere uyandım
Yawrukush
Yoook menulerimi gordun doya doya yiyorumNNEEEEE, helal olsun
Şiş mi indi yoksa hiçbir şey yemedin mi naptın
Her türlü 6'lara geldin demekhoşgeldin
Ne diyelim helal olsun ama sütüne dikkat et gerçi çok anlamam ben o işlerdenYoook menulerimi gordun doya doya yiyorum
Ama 2 ogun oldugu icin sutumde azalma var gibi
a
Aksama kadar yeme aksam tikanirsin iste boyle
sabah menunu bir sureligine degistirmeni oneriyorum
Bak canim hatta linkleri paylas en guzeli hangisi olur soyleyim bu arada kahramanmaraş yoresinin dogmesi de farkli oluyor gulben ergenin reklamda oynadigi dovme gibi dusun ama bizim burdaki ile birde asureee yap muhtesem 65 e duseyim bir kazan yapacagim
Aaaaaa ne oluyor burda heyecana mi ihtiyacin var gulmeyemi hemen en eski en komik anlardan anlatayim
Uni de ingilizce dersinden ciktik yil 2012
Tabi o zamanlar benim parmak arasi bir sandaletim var pembe
Ah pembe gonlum sende a dur yarin ona bakaayim eger ust katta ise tamir edip giyeyim
Ay konu dagildi neyse
Merdivenden asagi iniyoruz tabi 5 basamak var yok bende bunu kaydirmayi seviyorum anam toto ustu bir oturdum gulerken gulerkentoto da kocaman tabi
58 kilo oldugumdan toto buyuk yoksa simdi toto kucuk geliyor
Ha birde dershane var yil 2011 tabi ben yine kaydirmalardayim dar bir merdiven yuzlerce kisi iniyoruz arkamdanda yan sinif arkadasi ben kayip merdivene oturunca koltuk altimdan tutup kaldirdiydii
Efsanesin seeeeeğnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?