Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün canım sıkkındı biraz bilgisayar da açmadım öyle ev işlerini hallettim öğleden sonra da arkadaşıma gittim akşam yemeğine oradaydım bir saat oldu geleli şimdi spor yapıp kitap okumaya geçeceğim Yarın çalışıyorum ya geceye doğru gelirim ya hiç gelemem işlere bağlı ...

Geçmiş olsun,umarım sağlığına kavuşur

Baya yoruldum özgecim zor ya bulgur kaynat ayikla anca eziyet valla geliniz ya mecbur yapiyoz

Çok üzüldüm canım Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin insallah

Bu benim küçüklük animasyon benziyor ama benimki seninkinin tam tersi faydalı oldu bana küçükken ufacık ucundan rakının tadına bakmıştım iğrenmiştim o gündür alkol içmem hayır nasıl bir şeyse tadını hâlâ hatırlıyorum öyle iğrendim
O yüzden seni anlıyorum bence çok tadı yok böyle biraz yavan ama ben niyeyse çok sevdim içerken huzurlanıyorum böyle evet vücuduma güzel bir şey yapıyorum hissi oluşuyor

Iyi geceler

Menu
Sabah
Omlet (2 yumurta, bir dilim salam, 7-8 siyah zeytin), sogus domates, salatalik, kapya, avokado ve ayran

Ara
Sutlu kahve ve 1 seftali

Aksam
Karni yarik (4 tane), koz domates, biber ve ayran

Maden suyu ve cevizli kuru incir (3 adet)

Su 3 litre
10bin adim 500 puan

Birgaripanne Arrietty_
Yawrukush

Gecmis olsun kaptanim. Ameliyati da cok rahat gecer umarim. Dua edecegim

selam kizlar,
bugunku menum
sabah sutlu nescafe
ara 2 havuc, 1 avuc cubuk kraker
oglen 1 kutu konserve corba (215 kalori) bunu da karantinaya girerken lazim olur diye almistik, ise gittigim gunler onlari tuketmeye calisiyorum
aksam yarim firinda balik, 3 kasik taze fasulye, bol salata
bundan sonrasi plansiz oldu
devaminda 1 hurma, 1 kuru kayisi, 1 minik yudum elmali kek (esim istedi yaptim, tadina baktim sadece), bir kucuk parca ekmek kiyisi ile peynir (bunu da taze ekmek yaptim dayamadim )
su 2lt'yi gecmisimdir
spor bugun yok, cok yorgunum, simdi yatmaya gidiyorum

İyi geceler kızlar nasılsınız?
menümü yazayım
Sabah: 1,5 ince dilim yumurtalı ekmek
Domates salatalık kaşar peyniri

ara: 1 türk kahvesi
yarım bardak süt

öğlen yok

akşam: 1 pors. Tarhana çorbası, 4 yk tavuklu mantar sote

son ara: 3 ceviz

su: 2,5 lt
Spor: 8000 adım ev süpürüp toplama vs rutin ev işleri

Dünki menüm
Sabah
1 kaşarlı simit

öğle
1 kase domates çorbası
1 p tas kebabı

Akşam
0.75 p etli bezelye
1 kase yoğurt

Ara
Badem ceviz fındık toplamda 1 avuç içi

sabah yumurta yoktu, işyerinde de fazlasıyla acıktım dayanamadım yedim çok acıkmıştım umarım tartıya yansımaz cezamı bekliyorum

su:2 lt
Spor: ofis işleri

Yawrukush Birgaripanne

Off sabah tartıya çıktım 66,7 gördüm bi sevindim bi oynadım.. sonra garantilemek için bidaha çıktım 67,7 bidaha bidaha bidaha 67,7. 2 haftadır adam akıllı kilo gitmiyo bu hafta bozmadımda oysaki.. snirm bozuldu açlık orucu tutacam bugün

Tesekkür ederim canımkilo vermem durmuştu ama bugün baktım 200 gr gitmis ona bile mutlu oldum:d
Senin menunde cok iyi.hem az yemişin hem su miktarı harika. Keske bende o kadar içebilsem:)
Havalar o kadar sıcak ki ondan bu kadar içiyorum bir de su şişesi yanımda sürekli o yüzden unutmuyorum içmeyi bi yere gitmesem tabi

Günaydın kızlar, size bir şey soracağım. Ben yatmadan bir saat önce su içmeyi bitiriyorum. Dün gece tartıldım 61,10 çıktı. Sabah uyanınca wc sonrası 61.60 çıktı. Sinir oldum. Yarın sabah da yüksek çıkarsam diye korkuyorum. Neden böyle oldu ki acaba ya

Normalde kac ki kilon canim
Canim onceki gunlerin birikmisligidir o

67,7 dün düz 67 görmüştüm ama
Ah canim sende az sabret yarin tartil bende bugun 70 geldim 69.7 gitti ama kacamakli bir hafta ici oldu yoksa haftasonu iyi gecmisti izne ayrilacagim kardesimin dugununden sonra donucem
Surekli birseylerle ugrasicaz
Giremem kimsenin hakkini da yiyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…