Duzenine don canim , sana ne iyi geliyorsa, dikkat et kendine..Yawrukush gunaydin kaptan
Iyiyim galiba keto carpti. Yada sicak yemekler
Ben Sebze ve meyveye donus yapayim. Ozaman gayet iyiyim
Anneannenden haber var mi?
Ay bebeyim yılın en sıcak haftasından gelmişim, bi de maske + 1 haftaya her şeyi yetiştirme telaşı + Ankara toz toprağı beni biraz yıldırdı açıkcasıGuzel birgun olmus canim :)
Neyin var Veracim, her sey yolunda mi?
Harika bir gun olmus canim, ketoya alistin mi?
Son zamanlarda ki en guzel menun canim:)
Tarti oncesi harika birgun olmus:)
Neden istahin yok canim , iyi misin?
tarti oncesi nir guzel menu daha :))
Uzuldum uzulmene gulum, umarim konusur halledersiniz, evliliklerde tartismalar hep oluyor ama onemli olan tatliya baglamak..
Guzel eksiler gor canim :)
Senemim saat 5ten sonra ne olmus oyle, regli mi yakin?
Cok daha fazla ugrasiyormussunuz o zaman gulum..
Tedavin hayirli olsun gulum, guzel haberler ver bize insallah..
Ananem iyi sukur, sagol sordugun icin.
Cok guzel birgun olmus Eminecim :)
Ankara nasil pestom, 3 yil oldu gidemedim...
Cok degismis mi?
Oyyy bu bildirim bizi yakacak, ne yapalim...
Cok guzel birgun olmus Banucum :)
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| 10DKA 50M | ||||||
| G GCA | |||||||
|
| |||||||
| M MaviFeslegen | |||||||
|
| 50S | ||||||
| @_Vera_ | |||||||
|
| 30M | ||||||
|
| |||||||
| @BlueSkyyyy | |||||||
|
| 300IA | ||||||
| B Beklenen2 | 10DK A | 30S | |||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |||
|
| 200IA | ||||||
|
| 10DK A |
offf off geçen hafta bildirimde bulunmayı nasıl unuturum yaKILOLARIMIZI HATIRLAYALIM :))
*** 4. Takım 690. Etap ***
Tanssss (69.7///%) Izne ayrilmak istiyor, 1. izin hakki.
bnnu (61.2///%)
BlueSkyyy (83.5///%)
aydingelini (67.7///%)
MorVampirella(70.3///%)
pesto26 (70.5/7//%) 1. kez bildirimde bulunmadi.
MotivatedAlready(68.3///%)
sserendipity (80.4///%) 636. etapta izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 54'e bolundu.Baslangic kilosu:84.9, baslangic tarihi:07.08.2020 , hedef:72
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 690. Etap***
stitch (69.6///%) 558. Etapta izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi:29.08.2020, baslangic kilosu:69.6, hedef:60
GCA (62.1///%) Yeni uye , Baslangic tarihi:18.08.2020, baslangic kilosu: 64.2, hedef:56
JaneRizzoli (66///%) 682. etapta kendi istegiyle yarismadan ayrildi.
1delimavi (84///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Yawrukush (68.2///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Beklenen2 (69.8///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
fyzanur (56.1///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (63.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (59.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (88.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
_Vera_ (71.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:24.08.2020, baslangic kilosu:72.2, hedef:63
blume90 (54.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 22.08.2020, baslangic kilosu:56, hedef:50
barga (73.4///%) 689. etapta izne ayrildi.
Bende severim memleketimi ama her gittigimde farkli geliyor, sanki her seferinde dahada baskalasiyor..Ay bebeyim yılın en sıcak haftasından gelmişim, bi de maske + 1 haftaya her şeyi yetiştirme telaşı + Ankara toz toprağı beni biraz yıldırdı açıkcasıki çok severim memleketimi.. ilkbaharda sonbaharda gelmek lazım galiba. Bildirim için üzgünüm vercem ama onları söz
Tatilde oldugun icin hic yorum yapmadim zatisi, yilin en tatli kaptani odulu bana verilsin :))))Oo
offf off geçen hafta bildirimde bulunmayı nasıl unuturum yakafam dönmüş
Sigara böregi dısında cokiyi ki zaten sonraki ögünlerde dengelemişin:) güzel gidiyorsun bence canımBugunku menüm sabah
1 fincan hindiba kahve
Ogle 2 sigara boregi 3 mercimek köftesi
Ara kahve
Aksam
1 kase bugday corbasi 2 yk yesil fasulye
Su 3.5 lt
Spor gunduz caya misafir aksam da yemekli misafirim vardi ek bi spor yapamadim yoruldum baya temizlik pasta borek sonra yemek falan yoruldum
Yawrukush Mathildablue
Ben de şimdi soracaktım tanssss gözükmüyor banlandı mı diye , tühGuzel arkadaslarim dinlenmeye cekiliyorum, biraz esimle vakit gecireyim :)
Sabah heyecanla tarti bildirimlerinize bakiyor olacagim.
Bildiriminizi yapabilieceginiz en gec saat 17.00 unutmayin!!
En gec 17ye kadar tum bildirimler tamamlanmis olmali..
Tansss kaptanimiz birkac gun buralarda olamayacak, hesabi engellenmis, kilosunu bana mesaj atarak bildirecek.
Hepinizi opuyorum..
G GCA canim bugun deneme suren doluyor, esas listeye girmek istiyor musun? :)
Esas listenin sorumluluklari, liste disinda kilo vermekten fazla..
Her hafta olabildigince kilo verip, takim adina yarismak gerekiyor, duzenli menu bildirimleri gerekiyor, aktif olarak takima katilim gerekiyor.
Listeye girdigin tarihten itibarende 2 ay izin alamiyorsun.
Tum bu kurallari kabul edersen listeye dahil edelim gulum fakat listeye girmek mecburi degil, dilersen hedefine ulasana kadar liste disinda da kilo verebilirsin.
Senden haber bekliyorum :)
allahımm bn senı cok kıskanıyorum yaKilo bildirimi
Geçen hafta: 61.2
Bugün : 60.1
Fark: 900 gr
Yüzde : 1.8
Ben şimdi geçen haftanın intikamını aldım mı aldım
Eki Görüntüle 2685015
Yawrukush Birgaripanne
Yolunda çok şükür ya o anlık bir gerginlikti. Halledildi çok şükür. Kaptanım anneannenizin iyi olmasına çok ama çok sevindim.Neyin var Veracim, her sey yolunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?