Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel bir gun olmus canim,adimlarinda sahane, ketoda ilk gunun hayirli olsun.

Canim toplamda gunde 6-7 adet kuru incir yemissin..
2-3 taneden fazla tuketmemeye calis, kuru meyveler agirliklarinca seker demek canim...

Doner ekmeksiz miydi gulum?

Sabah
Yulaf lapası

Öğle
1/2 tb ekmeği arasına sebze sote

Akşam
Kocaman kase salata + Ayran

Su 2L
Adım 4500 225 puan
Yawrukush Arrietty_
Guzel bir gun olmus tatli esim :)

Tesekkür ederim insallah devamlılığı olur:)

Yawrukush kaptanım sana ispiklemeye geldim :) asena87 diyete dönmesi lazım ama hep erteliyo :) CEYDOS olsa da merdanesiyle kovalasa keşke.
Yalannnn...
Yawrukush kaptan,korona doneminde verdigim 6.5 kilonun 4 unu geri almadim.

Ve bunu sebebi de gruptan ayrilmam ve ayni donemde CEYDOS un beni zorlamamasi degil kesinlikle

Grubu takip edemedim ama JaneRizzoli nin verdigi kilolari,vucudunun sekillenmesini de kiskanmiyorum ()
Saka bir yana grubu ozledim,donme fikri var aklimda ama iş tempom hazirandan sonra asiri artti ve hala duzene giremedigimden cekiniyorum acikcasi.

Canim toplamda gunde 6-7 adet kuru incir yemissin..
2-3 taneden fazla tuketmemeye calis, kuru meyveler agirliklarinca seker demek canim...
Aaa telefon düzeltmiş onu kuru üzüm tanesiydi 5 6 tane olan 1 tane de kuru incir yedim. Kuru üzüm yazdığımı sandım ama kelime tahmininden incir yazmış pardon

Yawrukush acilen olaya müdahale etmemiz gerekiyor:) yoksa hamurişlerini götürüyor arkadaş
Ay ben çok ispikçi oldum

Kaptanim ekmekli yarim lavas

Yok canım cezama raziyim zaten ama bulgur serbest kısır niye yasak onu merak etmistim sadece

Merhaba,cezamı anlayamadım
Sabah: domates,yarım mısır,peynir,çay
Öğlen: çorba,tavuk,salata
Ara: şeftali
Akşam: bulgur ve bezelye yemeği
Su:2,5
Spor: regl sancısından dolayı yapamadım

Ben de döneri soracaktım özge sormuş , ince şavaş değil mi , onsu olsaydı hatika bir menü diyecektim

Ben de döneri soracaktım özge sormuş , ince şavaş değil mi , onsu olsaydı hatika bir menü diyecektim
Canim patlucan yemegi yapacaktim ama cocuklarim hic durmuyor ben yerde otururken sıkıntı yok koltuga oturunca ikisi bir kucagima geliyor ayaga kalkinca siren sesleri yankilaniyor resmen
Esimde babamgilin bahceye gitti
Tek basima anca kecileri yemledim
Esim de gelince doner dedim
Ayyy evet hadi bakalım canım inşallah beraber ulaşırız hedefimize
InsAllah canim artik gozume takilirsin iyice

Kaptanım tahta kaşık normal kaşıktan ufaktı :) ama yine de yarın telafi ederim adımlama için
Teşekkür ederim
E hadi hayirlisi canim
Amin canım sağol

Menümüde yazayım unutmadan

sabah: 1 haş. Yum. Yarım domates 1 salatalık 3 dilim salam 3 dilim kaşr peynir ( ince uzun dilimler serçe parmak kadar uzun)

ara: 2 ceviz

öğlen yok

akşam: 1 por. Kaşarlı domates çorbası, 4 yk tavuklu mantar sote 3 dilim karpuz

son ara: 1 fincan sütlü kahve

su: 3 lt
Spor 7000 adım
Karın ağrım var ve oğlum diş çıkaracak aşırı huysuz tüm enerjimi yiyo sağolsun

Aynen sende bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…