Menün çok iyi canım baya az yemişinBugünkü menüm sabah
2 yumurta 1 salatalık
Öğle 1 kase kısır 1 çatal kek
Akşam sulu köfte yoğurt kavun
Su 2.5 lt
Spor misafirlerim geldi temizlik pasta börek yemek derken halim kalmadı şimdi de bulaşıkları yıkayıp bi düş alıp uyuyacağım
Yawrukush Mathildablue
İncelme var evet. Her gün mezura elimdeGünaydın ❤
Makro takibi yapmiyordun dimi? Gerci ketojenik de olabiliyor boyle durumlar. Suana kadar cok guzel verdin. Duraksama veya arti gormek gayet normal.
Ama yinede makrolarina bak derim. Yag az aliyor isen karsilanacak bir durum bu.
Fazla almamisin ama can skiyor tabi. Belki inceldin veya yagdan kaybettin
İncelme var evet. Her gün mezura elimdeartmadı hiç ve bazı bölgelerimde eksilmeler var.
Ama kilo olayı canımı sıkıyor.
Bugün ölçeyim bakalım makroları.
Makro hesabına göre 93 gr diyor ama ben normalde bu kadar yağ tüketiyorum ekstra takviye gerekiyor yemek dısında . Kilo yapmasın:d
Makro hesabına göre 93 gr diyor ama ben normalde bu kadar yağ tüketiyorum ekstra takviye gerekiyor yemek dısında . Kilo yapmasın:d
Evet tartıldım. 1 günde farkeder mi?Aldigin yag saglikli yag. O yuzden pek dusunme kilo aldirtir diye.
Ben keto kahve ile kolayca kapatiyorum yag acigini. Karb da almiyorsun boylece.
Su 3 gun dene anlarsin dedigimi. Dun tartildin buyuk ihtimal?
Tamamdır. Ben bugün icin dünden tüm hesabı yaptım beslenme programı yaptım.yarın için de bugün hesaplarım. Bi bugün geçsinde aclık durumu ne olacak bakalımMathildablue cumaya kadar tartilma derim
Yag orani yuksek olmasi korkutmasin seni. Sadece makroyu doldurmaya bak. Acigin varsa bakariz tum makrolarin ne gosteriyor diye. Sonra ne yesen veya icsen yeterli Olur diye bakariz istersen
Bende:) yalnız karbonhidrat alamiyorum diye lif cok dusuk kaldi. Onu nasil ayarliyorsun.lifli gida ekleyemedim karbonhidrat artiyor
Lif olmazsa kabızlık olur diyorlar. Aklimda bulunsun bunları bulundurayımMathildablue Brokoli, avokado, kabak, Badem, Ceviz. Aklima bunlar geliyor Lif orani yuksek olan
Ben hic bakmiyorum makroda Lif oranina
Ketojenik kahve Bende o sorunu cozuyorLif olmazsa kabızlık olur diyorlar. Aklimda bulunsun bunları bulundurayım
Tamamdır zaten kokusu hosuma gidiyorKetojenik kahve Bende o sorunu cozuyorhindistan cevizinde de var. Eger kahveye hindistan Ceviz yagi kullanirsan Lif almis olursun
Cumaya gidecek hepsi hic merak etme canim :)79 u haftasonu hatalrim yüzünden ne yazikki göremedimfark +400
Bende eskiden hic bakamazdim evde bakiyodum birde ama bu kez bahcede olunca guzel oldular canim :)harika gorunuyor, ben de evde birkac cicek bakiyorum saksida ama hep oluyorlar, hic yetenekli degilim bu konuda
Cok guzel canim :)
Ooo beni gecmissin kaptanim dun adimlarda :)Sende oyle
Günün özeti
Ilk ogun 20gr kaju
Ogle
20 Gr kaju
150 gr tavuk bbg baharatli
2 halka pancar
Eve gelince
1 keto fatbombs
Aksam
Keto kahve
Makrolarim Eki Görüntüle 2683268
Su 2 L Simdilik. 2, 5 Olur
Spor 1 saat yuruyus 240 puan
21676 adim22 bin e tamamlarim evde
1100 puan
Toplam 1340 puan
Eki Görüntüle 2683269
JaneRizzoli Yawrukush
Canim keske yardimci olabilsem, Turkiye'deki markalari bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim.akilli saat diyet sirasinda cok faydali olabilir. baktikca heveslenip adim sayisini artirmak icin caba sarfedebiliriz. telefonla cok rahat olmuyo adim isi. onerebileceginiz uygun fiyatli ve guzel bir saat var mi arkadaslar.
Cok guzel gidiyorsun canim :)Menümü yazıp kaçıyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir 1 kuru incir
Öğle yarım kase tarhana çorbası 1 kuru incir
Akşam 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kase cacık salata
Su 2 5 lt
Spor
13 bin adım 650 puan
10 dk eliptik bisiklet 70 puan
Toplam 720 puan
Tabiki yapabilirsin ben sana agirlikli bacak egzersizleri bulurum istersen :)yaşadığım yer küçük yer olmasa ben de yürümek istiyorum ama okul da köyde olunca olmuyor.
ben de mecburen evde yapıyorum sporumu
spor salonu da yok burda
ağırlık çalışmak istiyorum bir de
evde dumbelllarla yapabilir miyim ki bacak hareketi falan?
Harika bir gun olmus ama az yemissin sanki kuzum..Selamlar günlüj rapor vereyim. @Beklenen2
Kahvaltı: 1 has. Yumurta.salatalık, 1 incir
Öğle: 2 incir
Akşam: 4 kaşık yogurt, 4 kaşık barbunya(susuz)
Su:2lt
Spor:10.741 adım 537 puna
30 squat (ceza olan:d) 90 puan
Günün hareketleri 540 puan
agzim sulandi fotolari gorunce:)Tatli istegi icin buzlukda keto atistirmasi iyi bir care. Ama onu daha sonra Devam etmek istersen dusun.
Kendime yarin icin menu hazirladim uyar mi Sana bak bi.
Ilk ögün sahanda yumurta üzerine istege bagli cheddarrm veya yanina 20gr peynir.
Ikinci secenek yumurta kapama da Olur
Ara Kuruyemis. 20 Gr
Ikinci ogun
Karnibahar pilavi, yanina haslanmis Brokoli, biraz Tazefasulye ve tavuk. Hindistan Ceviz sutu ile haslayip Köri baharati eklemeyi planliyorum.
Aclik hissedersem 20gr Kuruyemis veya peynir. Kuruyemis secersen birde kahve keto usulu
Foto ekliyorum
Yumurta mi soyle dusunuyorum
Eki Görüntüle 2683297
Ve ikinci ogun
Eki Görüntüle 2683298
Cok guzel birgun olmus canim :)
Cok sagliksiz bir gun olmus canim, bugun telafi ettin mi bu menuyu?Menümü yazayım hemen
Sabah
Kahvaltı yapmadan çıkınca
Yarim simit
Sade kahve
Öğlen
Diğer yarım.simit ve salata
Akşam
1 elma
1.anjelika
Su 3 litre
Spor 7000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?