Ne diyelim helal olsun ama sütüne dikkat et gerçi çok anlamam ben o işlerden
Canim aksama kadar hic birsey yemedigin icin dedim duzenli 2 ogun olabilirdiAnlamadım tatlım, akşama kadar yemedimki akşama kadar açlıktan öldümo yulafı da ilk defa dün denedim, ikincisi gelmeyecek galiba
Tahmin etmiştim aşırı güzel olduğunu, 65i kutlamaya değecek bişeyse daha tatmadan canım çekti
Gunaydin canim nasilsin
Afiiyet bal seker olsun canim ama artik daha dikkatli olmaliyiz
Ahhh canim kolay gelsinnn
Maşallah tansu benden ayrıldığın her hafta süper gidiyor senden
Haa pardon kuşum,Aşırı haklısın, esasında öyle aç kalma durumlarını tasvip etmiyorum, kasımdan gitsin istemiyorum ama bazen diyete uygun bişey bulamazsın dayandıkça dayanırsın ya
Canim aksama kadar hic birsey yemedigin icin dedim duzenli 2 ogun olabilirdi
Yulafi bende oyle begenmedim omlet yapiyorum yumurta ile icine de zerdecal ile tuz atiyorum
Simdi yulaf bile yasak
Ben surekli yulaf karisimi yapiyorsun zannettim kusura bakma
Canim tarifini veriyorumHaa pardon kuşum,Aşırı haklısın, esasında öyle aç kalma durumlarını tasvip etmiyorum, kasımdan gitsin istemiyorum ama bazen diyete uygun bişey bulamazsın dayandıkça dayanırsın yaöyle garip bi durum oldu. Artık bademsiz çıkmam dışarı yoooook. Yulafı öyle afilli kase olarak sevmeyi istedim ama olmadı, bi ara krep yapıyordum onu seviyordum ama o da çok yağda kızartma stiliydi bıraktım. Sıradaki hedefim senin omlette denemek hadi bakalım
Ben burdayim kaptanimBirgaripanne B barga bnnu BLU3 aydingelini Mor Vampirella pesto26
MotivatedAlready
JaneRizzoli Melek Ada
Kozmogirl17 DeliMavi CEYDOS
Yawrukush FitFiliz B Beklenen2
fyzanur esmeriiim
Hyperborea17 @Ciseak
@L OLsserendipity
Nerelerdesiniz, haftasonu nasil gecti?
Bu aksam menu ve spor paylasimlarini bekliyorum. Ilk sayfada ki kurallari tekrar okuyun isterseniz. Menu paylasimlarini hakkinda. Cok bosladikYawrukush ve CEYDOS yok diye.
Yardimci kaptanlar olarak artik el atmamiz gerekBirgaripanne
Kizlar herkese selamlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Iyiyim canim bende, oh ne guzel sporu aradan cikatmissin. :)Selam ozgecigim.
Spordan geldim aksam yemegi hazirliyorum. Ardindan da bildigin cocuklu ev kosturmasi baslayacak
Sen nasilsin?
Superdi kaptanim bugunu okumalisinIyiyim canim bende, oh ne guzel sporu aradan cikatmissin. :)
Bende kahvalti hazirladim cocuklara ,10 dk sonra Akinin dersi basliyor, onlar kahvalti ediyor, bende size bakayim dedim..
Cok yogun bir hafta sonu gecirdim ama tum halletmem gereken isleri halledip, yeni haftaya basladim neyseki..
Sizin hafta sonunuz nasil gecti ?
Meraki ettim canim hayirdir:)Superdi kaptanim bugunu okumalisin
Sevindim canim :)Yawrukush haftasonu yogundu. Hava guzel olunca ve izinli olunca tadini cikardik.
Gerci birkac saatligine ise gittim ama Yinede iyiydi
Evet canim 2.sinif ve online egitim okula gitmiyyor.Bizimki okula gidiyor ama daha Eve ders yollamadilarYawrukush
Ben Simdilik kitap okutuyorum. Biraz matematik yaptiriyorum okadar
Sizin ki baya abartmis olayim 2. Sinifa gitmiyor mu akin?
Evet canim 2.sinif ve online egitim okula gitmiyyor.
O yuzden her seyi odev veriyor ogretmen.
Haliyle bende yardim ediyorum hep.
Cuma gunu aksam 7de bitirdik odevleri,halimizi dusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?