Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet dk basina 10 puan
Evet ama cok yavas kilo veriyorum
Subat da 72dim suan 64-65 gidip geliyorum.
Birde baya spor yaptim ocak ve Mart ortasina kadar. Yag oranim baya dusmus ama ben fark goremiyorum hicbir sekilde
Kas kütleniz artmıştır bence tartıya cok takılmayın ölçülere bakın

O kadar iddialı değilim beybim, 70 lere çıkmasam yeter
Kankilopum zaten 1,1 kilo gitmiş oluyor şu an
1 kilo daha gitse 2,1 etti mi sana yüzde 3e yakın Garanti ilk 3 e girersin hadi be pesto yap bir güzellik ayrıca 6lar iyidir kolay kolay bırakmaz seni 7lere

Bayaa iyi şeyler yapmışsın sen
Ben dümdük yapmışım resmen
Sende ne kadar etki etmişti?

Birlikte yapmak cozum olursa deneriz. Menuleri de birlikte karar verir ayni seyleri deneriz

Aslinda ketojenik ile deli gibi kilo veriliyor. Ama planli ve disiplinli olmak gerek
Ya ben keto yapmaya çalışıyorum ama oluyor mu bilmiyorum
Sen daha bilgilisin bu konuda
Menülerime bakıp yorum yapar mısın ara ara?

Beslenmemi paylaşayım
Sabah kalkınca filtre kahve içiyorum bu arada ben. Hc yağlı. Onun fotosunu çekmiyorum.
Su 3lt
Spor 45 dk cardio, 10 dk chole ting
@GCA Yawrukush Arrietty_
Arrietty_ burda kahvaltıda 2 yumurta, 3 parça sucuk, peynir, 3 çeriden az büyük domates, zeytin ve fındık badem var.
Akşam yemeği fırında kabak mücver. İçinde un yok. Salatayı yeşil yaptım, içinde zeytinyağı ve elma sirkesi var.

Sucuk ve yumurta protein peynir ne tarz peynir ve ne kadar? Findik Badem ve zeytin yag oranindan dolayi iyi. Brezilya Bademi veya cevizi bulursan tavsiye ederim. Yag orani yuksek.
Kabak saglikli Carb ve yesillik ile olan salata da oyle. Zeytin yag ile de yag var ama yine az yag var. Avokado veya Ceviz, Badem olmadi kasar, mozarella ekle derim.

Keto da yag onemli oldugu kadar protein de onemli aslinda. 69 kg isen 69gr protein alman gerek

Aslinda guzel menulerin ama yeterince yag almiyorsun.
2 sey ekleye bilirsin.

1.si keto kahve
Ben icine 20 Gr labne, 20 Gr tereyag, 1kasik kahve veya filtre kahve, bir kac damla sweet drops vanilya tadi olan ekliyor blenderdan geciriyordum

2.si ise fat bombs. Fistik ezmeli, H. C yag veya tereyag ile yapiyordum. 85% bitter cikolata birde. Boyle 2 ara ogun yaparsan yag oranin tamamlanmis Olur.

Fatbombs yapinca hizlaniyordu kilo vermem. Keisnlikle yag makromu doldurdugum icin oldugunu dusunuyorum JaneRizzoli

Tamam yağa dikkat ederim. Protein çok tüketemiyorum. Almıyor içim her gün 69 gr.
Kahveme hc yağı koyuyorum.
Sabah, öğleden sonraya da aynından bir ara öğün yapayım bari
Fıstık ezmesi işine girince ben durduramıyorum kendimi tatlı bağımlılığı gibi. Kaşık kaşık yiyebilirim.
Günlük ne kadar yemem uygun olur fıstık ezmesini

Son durum 2lt su. Spor ek 25 dk chloe = 250 puan
Toplam spor puanım 1175

O kadar iddialı değilim beybim, 70 lere çıkmasam yeter

Ahmet apa yitiksifayi dene 3 gunde farkediyorsun
Ben 3 yada 7 puan olarak hatirliyorum ama hareket basi puan oyle dk sini bilmem Yawrukush kaptanim soylr

Birlikte yapmak cozum olursa deneriz. Menuleri de birlikte karar verir ayni seyleri deneriz

Aslinda ketojenik ile deli gibi kilo veriliyor. Ama planli ve disiplinli olmak gerek
Bende yitik sifa da buldum ama bozuldu toparlayamiyorum

Fistik ezmesini fatbombs a kullanmayacaksan kasiklayacaksan fitnuts markasi uygun besin degerlerine bakinca

Protein sorununu somon seviyorsan tavsiye ederim. Hem yag hem protein miktari olarak iyi. 100gr da 24gr protein 13 gr yag var JaneRizzoli

Eklentiler

• Screenshot_20200823_200812_com.android.chrome.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 16
Ayy kaşıklarım kaşıklarım aşırı mutluyum şu an
Fıstık ezmesi yiycem
Tuğba kuruyemişten alayım diyordum ama fitnuts da olur

Ayy kaşıklarım kaşıklarım aşırı mutluyum şu an
Fıstık ezmesi yiycem
Tuğba kuruyemişten alayım diyordum ama fitnuts da olur

Onun icerigini göremedim simdi baktim da.
Fitnut Un guvenilir oldugunu biliyorum. Etikete bakinca da sayilar gayet iyi
Babybell peyniri yiyebilirsen tavsiye ederim. Ara ogun veya salatalarin yanina. Yine maksat yag ve proteini doldurmak icin

Of boyle yazinca nasil basit aslinda keto. Sadece disiplin iste. Tokda tutuyor insani

Son durum 2lt su. Spor ek 25 dk chloe = 250 puan
Toplam spor puanım 1175

Cok iyi gidiyorsun. Yarin kontrol tarti günü
Fotografsiz paylasim yapiyoruz.
Cok merak ediyorum kac cikacaksin diye. Daha yeni katildin ama spor da beslenmede cok guzel gidiyor.
Normalde de mi boylesin?

Ben yaparım, disiplinliyim bu konuda.
Babybell trde var mıdır bilmiyorum ama benim bulunduğum bölgede kesin yoktur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…