- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
%100 bitter var elimde. 0 şeker. Baya acı bir şey. Ondan koymayı düşünüyorum.Kendi dusuncemi yaziyorum suan.
Eger ki Carb az tuketiyorsan 30gr. Ozaman neden yag yakiminda faydasi olmasin ki? Illa keto diye dusunmuyorum.
Cikolata veya spor bari yerine bunu tercih etmek kat kat daha iyi. Icerigi temiz ayrica tok tutuyor
JaneRizzoli bitter cikolata ekleyecek olursan 100gr da en az Carb olanina bak. Ve yag orani en yuksek olan. Kalori kismi onemli degil
%100 bitter var elimde. 0 şeker. Baya acı bir şey. Ondan koymayı düşünüyorum.
Valla ben bu tarifle kilo verirsem efso olur.Felaket aci o. 1 defa aldim da, o neydi giiz diyesim gelmisti yuksek sesle. 85 ile denedim ama onada alistigim icin herhal aci gelmiyor.
Afiyet olsun simdiden
Ayy kaşıklarım kaşıklarımaşırı mutluyum şu an
Fıstık ezmesi yiycem
Tuğba kuruyemişten alayım diyordum ama fitnuts da olur
Efsane güzelay daha bugün tuğbada fıstıkezmesi görüp almanın kıyısından döndüm. sonra kabuksuz fıstık görüp onu aldım kendim yaparım diye. çok seçenek vardı ama, hoşuma gitti. tadı güzel mi?
Efsane güzel
Kesinlikle almalısın :)
Valla ben bu tarifle kilo verirsem efso olur.
tam aradığım şey
Abur cubur ihtiyacımı da kesecek
Deneyimlerim de hem bize de yol göstermiş olur. Fıstık ezmem gelsin yapıcam hemen.Skldikca yeni tarifler bulurum
Onemli olan yag makrosu keto da. Gerci sen hizli verdin kilo burda. Bakalim katkisi nasil olacak
Yarın alırsın bebeğim :)tühhhh be bugün de mutluluğun köşesinden dönmüşüm
Ayy bazen bende oyle oluyorumHep kendimi goruyorum yacocuklar yatti, esim evde yok. Buraya sariyorum Bende görende ne cok Bos vakti var diyordur
Olabilir ben hareket tanesi soyledim dakikasini tam hatirlamiyorum en iyisiniBen kardiyo olarak hesapladım. Bi arkadas öyle hesap yapmıştı
Ins tada bir sayfa cok guzel barlar hazirliyor fotosunu bulursam atarimBenim gibi kuruyemis canavari
Yemek gec olsada guzel. Ben gec yersen kilo alirsin erken yersen almazsin diye dusunmeyenlerdenimonemli olan saglikli olmasi
Afiyet olsun
Niyeyse yarin kontrol tarti da cogunlukdan guzel eksi bekliyorum.
Paylasim yapanlarin menuleri, suyu ve sporlarida cok dengeli bu haftasonu
Bende 70 ile 4 yil onceye dondumtezimi düzeltmek için dışarda bi kafeye gitmiştim, en kolay öğle yemeği yine kuruyemiş geldi onu aldım yanıma kemirdim bi yandan sdafjkl.
bu sabah ilkkkk kez 72 küsur gördüm, en son 11 yıl önce 72 küsurdum, bi garip oldum skdljf. telefondaki uygulama vücut yaşıma 42 dedi ama ben 16 hissediyorum ksldfja
Kagida yasaklari yazip buzdolabinin ustune astim ben diger zamanlarda da dikkatli oluyorsun her zaman gozune carpiyorUnuttum onun nasıl yapıldıgını bı bakayım
Senin dedigin asil tereyag canim margarini ekmege suruyorlar oda reklamlardaBirde buzlukda dursun. Yiyeceginde cikar. Hindistan Ceviz yagi ile yapanda var.
Birde ben tereyag yaziyorum ama galiba turkcesi margarin? Hakiki olan yemege kullanilan. Ekmege surulenden degil. Kucuk bir ayrinti ama etkisi cok farkli.
Instada ki tarifleri atayimmm 10 dk dir foto atmaya calisiyorumay daha bugün tuğbada fıstıkezmesi görüp almanın kıyısından döndüm. sonra kabuksuz fıstık görüp onu aldım kendim yaparım diye. çok seçenek vardı ama, hoşuma gitti. tadı güzel mi?
Tatildesin ama denize fazla girmiyorsun sanırım?afiyet olsun
benim menüm de sabah iki yumurta, 5 zeytin, kuruerik, ceviz
Akşam az miktar spagetti tavuk salata ve ayran
Biraz önce bir acuç taze Antep fıstığı yedim
Yarım saat yüzme bir saat ev işi ile günü tamamladım
Afiyet olsunIyiyim canım sen nasılsınkeşke yer degistirseydi de annem sarma yapmıştı akşam ordaydim
Suyu sevmediğimden değil zsmanım olmuyor unutuyorumMenün güzel olmuş canım ama su az olmuş suyun içine biraz nane veya bir meyve koy öyle iç istersen
Hadi yaGuzel tarifler ama ketojenik icin uygun degil
Tatildesin ama denize fazla girmiyorsun sanırım?
Güzel bir gün olmuş.
Çok tatlış bir gün olmuş menü bakımından, suyu 3 yaptığın kısım beni benden aldıçook tatlısın, teşekkürler canıms!!
bugünüm:
sabah: 2 yumurta, peynir, 1.5 salatalık, 1 dilim çavdarlı ekmek
öğlen: 60 gr civarı kuruyemiş
daha şimdi akşam yemeği yiyorum: cacık ve az ızgra tavuk + 1 kabak
spor: 12 bin adım - 600p
su: 3 yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?