- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.519
- 548
Geçmiş olsun,umarım sağlığına kavuşurGunaydin guzel takimim, cok keyifli birgun gecirirsiniz umarim..
Ben oglenden beri pek keyifsizim, ananem nefes darligi, oksuruk sikayetleriyle hastaneye goturulmus, korona testi negatif cikmis, doktorlar zaturre demisler, asi olmus, ilac almis, eve donmusler..
Sonra defalarca istifra etmis, tekrar hastaneye gitmisler mide kanamasi denmis..Tedavi etmisler baska ilaclar vermisler eve yollamislar..
Kendisi 85 yasinda bir tontondur, annem babam ben cocukken calistigi icin bana bakan, buyuten , gozunden sakinandir..
Telefonda bile zor konustu benimle, hic keyfim yok sormayin, sabahtan beri her seye gozyasim dolup tasiyor..
Persembe gunude katarakt ameliyati olacak hepten aklim onda..
Dualariniza talibim, akliniza gelirse benim tontonuma dua eder misiniz...
Bir kez daha gurbet tokatini atti suratimiza, yinede umitvar olmak lazim..
Opuyorum hepinizi...
Baya yoruldum özgecim zor ya bulgur kaynat ayikla anca eziyet valla geliniz ya mecbur yapiyozAman Allahim neler duyuyorum, merdanemi kaptim da geldim @asena87
Canimm duydum ki bizi ozlemissin, kilolar geri gelmesede, Ceydosun merdanesini ozlemis olmasanda gel geri don aramiza, bizde seni ozledik..
Is temposunuda hallederiz be kuzum..
Harika o zaman cok sevindim canim :))
Ahahah takimin genel hali boyle, hepimiz baya ispikciyiz canim :))\
Asureye ragmen kalori olarak guzel birgun olmus canim :)
Nasilsin ,masallahin var gayet guzel devam ediyorsun diyete..
Guzel bir gun olmus , ayrica gecmis olsun canim..
Ofis islerinide hareketli oldugunu dusunup egzersizden sayiyorum Banucum :)
Ben servis kasigi gibi dusundum gulum..
Kucukse sorun yok :)
Cok guzel bir gun olmus canim :)
Adimlar artmis , menu sahane,harikasin canim :)
Az yemissin canisi..
Ellerinize saglik nasil ayikladiniz o kadar bulguru, afiyetle yiyin canim :)
Egzersizlerin guzelligini ne yapacagiz canim, masallah :)
Cok guze bir gun olmus..
Guzel sonuclar olacak bence, basgul yuzunu guldursun kuzum :)
Benimde dizler hemen sinyal veriyor Senemim, azicik ip atlama, squat yapiyorum, senin neyine bu egzersizler diyor.. :))
Beline ne oldu kuzum, yordun mu, ters bir hareket mi yaptin?
Ben verdigim kilolari corona stresi, evde tikilip kalmak, 2 cocuklu stresli hayat derken, hamur isleri ile geri aldim bir guzel, simdi yine isim yoksa vermeye ugrasiyorum.
Donup dolasip kurkcu dukkanina dondum anlayacagin Senemim..
Cok begendim kuzum, cok guzel bir gun olmus :))
Bu sefer bomba gibi geliyorsun canim, masallahin var...
Menuler , su , egzersiz hepsi nazar boncukluk..
Çok üzüldüm canım Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin insallahGunaydin guzel takimim, cok keyifli birgun gecirirsiniz umarim..
Ben oglenden beri pek keyifsizim, ananem nefes darligi, oksuruk sikayetleriyle hastaneye goturulmus, korona testi negatif cikmis, doktorlar zaturre demisler, asi olmus, ilac almis, eve donmusler..
Sonra defalarca istifra etmis, tekrar hastaneye gitmisler mide kanamasi denmis..Tedavi etmisler baska ilaclar vermisler eve yollamislar..
Kendisi 85 yasinda bir tontondur, annem babam ben cocukken calistigi icin bana bakan, buyuten , gozunden sakinandir..
Telefonda bile zor konustu benimle, hic keyfim yok sormayin, sabahtan beri her seye gozyasim dolup tasiyor..
Opuyorum hepinizi...
Bu benim küçüklük animasyon benziyor ama benimki seninkinin tam tersiSüper bir gün olmuş canım. Hayatımda hiç yeşil çay içmedim desemada çayı içmiştim ilk ve o zaman daha çocuktum kusmuştum bir daha da öyle bitki çayı içmedim ıhlamur içerim sadece. Tadı nasıl sence?
Gecmis olsun kaptanim. Ameliyati da cok rahat gecer umarim. Dua edecegimGunaydin guzel takimim, cok keyifli birgun gecirirsiniz umarim..
Opuyorum hepinizi...
Tesekkür ederim canımÇok güzel bir gün olmuş canim
Havalar o kadar sıcak ki ondan bu kadar içiyorum bir de su şişesi yanımda sürekli o yüzden unutmuyorum içmeyi bi yere gitmesem tabiTesekkür ederim canımkilo vermem durmuştu ama bugün baktım 200 gr gitmis ona bile mutlu oldum:d
Senin menunde cok iyi.hem az yemişin hem su miktarı harika. Keske bende o kadar içebilsem:)
Normalde kac ki kilon canimOff sabah tartıya çıktım 66,7 gördüm bi sevindim bi oynadım.. sonra garantilemek için bidaha çıktım 67,7 bidaha bidaha bidaha 67,7. 2 haftadır adam akıllı kilo gitmiyo bu hafta bozmadımda oysaki.. snirm bozuldu açlık orucu tutacam bugün
Canim onceki gunlerin birikmisligidir oGünaydın kızlar, size bir şey soracağım. Ben yatmadan bir saat önce su içmeyi bitiriyorum. Dün gece tartıldım 61,10 çıktı. Sabah uyanınca wc sonrası 61.60 çıktı. Sinir oldum. Yarın sabah da yüksek çıkarsam diye korkuyorum. Neden böyle oldu ki acaba ya
Normalde kac ki kilon canim
Canim onceki gunlerin birikmisligidir o
67,7Normalde kac ki kilon canim
Canim onceki gunlerin birikmisligidir o
Ah canim sende az sabret yarin tartil bende bugun 70 geldim 69.7 gitti ama kacamakli bir hafta ici oldu yoksa haftasonu iyi gecmisti izne ayrilacagim kardesimin dugununden sonra donucem67,7dün düz 67 görmüştüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?