yaşadığım yer küçük yer olmasa ben de yürümek istiyorum ama okul da köyde olunca olmuyor.
ben de mecburen evde yapıyorum sporumu
spor salonu da yok burda
ağırlık çalışmak istiyorum bir de
evde dumbelllarla yapabilir miyim ki bacak hareketi falan?
1 kglıklar var da alıcam eğer evde yapabilirsemYapabilirsin neden olmasin. Baya guzel videolar var Kisa Kisa. Dumbellerin ne kadar? Sadece bacak mi calismak istiyorsun
Tatlı isteği olmuyor cok arada geliyor. Peynir bazen yiyorum bazen yemiyorum yani olup olmaması sıkıntı degil. Kuruyemis cok severim. Ceviz badem fındık aldım. Avakado sevmiyorum:dMathildablue ozaman birkac soru sorayim.
Peynir sever misin?
Kuruyemis evde varmi?
Avokado ile aran nasil?
Tatli isteklerin oluyor mu?
Ciddi soruyorum. Birde kac ana kac ara ogun yapiyorsun? Biraz IF karisimi yapanda oluyor ama bence önce 3gun bir dene. IF daha önce yapmadiysan zorlaya bilir. Evdeki Malzemeler ile yapalim mi bu listeyi
1 kglıklar var da alıcam eğer evde yapabilirsem
Ama aklıma gelmiyor nasıl yapabilirim
Dumbella bacakta nasıl sabitlerim mesela?
Ağırlıklı olarak bacak ama kol falan da çalışıcam
Stepperın üzerinde çömeliyorum kalkıyorum dumbellarla hareket falan yapıyorum
Yeterli değil ama
Oo regl şişkinliği gidince , o hafta yediklerine de dikkat etmişsen müthiş kilo gidiyor ben bireyselde 1. Liğimi öyle kazandım zirveyi de gördüm dibi deInsAllah cuma da yuzumu guldurur tarti normal de gecen cuma bu kiloda olmam lazimdi adet girdi araya sonra da onun sisligi anca gitti bugun elim ayagim sismedi sukur
Ahahahh çok güldümDiyetime yeni bir soluk getirdim canım sana da şiddetle tavsiye ederim. Canım bişey yemek istediğinde görsele bakıyorum ve gerçekten geçiyor aptallık etmiyorum.Eki Görüntüle 2683106
Tatlı isteği olmuyor cok arada geliyor. Peynir bazen yiyorum bazen yemiyorum yani olup olmaması sıkıntı degil. Kuruyemis cok severim. Ceviz badem fındık aldım. Avakado sevmiyorum:d
İf daha önce denedim zorlanmadım
eveet böyle şeylerDumbella bacakta sabitleme derken dogru mu anladim bilmiyorum. Leg curl tarzi mi?
Eger bu iste koltukda veya yerde de Olur. Ben 2kg ile yapiyorum bazen. Ölduruyor bacaklari
Soyle bir video var. 1 kg ile de Olur Simdilik. Yetersiz geliyor ise crossfit de ki gibi calismani oneririm.
Mesela 15dk ver kendine. 15dk da 3 tur yapacaksın
Ilk egzersizi 10 defa bir sonrasi 12. Ondan sonra ki 8 vs diye kendine gore belirle. Ve ara vermeden yap. Zorla kendini. Inan suyun cikar
Cok güzel görünuyor. Kahvaltı uygun her sabah yumurta yiyorum zaten. Bi omlet bi haşlama yaparımTatli istegi icin buzlukda keto atistirmasi iyi bir care. Ama onu daha sonra Devam etmek istersen dusun.
Kendime yarin icin menu hazirladim uyar mi Sana bak bi.
Ilk ögün sahanda yumurta üzerine istege bagli cheddarrm veya yanina 20gr peynir.
Ikinci secenek yumurta kapama da Olur
Ara Kuruyemis. 20 Gr
Ikinci ogun
Karnibahar pilavi, yanina haslanmis Brokoli, biraz Tazefasulye ve tavuk. Hindistan Ceviz sutu ile haslayip Köri baharati eklemeyi planliyorum.
Aclik hissedersem 20gr Kuruyemis veya peynir. Kuruyemis secersen birde kahve keto usulu
Foto ekliyorum
Yumurta mi soyle dusunuyorum
Eki Görüntüle 2683297
Ve ikinci ogun
Eki Görüntüle 2683298
Ah insAllah canim artik gobek ve basende gitsin istiyorumOo regl şişkinliği gidince , o hafta yediklerine de dikkat etmişsen müthiş kilo gidiyor ben bireyselde 1. Liğimi öyle kazandım zirveyi de gördüm dibi de
Ahahahh çok güldümhaklı ama
Afiyet olsun canim dikkat ettigin icinde tesekkurlerBugünki menüm
Sabah
1 h yımurta
1 bardak şekersiz filtre kahve
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 p kıymalı ıspanak
150 gr yoğurt
(Bugün menüde En sevdiğim su böreği vardı bir ısırık bile almadım)
Akşam
1 p etli bezelye
150 gr yoğurt
su:2250 lt
Spor: yok ofis işleri
Yawrukush Birgaripanne
Canım ev hamburgeri için sabah ekmek yememissin hakkini kullanmışsın kızartmalar inşallah çok değildir. Afiyet olsun
Sabah
Bir dilim börek
1 çay
Öğlen
1kase aşure dayanamadım
Ara
1 nektar
2 erik
Akşam
Patlıcan biber domates kozlemesinden salata
1 bardak ayran
Sade kahve
Su 2 litre
Spor 5 bin adım
Iyiyim canım sukur tekrar cocuk icin tedaviye başladık yine iğne ilaç inşallah kilo almam bu süreçte dikkat ediyorum ama ilaçlar ödem yapıyor işte öylesen nasılsın canım yumurta diyeti mi yapıyorsun yoksa
Menümü yazayım hemençok çok az yedim canım nefsimi yenemedim. Seninki gayet dengeli olmuş afiyet olsun
Ekran görüntüsü aldımDiyetime yeni bir soluk getirdim canım sana da şiddetle tavsiye ederim. Canım bişey yemek istediğinde görsele bakıyorum ve gerçekten geçiyor aptallık etmiyorum.Eki Görüntüle 2683106
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?