Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuam günki kaçamaktan sonra gözüm korkuyor şu an tartıya :) bakalım tegl tartısı olacak şimdi :)

ben de menumu yazayim hemen
11.00
1 tavada yumurta 4 zeytin
2 kasik kadar cokelek
ceyrak parca peynirli gozleme

15.40 yarim pide,ayran

su 4 litre
600 ip
80 squat
60 sn. plank
ve gunluk egzerizler
Su süper, menü az olmuş , pideden daha sağlıklı şeyler ekleyip menünü zengin tutabilirsin canım pazar günü gezmesi sanırım dışarıda yediniz :)

Gunaydin canim nasilsin
Afiiyet bal seker olsun canim ama artik daha dikkatli olmaliyiz
Ahhh canim kolay gelsinnn

mantara bayılrıımmm yaa afıyet olsun :)

kolay gelsin canim temizlik sırasında bol kalori yakmış yağları eritmissindir ins.
cok guzel menu olmus banucum
Su süper, menü az olmuş , pideden daha sağlıklı şeyler ekleyip menünü zengin tutabilirsin canım pazar günü gezmesi sanırım dışarıda yediniz :)
ablam sehir disina gidiyordu o gitmeden aile yemegi gibi birsey oldu. yanında bol salata yedim ama yazmayi unutmusum. oglen pide yiyecegimizi bilseydim sabah ki gozlemeyi yemezdim. Allahtan ceyrek yemistim.
cok artida degilsin. bu sefer kendini iyice inandir 63. ... u hangi sayiyla birlikte gormek istiyorsan düşün ve ona gore beslen. gerceklesecegine inaniyorum.

Kilo bildirimi
Cuma: 69.1
Pazartesi: 69.0
Fark: 100 Gr
haftaya eksiyle baslamak süper.. devami guzel gelsin ins.

cok artida degilsin. bu sefer kendini iyice inandir 63. ... u hangi sayiyla birlikte gormek istiyorsan düşün ve ona gore beslen. gerceklesecegine inaniyorum.
Ah canım 63,2 falan gorsem oluyor bu ıs dıyecegım hanı cokta yemıyorum ama gercekten kılıtlendım 64 te
sabah yesıl elma yedım sadece bakalım öğle ıcın ne olacak

Ah canım 63,2 falan gorsem oluyor bu ıs dıyecegım hanı cokta yemıyorum ama gercekten kılıtlendım 64 te
sabah yesıl elma yedım sadece bakalım öğle ıcın ne olacak
hmm o zaman rutininde olmayan birsey yapsan. mesela bitki cayi iciyor musun ? içmiyorsan bu hafta hergun bitki cayi icmeye calis ya da sporunu değiştir. senin kilonda birinin gr gr. kilo vermesi cok normal. moralini bozmadan devam...

Kilo bildirimi
Cuma: 69.1
Pazartesi: 69.0
Fark: 100 Gr
☺☺
cuma 82.2
pzrts 81.9
fark -300 gr
Günaydın kızlar
Cuma günü:68,3
Pazartesi:68,0

- ile başladığım nadir haftalardan biri, inşallah cuma 67,0 görürüm
Tebrikler kizlar

Gecen cuma. 72.1
bugun. 69.9
fark 2.2
Arrietty_ Yawrukush FitFiliz B barga
pesto26 Begonya2 Hyperborea17 CEYDOS @ beklenen2 fyzanur Melek Ada M MaviFeslegen BLU3 bnnu

Son düzenleme:

Anlamadım tatlım, akşama kadar yemedimki akşama kadar açlıktan öldüm o yulafı da ilk defa dün denedim, ikincisi gelmeyecek galiba

Tahmin etmiştim aşırı güzel olduğunu, 65i kutlamaya değecek bişeyse daha tatmadan canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…