Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

JaneRizzoli bu hafta es olmusuz.
Ketojenik mi takilsam da sana ayak uydursam ? Sende adim atmada bana ayak uydursan :)
Çok iyi olur :)
Adım konusu biraz sıkıntı bende. Saatim yok telefonun şarj problemi var genelde şarjda o yüzden
Mümkün olduğu kadar alırım ama yanıma

Çok iyi olur :)
Adım konusu biraz sıkıntı bende. Saatim yok telefonun şarj problemi var genelde şarjda o yüzden
Mümkün olduğu kadar alırım ama yanıma

Olmadi gecen videolar attim en Kisa 15dk. Orda 2bin adim ediyordu p video. Adim sayisini oyle de takip edersin

Sabah keto kahve ile baslayim bakalim.
15 e kdr iste olacagim. Ne yesem bilmiyorum. Senin menu belli mi

Olmadi gecen videolar attim en Kisa 15dk. Orda 2bin adim ediyordu p video. Adim sayisini oyle de takip edersin

Sabah keto kahve ile baslayim bakalim.
15 e kdr iste olacagim. Ne yesem bilmiyorum. Senin menu belli mi
Evde stepperrım var benim. 45 dakika aralıksız tepesindeyim. Baya adım atıyorum orda aslında ama sayması sıkıntı işte :)
hc yağlı kahve içiyorum sabah ben
Sen nasıl yapıyorsun keto kahveni?

Sınavlarım bitti yarın sabah bisikletiyle güzel bir giriş yapıyorum sporuma
Bence hep birlikte spor yapmazsam haftada 0.4 verdiğimi anladık deney oldum resmen bu kadar tesadüf olamaz

Bugün
Sabah (ödül)
1 tabak patates kızartması
1 dilim tb ekmek
1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam
Sarımsaklı yoğurtlu yumurta (omlet boyutu)
Salata
1kk peynir
5 zeytin
2 adet kuru kayısı
1 avuç ceviz

@_Vera_ Yawrukush

Bugünde agrım vardı canım ağrı kesiciyle dolanıyorum resmen normalde iğne yaptiriyodum hasta olunca şimdi hastahaneye gitmek istemedim ağrı kesici içiyorum ilk 3 gün zor oluyor bana

Gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Sınavlarında başarılar dilerim. Kpssye mi çalışıyorsun?

Olabilir bilemiyorum

iyiyiz canim biz, yavas yavas normale donuyoruz. Simdi alinan kilolari verme zamani geliyor sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…