Guzel bir menu ve su miktari olmus canim:)
Bahceyle mi ugrastin canim?Yedik kaptanim yorucu
Yeşil fasulyem cikmis onlari topladim azz cikti ama olsunBahceyle mi ugrastin canim?
Ohh afiyetle yiyin canim..Yeşil fasulyem cikmis onlari topladim azz cikti ama olsun
Yenen bitkilerin fotosunu atsana bakayim biOhh afiyetle yiyin canim..
Bende bugun firsat bulursam biber, domates, salatalik fidelerimi nihai saksilarina ekecegim..
Zaman yok, bahceme bakamiyorum..
Birde bir hayvan tum dereotu ve feslegenlerimi yemis 2 gun once, sabah bir kalktim sok oldum
Ahhh caniim ya inan kendimi neyle mesgul edicegimi sasirdim artik surekli biseyler yapmaya calisiyorum dusunmiyim diye babam yarin nukleer tipa gidicek filimleri cekilicekmis yine malesef sonuclarimiz kotuymus yayilma varmi diye bakilcak gorunurde cok iyi babam ama icerde neler oluyor biliyoruz simdilik sadece sesi cikmiyor kisik konusuyor ole halsizlik istahsizligimiz falan yok iyi gibi ama bu hastaligin bizde oldunu bilmek bile zormus ne kadar babamin yaninda gilsek eglensekte o hala her sigara yaktiginda icimiz aciyor tabi soz de dinlemiyor ozgecim napicaz bilmiyorum insallah yayilma yoktur diye umuyoruz ben bosladum menulerimi nezaman yedigim belli degil bigun hic bisey yemiyorum ertesi gun ne bulursam goturuyorum devam edemicem galiba buraya bidahada gelmeye yuzum yok zaten suurekli biseyler olup yarim kaliyor morelim bozuluyorKizlar herkese selamlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Gulum kahvalti haric dogru durust bisey yememissin..
Aklimdasin Ozlemim, sen soylemesende ben senin durumunu anladim kuzum..Ahhh caniim ya inan kendimi neyle mesgul edicegimi sasirdim artik surekli biseyler yapmaya calisiyorum dusunmiyim diye babam yarin nukleer tipa gidicek filimleri cekilicekmis yine malesef sonuclarimiz kotuymus yayilma varmi diye bakilcak gorunurde cok iyi babam ama icerde neler oluyor biliyoruz simdilik sadece sesi cikmiyor kisik konusuyor ole halsizlik istahsizligimiz falan yok iyi gibi ama bu hastaligin bizde oldunu bilmek bile zormus ne kadar babamin yaninda gilsek eglensekte o hala her sigara yaktiginda icimiz aciyor tabi soz de dinlemiyor ozgecim napicaz bilmiyorum insallah yayilma yoktur diye umuyoruz ben bosladum menulerimi nezaman yedigim belli degil bigun hic bisey yemiyorum ertesi gun ne bulursam goturuyorum devam edemicem galiba buraya bidahada gelmeye yuzum yok zaten suurekli biseyler olup yarim kaliyor morelim bozuluyor
2 gündür o kadar sinaniyorum ki anlatamam dün annemin yemek baskısını atlatmışken bugünde kardeşim gel annem gömbe yapıyor yiyelim dedi rejimdeyim yasak diyorum gel oturalim dedi dayanamam yerim diye gitmedim evde kabak yedim inşallah yarın ekşi gelirim yoksa çok üzülürüm☺Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz, bilgisayari yeni elime alabildim.
Telefondan mesaj yazmakta, gecmisi okumakta sinir ediyor beni..
Nasil gecti gununuz?
Aksam yemeklerinizi yiyip bitirmissinizdir diyorum..
yarin tarti gunumuz ,bu gece hafif ve ac uyuyalim :)
Bu azminin sonucunu alacaksin canim, yarin odul yaparsin :))2 gündür o kadar sinaniyorum ki anlatamam dün annemin yemek baskısını atlatmışken bugünde kardeşim gel annem gömbe yapıyor yiyelim dedi rejimdeyim yasak diyorum gel oturalim dedi dayanamam yerim diye gitmedim evde kabak yedim inşallah yarın ekşi gelirim yoksa çok üzülürüm☺
Oo Kayseri mutfagida sahane Gozdecim kilo almamak imkansiz o guzel yemeklerle :)
Nasil gecti diyette 3. gunun canim?
Kolay gelsin canim.
Hem ev isleri, hem is iyi yetisiyorsun :)
Biz derslere devam edyoruz, simdi kisacik bir ara bulup takima geldim :)
Canim kisir, durum karbonhidrat agirlikli olmus, 30mekik cezasi geliyor..
Yine yememissin birsey gulum
if yapmayi denesene :)
Canim nasil oldun?
Reglide olmussun cok agrin var mi?
Canim cok guzel kilo verdin yazik degil mi o emeklere..
Salatalik, az sutlu kahve, bir kucuk kase yogurt ya da bol salata ile bu aksami atlatirsin Baharcim..
Ben sana guveniyorum..
Teşekkür ederim.kaptanim çok sukurHyperborea17 , bnnu , @melek ada , @L O L , @ciseak77 @fyzanur nerelerdesiniz kizlar?
@FitFiliz nasilsin Filizim?
Kozmogirl17 yoksun kuzum?
M MaviFeslegen nasil oldun canim?
Insallah iyi haber alirsiniz. Gecmis olsun Allah sifa versin...Ahhh caniim ya inan kendimi neyle mesgul edicegimi sasirdim artik surekli biseyler yapmaya calisiyorum dusunmiyim diye babam yarin nukleer tipa gidicek filimleri cekilicekmis yine malesef sonuclarimiz kotuymus yayilma varmi diye bakilcak gorunurde cok iyi babam ama icerde neler oluyor biliyoruz simdilik sadece sesi cikmiyor kisik konusuyor ole halsizlik istahsizligimiz falan yok iyi gibi ama bu hastaligin bizde oldunu bilmek bile zormus ne kadar babamin yaninda gilsek eglensekte o hala her sigara yaktiginda icimiz aciyor tabi soz de dinlemiyor ozgecim napicaz bilmiyorum insallah yayilma yoktur diye umuyoruz ben bosladum menulerimi nezaman yedigim belli degil bigun hic bisey yemiyorum ertesi gun ne bulursam goturuyorum devam edemicem galiba buraya bidahada gelmeye yuzum yok zaten suurekli biseyler olup yarim kaliyor morelim bozuluyor
Ben bi kere sevdiğim şeyle doyunca (bkz: leahmacun) bidaha sesim çıkmıyo galiba kelebeğim. Acıktım ama çok koymadı idare ettimPestom en doydun mu bunlarla
Bu kadar az yeme gözünü sevem
Yeni kebapçın da hayırlı olsun bol bol lezzet getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?