Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

%100 bitter var elimde. 0 şeker. Baya acı bir şey. Ondan koymayı düşünüyorum.

Felaket aci o. 1 defa aldim da, o neydi giiz diyesim gelmisti yuksek sesle. 85 ile denedim ama onada alistigim icin herhal aci gelmiyor.
Afiyet olsun simdiden
Valla ben bu tarifle kilo verirsem efso olur.
tam aradığım şey
Abur cubur ihtiyacımı da kesecek

Ayy kaşıklarım kaşıklarım aşırı mutluyum şu an
Fıstık ezmesi yiycem
Tuğba kuruyemişten alayım diyordum ama fitnuts da olur

ay daha bugün tuğbada fıstıkezmesi görüp almanın kıyısından döndüm. sonra kabuksuz fıstık görüp onu aldım kendim yaparım diye. çok seçenek vardı ama, hoşuma gitti. tadı güzel mi?

ay daha bugün tuğbada fıstıkezmesi görüp almanın kıyısından döndüm. sonra kabuksuz fıstık görüp onu aldım kendim yaparım diye. çok seçenek vardı ama, hoşuma gitti. tadı güzel mi?
Efsane güzel
Kesinlikle almalısın :)

Beslenmemi paylaşayım
Sabah kalkınca filtre kahve içiyorum bu arada ben. Hc yağlı. Onun fotosunu çekmiyorum.
Su 3lt
Spor 45 dk cardio, 10 dk chole ting
G GCA Yawrukush Arrietty_

afiyet olsun

benim menüm de sabah iki yumurta, 5 zeytin, kuruerik, ceviz
Akşam az miktar spagetti tavuk salata ve ayran
Biraz önce bir acuç taze Antep fıstığı yedim
Yarım saat yüzme bir saat ev işi ile günü tamamladım

Hep kendimi goruyorum ya cocuklar yatti, esim evde yok. Buraya sariyorum Bende görende ne cok Bos vakti var diyordur
Ayy bazen bende oyle oluyorum
Ben kardiyo olarak hesapladım. Bi arkadas öyle hesap yapmıştı
Olabilir ben hareket tanesi soyledim dakikasini tam hatirlamiyorum en iyisini Yawrukush bilir
Ins tada bir sayfa cok guzel barlar hazirliyor fotosunu bulursam atarim
Bende 70 ile 4 yil onceye dondum
Unuttum onun nasıl yapıldıgını bı bakayım
Kagida yasaklari yazip buzdolabinin ustune astim ben diger zamanlarda da dikkatli oluyorsun her zaman gozune carpiyor
Proofilime gidersen konu olarak actim
Birde buzlukda dursun. Yiyeceginde cikar. Hindistan Ceviz yagi ile yapanda var.
Birde ben tereyag yaziyorum ama galiba turkcesi margarin? Hakiki olan yemege kullanilan. Ekmege surulenden degil. Kucuk bir ayrinti ama etkisi cok farkli.
Senin dedigin asil tereyag canim margarini ekmege suruyorlar oda reklamlarda
Instada ki tarifleri atayimmm 10 dk dir foto atmaya calisiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-04-09-51-15.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 24
Tatildesin ama denize fazla girmiyorsun sanırım?
Güzel bir gün olmuş.

Iyiyim canım sen nasılsın keşke yer degistirseydi de annem sarma yapmıştı akşam ordaydim
Afiyet olsun iyim ben de , ofis , bebeğim derken hızlı geciyor zaman
Menün güzel olmuş canım ama su az olmuş suyun içine biraz nane veya bir meyve koy öyle iç istersen
Suyu sevmediğimden değil zsmanım olmuyor unutuyorum

Iyi aksamlar

Menu

Sabah
Omlet (2 yumurta, bir dilim salam, 5-6 siyah zeytin, sogan), sogus domates, salatalik, ceyrek avokado ve sut

Ara
Sutlu kahve x2
Ceviz (3)

Aksam
But sarma (kozde 2 porsiyon), koz sogan salatasi, ezme salata, koz biber ve ayran

1 dilim kavun

Su 3 litre
5 bin adim 250 puan

Birgaripanne Arrietty_
Yawrukush

Çok tatlış bir gün olmuş menü bakımından, suyu 3 yaptığın kısım beni benden aldı puanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…