Mikemmel canım hatta kalanını buzluga attım bir küçük poşetGayet güzel görünüyor afiyet olsun, tarhana aşı nasıl bişey kız katı cacık gibi görünüyor. Kesin tadı süperdir
Mikemmel canım hatta kalanını buzluga attım bir küçük poşet
Aşure aşı gibi düşün
Yarın da Yoğurtluşunu yiyeceğim kalanı da buzluga tabi
Kullanici adi Toplam - cm Kol Gögüs Bel Basen Bacak Göbek Güncel kg @Milana firuze -20 27 75 66 107 58 79 BLU3 -36 31 109 89 114 68 99 84.0 B barga -15,5 26,5 103 84 104 61 97 74.1 Birgaripanne - 37 31 106 86 110 57 91 72.2 Arrietty_ -15 27 90 80 94 58 92 @JaneRizzoli -18 28 90 70 98 58 77 Toplam giden - 141,5 cm
Birgaripanne bu hafta ki ölcüm sonucu -18 cm gitmis. Aslinda 1 ay var arada. Cok guzel sonuc. Toplam -37 cm gitmis senden
B barga -7,5 cm de senden. Sporunu dünki paylastigin gibi mi yapiyorsun?
BLU3 1 ayda -15 cm de senden gitmis
Off ben bunu yaparım amaAyyy benim de her şeyi canım çekiyo. Ekşi maya ekmeğinin üzerine o menemen söğüşü ne de güzel olur
Amaan Allah'ım o ne güzel bi tabak oooSelam bacılarr
Sabah şu yulaflı şeyi yaptım ama ilişkimiz pek iyi gitmedi.
11.00
Bu kadar çikolatalı puding gibi görünüp de sonra.. neyse...yulaflı kısmın yarısını falan yedim.
Eki Görüntüle 2676387
16.30 gibi acıkıp 2 kaşık baharatlı yoğurt yedim. Bundan sonra dramım başladı. Uzak bi yere gittik ve bi türlü gelemedik. O yüzden akşam biraz ayarlarım kaçtı:
20.10
75 glık fırında hamburger köftesi
40g çeçil peyniri 2 çatal beyaz peynir
4 çiğköfte
Avuç içi kadar ekşi maya ekmeği
1 yk acuka
1 yk yoğurt
Az salata
tek tek hesapladım bugün toplam 900-950 calori civarı bişey ediyor
Su: 2 lt olacak
Spor: 7900 adım
MotivatedAlready Birgaripanne Yawrukush
aSelam bacılarr
11.00
Bu kadar çikolatalı puding gibi görünüp de sonra.. neyse...yulaflı kısmın yarısını falan yedim.
Eki Görüntüle 2676387
16.30 gibi acıkıp 2 kaşık baharatlı yoğurt yedim. Bundan sonra dramım başladı. Uzak bi yere gittik ve bi türlü gelemedik. O yüzden akşam biraz ayarlarım kaçtı:
20.10
4 çiğköfte
1 yk acuka
1 yk yoğurt
Az salata
Bak canim hatta linkleri paylas en guzeli hangisi olur soyleyim bu arada kahramanmaraş yoresinin dogmesi de farkli oluyor gulben ergenin reklamda oynadigi dovme gibi dusun ama bizim burdaki ile birde asureee yap muhtesem 65 e duseyim bir kazan yapacagimHemen ben de bakıp araştıram neymiş diye
Aaaaaa ne oluyor burda heyecana mi ihtiyacin var gulmeyemi hemen en eski en komik anlardan anlatayimSabah
2 tane fırında sigara böreği
Küçük salkım üzüm
Ikındı
Kuşbaşı düşük lavaş tek kat
Su 2 litre
Spor ev isleri
Birgaripanne
Diyetten koptum gitti.
