Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydınnn
Dünkü menumu yazayım
Saat 08:00: 1 erik çay
Ara: sütlü kahve
Öğlen 13:30 tavuklu salata
Saat 14:00 türk kahvesi
Saat 16:00 yeşilçay
Saat 20:00 3 yemek kasıgı bamya
Su 2 lt
30 squat, 30 sn plank, 30 yerımde koşma
Yarım saat temızlık yaptım
Yawrukush Birgaripanne
Eşsiz de garıp oluyomus yaw ılle bırını etıketleme gereği duyuyorum

Hepinizin esiyim ben

Pestom en doydun mu bunlarla
Bu kadar az yeme gözünü sevem
Yeni kebapçın da hayırlı olsun bol bol lezzet getirsin

Yapabilirsin canim tarcinli kahveyi dene chia tohumu varsa oda olur
saol canim

Birgaripanne sanmam. gerci saglik personeliyim diye cumartesi yine test olacagim

nerelerdesiniz kizlar. Regl oldum ben bugun :/ gece bana uyku yok. Suan tam baslamadigi icin yokmus gibi. Cok agir geciyor ilk gunum.
Bende oldum bugun soyle bir sıkıntım var yarin yalanci durumuna dusecegim 69.9 gordum ama 71.5 salidan beri

3 günde 1,8 kg verdin
vki'n pörfekto
heba mı edeceksin?

teşekkür ederim canım, Kayserili olunca hamurişi çok oluyor ne yazıkki ama bugün gayet memnunum inşallah tartıya da yansır
Oo Kayseri mutfagida sahane Gozdecim kilo almamak imkansiz o guzel yemeklerle :)
Nasil gecti diyette 3. gunun canim?

Kolay gelsin canim.
Hem ev isleri, hem is iyi yetisiyorsun :)
Biz derslere devam edyoruz, simdi kisacik bir ara bulup takima geldim :)

Canim kisir, durum karbonhidrat agirlikli olmus, 30mekik cezasi geliyor..

Yine yememissin birsey gulum
if yapmayi denesene :)

Selam kizlar
Günün videosu dun paylasildi. Jumping jacks
Birkac farkli sekilde de vardi Videoda

Dun aksam dan beri bogazim agriyor. Ama astim ve alerjim oldugu icin ben evham yapmiyorum
Canim nasil oldun?
Reglide olmussun cok agrin var mi?

Canim cok guzel kilo verdin yazik degil mi o emeklere..
Salatalik, az sutlu kahve, bir kucuk kase yogurt ya da bol salata ile bu aksami atlatirsin Baharcim..
Ben sana guveniyorum..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Yarin tarti oncesi kilolarimizi hatirlayalim kizlar :))
sserendipity Eminecim listeden 80.4 kg ile izne ayrilmistin, o kiloya dondugunde listemize girebiliyorsun canim..

*** 4. Takım 688. Etap ***

Tanssss (72.1///%)
barga (74.1///%) Izne ayrilmak istiyor, 1. izin hakki.
bnnu (60.5///%)
BlueSkyyy (84///%)
aydingelini (68.3///%)
MorVampirella(71.2///%)
pesto26 (71.1////%)
MotivatedAlready(69.1///%)

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 688. Etap***

JaneRizzoli (67.4///%) 682. etapta kendi istegiyle yarismadan ayrildi.
melek ada (56.1///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50
Kozmogirl17 (77.2///%) 641. Etapta, 67,4kg ile mezun olan uye geri dondu.

1delimavi (83.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Ceydos (61.6///%) 670. etapta izne ayrildi.
Yawrukush (67///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
FitFiliz (67.9///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Beklenen2 (70.4///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
fyzanur (55.2///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (64///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (58.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (90.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
sserendipity (82.2///%) 636. etapta 80.4 kg ile izne ayrildi.Baslangic kilosu:84.9, baslangic tarihi:07.08.2020 , hedef:75

Yedik kaptanim yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…