Harika o zaman canim,hayirli olsun simdiden.Tesekkür ederim. Evet ketoya baslıyorum:) evde mutfak tartısı var zaten zor olmaz insallah
kaptanim, sporlar tamamdir. hic spor yapasim yoktu bugun ama takima gelerek cok dogru karar aldigimi farkettim hemen :)
kopru 3x15
esek tekmeleri 3x15
dagci tirmanisi 3x15
diz cekmeli plank 3x15
ekstradan da 3x15 bisiklet mekik
insallah :)
Harikasin kaptanimMathildablue ozaman birkac soru sorayim.
Peynir sever misin?
Kuruyemis evde varmi?
Avokado ile aran nasil?
Tatli isteklerin oluyor mu?
Ciddi soruyorum. Birde kac ana kac ara ogun yapiyorsun? Biraz IF karisimi yapanda oluyor ama bence önce 3gun bir dene. IF daha önce yapmadiysan zorlaya bilir. Evdeki Malzemeler ile yapalim mi bu listeyi
tamam canim, aksam menuyu yazarken puanlari da hesaplarimSenemim spor puanlarini da hesapla, 1. sayfada puanlar yaziyor, menunle beraber yaz, haftalik yarisma yapiyoruz sporda:)
harika gorunuyor, ben de evde birkac cicek bakiyorum saksida ama hep oluyorlar, hic yetenekli degilim bu konudaHafta sonu epey ugrastim bitkilerimle,dahada cok fidem var ilgilenilecek..Bahce isleri insana acayip huzur veriyor kizlar.Evde saksida bitki bakabilirsiniz..
Eki Görüntüle 2683235
Eki Görüntüle 2683239
Fideler bunlarda,hediyelik hazirliyorum bir kismini..
Eki Görüntüle 2683237
Eki Görüntüle 2683236
ben cok severim aslinda spor yapmayi ama rahatsizliklardan sonra ara verdim, ama iyice hamlamisim cok zorlandim
Hep görmüşümdür adanada çok meşhur özellikle. Ama.hic yemedim. Afiyet olsun
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Harikasin kaptanim
akilli saat diyet sirasinda cok faydali olabilir. baktikca heveslenip adim sayisini artirmak icin caba sarfedebiliriz. telefonla cok rahat olmuyo adim isi. onerebileceginiz uygun fiyatli ve guzel bir saat var mi arkadaslar.Cok sevindim canim senin adina,dahada zayiflayacak bacaklar eminim:)
Ellerine saglik,miss misssss
Canim leslie yapiyorum,surekli adimlama halindeyim,birde dun piknige gittik, hep cocuk pesinde kostum..
Bu hafta hedefim en az 20bin adim..
yağlı besleniyoruz ya ister istemez artıyor kalori.Krepler cok guzel gorunuyor. Salata da guzel gorundu :)) benim taze sebzeyi arttirmam lazim. Keto da yesilligi unutuyorum.
Ayrica su miktari cok iyi
Ben az yemis gorunuyorum ama 1100 kalori almisim :)
Huawei band 4 aldim ben. Uygun fiyata ve baya isimi goruyor. Sarji da uzun gidiyorakilli saat diyet sirasinda cok faydali olabilir. baktikca heveslenip adim sayisini artirmak icin caba sarfedebiliriz. telefonla cok rahat olmuyo adim isi. onerebileceginiz uygun fiyatli ve guzel bir saat var mi arkadaslar.
yağlı besleniyoruz ya ister istemez artıyor kalori.
Fat bombsa dayanamıycam galiba yaparsam
3-4 yerim o da gereksiz makro artışı yapar
Koruma dönemine erteliyorum o muhteşem şeyi o yüzden
biri de burda iste. 22.000 adim çoğumuzun adim sayısının 3 4 kati. süpersiniz vallaSende oyle
Günün özeti
Ilk ogun 20gr kaju
Ogle
20 Gr kaju
150 gr tavuk bbg baharatli
2 halka pancar
Eve gelince
1 keto fatbombs
Aksam
Keto kahve
Makrolarim Eki Görüntüle 2683268
Su 2 L Simdilik. 2, 5 Olur
Spor 1 saat yuruyus 240 puan
21676 adim22 bin e tamamlarim evde
1100 puan
Toplam 1340 puan
Eki Görüntüle 2683269
JaneRizzoli Yawrukush
biri de burda iste. 22.000 adim çoğumuzun adim sayısının 3 4 kati. süpersiniz valla
yaşadığım yer küçük yer olmasa ben de yürümek istiyorum ama okul da köyde olunca olmuyor.Canim cikti ama :) sabah 1,5 saat erken ciktim evden. 1 saat yuruyus 30dk da isde hazirlama vs. Eve donus yolumuda uzattim. Iste de zaten hep yuruyorum.
Sizlerden de bekliyorum :) 16bin ustu kilo vermeyi sagliyor. Kulaginiza kupe olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?