Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Her ailede tartışmalar kavgalar olur kaptanım biz nadir tartışır kavga ederiz ben sürekli alttan alıp tatsızlık çıkmasını istemediğim için ama alttan almadığım haklı olduğumda eşim çirkefleşiyo. Ağır sözler kullanıyo. Bakalım kaç hafta sürecek bu küslük öyle bir iki günde sürmez

Günaydın
Bir süre spor yapmayı bırakacağım sanırım artıdan eksiye düştüm bıraktığımda.
geçen hafta 66
Bu hafta 65,4
Fark 600 gr
Yüzde 0.9
Arrietty_ Yawrukush

Bende senin gibiyim. Sadece kardio yapinca sorun yok. Yuruyus veya merdiven cikma vs. Ama baska bisey yaptigim an arti

özgecim burayı çok seviyorum kilo vermemde inanılmaz faydasını görüyorum.menümü düzenli olarak yazdım. Ancak daha aktif olmak beni zorlar iş nedeniyle. ben böyle devam edeyim en iyisi

Yawrukush ama mevcut durumum yeterliyse takıma girmek için verdiğim her gr ile takıma faydam olacaksa girebilirim

Bu hafta sabitim kaptanım. Wc sonrası demişsin ama bu ara bir düzensizlik var wc ye çıkamadım zaten. Hiç kaçamak yapmadım hatta yeri geldi akşam çalışmaktan yemek yiyemedim aç uyudum ama olmadı ne yapayım takıldım kaldım 70 bandına.
Yawrukush

Eklentiler

• 20200904_144324.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…