Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yapabilirsin neden olmasin. Baya guzel videolar var Kisa Kisa. Dumbellerin ne kadar? Sadece bacak mi calismak istiyorsun

Yapabilirsin neden olmasin. Baya guzel videolar var Kisa Kisa. Dumbellerin ne kadar? Sadece bacak mi calismak istiyorsun
1 kglıklar var da alıcam eğer evde yapabilirsem
Ama aklıma gelmiyor nasıl yapabilirim
Dumbella bacakta nasıl sabitlerim mesela?
Ağırlıklı olarak bacak ama kol falan da çalışıcam
Stepperın üzerinde çömeliyorum kalkıyorum dumbellarla hareket falan yapıyorum
Yeterli değil ama

Tatlı isteği olmuyor cok arada geliyor. Peynir bazen yiyorum bazen yemiyorum yani olup olmaması sıkıntı degil. Kuruyemis cok severim. Ceviz badem fındık aldım. Avakado sevmiyorum:d
İf daha önce denedim zorlanmadım

Dumbella bacakta sabitleme derken dogru mu anladim bilmiyorum. Leg curl tarzi mi?

Eger bu iste koltukda veya yerde de Olur. Ben 2kg ile yapiyorum bazen. Ölduruyor bacaklari

Soyle bir video var. 1 kg ile de Olur Simdilik. Yetersiz geliyor ise crossfit de ki gibi calismani oneririm.
Mesela 15dk ver kendine. 15dk da 3 tur yapacaksın
Ilk egzersizi 10 defa bir sonrasi 12. Ondan sonra ki 8 vs diye kendine gore belirle. Ve ara vermeden yap. Zorla kendini. Inan suyun cikar

InsAllah cuma da yuzumu guldurur tarti normal de gecen cuma bu kiloda olmam lazimdi adet girdi araya sonra da onun sisligi anca gitti bugun elim ayagim sismedi sukur
Oo regl şişkinliği gidince , o hafta yediklerine de dikkat etmişsen müthiş kilo gidiyor ben bireyselde 1. Liğimi öyle kazandım zirveyi de gördüm dibi de
Diyetime yeni bir soluk getirdim canım sana da şiddetle tavsiye ederim. Canım bişey yemek istediğinde görsele bakıyorum ve gerçekten geçiyor aptallık etmiyorum. Eki Görüntüle 2683106
Ahahahh çok güldüm haklı ama

Tatlı isteği olmuyor cok arada geliyor. Peynir bazen yiyorum bazen yemiyorum yani olup olmaması sıkıntı degil. Kuruyemis cok severim. Ceviz badem fındık aldım. Avakado sevmiyorum:d
İf daha önce denedim zorlanmadım

Tatli istegi icin buzlukda keto atistirmasi iyi bir care. Ama onu daha sonra Devam etmek istersen dusun.

Kendime yarin icin menu hazirladim uyar mi Sana bak bi.

Ilk ögün sahanda yumurta üzerine istege bagli cheddarrm veya yanina 20gr peynir.
Ikinci secenek yumurta kapama da Olur

Ara Kuruyemis. 20 Gr

Ikinci ogun
Karnibahar pilavi, yanina haslanmis Brokoli, biraz Tazefasulye ve tavuk. Hindistan Ceviz sutu ile haslayip Köri baharati eklemeyi planliyorum.

Aclik hissedersem 20gr Kuruyemis veya peynir. Kuruyemis secersen birde kahve keto usulu
Foto ekliyorum
Yumurta mi soyle dusunuyorum

Ve ikinci ogun

Bugünki menüm
Sabah
1 h yımurta
1 bardak şekersiz filtre kahve

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 p kıymalı ıspanak
150 gr yoğurt
(Bugün menüde En sevdiğim su böreği vardı bir ısırık bile almadım )

Akşam
1 p etli bezelye
150 gr yoğurt

su:2250 lt
Spor: yok ofis işleri
Yawrukush Birgaripanne

eveet böyle şeyler
ayın 5i gelsin sipariş vereyim
kkna çok yüklendim bu ay

Cok güzel görünuyor. Kahvaltı uygun her sabah yumurta yiyorum zaten. Bi omlet bi haşlama yaparım
Aksam yemegi o sebzeleri sevmiyorım taze fasülye haric.ben dana köfte yapmayı düsünüyorum yanına da yogurt. Baktım makrolarda sıkıntı yoktu. Bide hindistsn cevizli kahveyi 1 tatlı kasıgı ile yapmayı düsünüyorm. Ara ögün cig kuruyemis bana uyuyor. Cok seviyorım hatta miktarı ayarlamam gerekecek:)

Oo regl şişkinliği gidince , o hafta yediklerine de dikkat etmişsen müthiş kilo gidiyor ben bireyselde 1. Liğimi öyle kazandım zirveyi de gördüm dibi de

Ahahahh çok güldüm haklı ama
Ah insAllah canim artik gobek ve basende gitsin istiyorum
Afiyet olsun canim dikkat ettigin icinde tesekkurler

çok çok az yedim canım nefsimi yenemedim. Seninki gayet dengeli olmuş afiyet olsun

allah gönlüne göre versin canım inşallah tez zamanda kucağın sağlıklı evlatla şenlensin

çok çok az yedim canım nefsimi yenemedim. Seninki gayet dengeli olmuş afiyet olsun
Menümü yazayım hemen
Sabah
Kahvaltı yapmadan çıkınca
Yarim simit
Sade kahve

Öğlen
Diğer yarım.simit ve salata

Akşam
1 elma
1.anjelika

Su 3 litre
Spor 7000 adım

bugunku menum:
sabah 2 yumurtadan maydanozlu omlet, 3 kucuk parca mozarella, biraz salatalik
oglen 1 yumurtadan omlet (sabah 4 yumurtadan yaptim, kimse yemedi, ben parca parca yedim), 1 elma, 1 bardak ayran
aksam 1 tabak taze fasulye, yogurt
aralarda kizimi beslerken birkac cilek ve bogurtlen

suyu 2lt icerim yatana kadar, yanina da sekersiz cay kahve belki, belki yesil cay.
spor toplam 795 puan
1 saat utu+supurge 120puan
3x15 bisiklet mekik 135 puan
kopru 3x15 135 puan
esek tekmeleri 3x15 135 puan
dagci tirmanisi 3x15 135 puan
diz cekmeli plank 3x15 135 puan

Tek kelimeyle harikasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…