Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

olur canim liste de olunca daha azimli olabilirim. daha cabuk gider insallah kilolar

Merhaba anneannem nasıldı? Kusura bakma işe gittiğim için tartılamadım. Cumartesi sabahı tartılcam

Hesaplamada yanlışlık olabilir mi? Cunku benim tek basıma adım sayım bu sayıyı geciyor.min 10bin max 18 bin adım atıyorum günde

Hesaplamada yanlışlık olabilir mi? Cunku benim tek basıma adım sayım bu sayıyı geciyor.min 10bin max 18 bin adım atıyorum günde

B Beklenen2 hic atmamis adim canim
Sadece senin adimlarin. Pc e gecince tekrar kontrol ederim. Suan esim de ve Excel dosyasi pc de.
Gözümden kacma ihtimali cok yuksek

B Beklenen2 hic atmamis adim canim
Sadece senin adimlarin. Pc e gecince tekrar kontrol ederim. Suan esim de ve Excel dosyasi pc de.
Gözümden kacma ihtimali cok yuksek
Tamam canım toplu attım böyle hesaplaması kolay olur. 103bin küsür yapıyor sadece benim sen yine kontrol edersin

Son düzenleme:
Canim aslinda cok motiveyim, listeye almak istersen olur, bence bu kez kotu gitmeyecegim. Asure aslinda hem az sekerli hem cok azdi, ondan dolayi aksam yemegini de atladim ama dondurma ve meyve ustune olmadi tabi
Simdi .65 falan gibi olursa kilom asagi yuvarlayarak mi hesaplayacagiz?

Bugunu saymiyorum. Cuma dan Persembeye
Adim yarisi Devam edelim derseniz. Ki bence edelim. Onumuzdeki haftaya 9706 ekliyorum
O bu cuma degil gecen cuma tartı günü tarih yazıyor.ama sorun degil iki türlüde 2.yiz:) adım yarışması devam etsin bence motive ediyor böyle daha iyi

Tebrik ederim Yawrukush bu senin sayende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…