Hiç motivem kalmadı zaten hiçbir şekilde de oyle aman aman kilo veremiyorum
Pskolojik olarakta pek iyi değilim bu aralar. Umarım toparlarım
Bir kere düşen birine ıçimden gele gele güldüm. Sonra daha gülmem bitmeden merdivenlerden ayağım takıldı pencereden 4 kat aşağıya uçuyordum. Zor durdum.a
Aksama kadar yeme aksam tikanirsin iste boyle
sabah menunu bir sureligine degistirmeni oneriyorum
Bak canim hatta linkleri paylas en guzeli hangisi olur soyleyim bu arada kahramanmaraş yoresinin dogmesi de farkli oluyor gulben ergenin reklamda oynadigi dovme gibi dusun ama bizim burdaki ile birde asureee yap muhtesem 65 e duseyim bir kazan yapacagim
Aaaaaa ne oluyor burda heyecana mi ihtiyacin var gulmeyemi hemen en eski en komik anlardan anlatayim
Uni de ingilizce dersinden ciktik yil 2012
Tabi o zamanlar benim parmak arasi bir sandaletim var pembe
Ah pembe gonlum sende a dur yarin ona bakaayim eger ust katta ise tamir edip giyeyim
Ay konu dagildi neyse
Merdivenden asagi iniyoruz tabi 5 basamak var yok bende bunu kaydirmayi seviyorum anam toto ustu bir oturdum gulerken gulerkentoto da kocaman tabi
58 kilo oldugumdan toto buyuk yoksa simdi toto kucuk geliyor
Ha birde dershane var yil 2011 tabi ben yine kaydirmalardayim dar bir merdiven yuzlerce kisi iniyoruz arkamdanda yan sinif arkadasi ben kayip merdivene oturunca koltuk altimdan tutup kaldirdiydii
Hmm dur dusunup yazarim belki yarinda olur bu ben uyuyorum iyi gecelerBir kere düşen birine ıçimden gele gele güldüm. Sonra daha gülmem bitmeden merdivenlerden ayağım takıldı pencereden 4 kat aşağıya uçuyordum. Zor durdum.
Iyi gecelerHmm dur dusunup yazarim belki yarinda olur bu ben uyuyorum iyi geceler
bu hareket az once yaptigim gunluk egzersizlerin icinde vardi. ama 30 sn. sag 30sn. sol bacak icindi. mesaji daha once okusaydim tuhh. çoğaltirdım dakikalariGünün egzersizi
Donkey kickEki Görüntüle 2676067
Puan hesabi yaparken tanesi 3 puan. Hem sag hem sol ile yapinca 1 tekrar sayiliyor
bnnu sserendipity
B bargaMor Vampirella @aydingelini @L O L pesto26 MotivatedAlready B Beklenen2 @melek ada @Hyperborea17 ciseak77 Birgaripanne M MaviFeslegen @esmeriiim Yawrukush @FitFiliz CEYDOS
guzel ve hafif menuere devam ediyorsun. afiyet olsun banucumSelamlar dünki menüm
Sabah
1 yumurta
öğle
1 p etli bamya
1 kase yoğurt
Ara
1 orta boy muz
Akşam
1 p etli taze fasulye
Yarım kase yoğurt
Su:2 lt
Spor: bol yürüyüş koşturma dışarıda işlerim vardı
Yawrukush Birgaripanne
yarin pazartesi canim modunu yükselmek icin cok iyi bir zaman. bu hafta en cok kiloyu sen verceksin. ha gayretModum düştü biraz dikkat etmeliyim daha çok diye diye kendimi şiş hissediyorum ya ..
menun guzel canim spor da harika. gelsin eksiler
afiyt olsun cok guzel bir menu olmusIyi aksamlar
Menu
Sabah
Omlet (2 yumurta, 1 kalin dilim salam, sogan, kapya, domates ve maydanoz), 10 siyah zeytin ve ayran
Ara
Donmus uzum (1 salkim)
Aksam
Tavuk gogsu (yarim, tavada yagsiz), mor lahana salatasi, koz biber ve ayran
Sutlu kahve ve 10 yer fistigi
Su 3.5 litre
5 bin adim 250 puan
Birgaripanne Arrietty_
sade oz ve gayet güzel afiyet olsun
harika görünüyor ellerine saglik. cok guzel bir gun olmus adim sayisi da cok iyi.Selam bacılarr
11.00
Eki Görüntüle 2676387
20.10
4 çiğköfte
1 yk acuka
1 yk yoğurt
Az salata
simdiye kadar kac kilo verdin bilmiyorum ama isteyince cok guzel verildigini biliyorsun. yarin ve sonraki gun neden daha ince olmayasin. hadi kendine gel ve yarindan tezi yok daga sıkı saril saglikli beslenmeyeSabah
2 tane fırında sigara böreği
Küçük salkım üzüm
Ikındı
Kuşbaşı düşük lavaş tek kat
Su 2 litre
Spor ev isleri
Birgaripanne
Diyetten koptum gitti.
Hiç motivem kalmadı zaten hiçbir şekilde de oyle aman aman kilo veremiyorum
Pskolojik olarakta pek iyi değilim bu aralar. Umarım toparlarım
ornek bir menu olmus canim. afiyet olsunİyi akşamlar arkadaşlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz roka
Kk peynir
3 zeytin
1 bardak çay
2 TB ekmeği
Akşam
Izgara tavuk pirzola 5 adet
Yanına salata
Su: 2,4L
Spor: 90 dk bisiklet (630 p)
60 donkey kicks (180 p)
Toplam 810 p
pesto26 Birgaripanne Yawrukush CEYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?