Aksiligi super degerlendirmissin o zaan, spor az yapilinca yorgunluk olabiliyor, ama devamli yapinca normaldeki enerjin daha da artiyor, boyle devamhadi inşallah canım, regl olmadım henüz bi o aradan çıksaydı gergin ve tatlı krizine her an girebilme olasılığım var. Evden çalışacaktım bu hafta iş saatinde kalktım sorun oldu bilgisayarda o olana kadar 20 dk Leslie yaptım. Sorun çözülmedi koştur koştur Duş yap, kızımı kreşe bırak, işe gel. Şuan çok yorgunum valla
Gün aşırı yapayım Leslie diyorum. Dün yatmadan senin etkinle squat ve mekik yaptım. Bugünde yaparım inşallah böyle devam ederim. Ben iki öğünle gidiyorum. Ara öğün de istemiyor vücudum ama meyve çok az oluyor bu şekilde.Aksiligi super degerlendirmissin o zaan, spor az yapilinca yorgunluk olabiliyor, ama devamli yapinca normaldeki enerjin daha da artiyor, boyle devam
regl yaklasmisken boyle ise kilon, baslayinca birden buyuk eksi geliryediklerine dikkat et, ogun atlama ki seker krizi olusmasin.. sabahlari yulaf ezmesi de yiyebilirsin kahvaltida, hem saglikli hem tatli
Oooo 40 yillik limiti doldurmussunDunku berbat menumu yazayım bu menüye 30 dk leslie ceza istiyorum canim esimArrietty_
Sabah 1 ayran
Oglen
ekmek arasi kofte
Aksam
Popeyes tavuk
Patates kizartmasi fanta
Su 3 lt den fazla
Spor 15000 adim
Birgaripanne Yawrukush
Kilo da pazartesiye +200 olarak basladim yediklerimim muhtesem geri dönüşü
Bol bol spor agirlik calismasi da yapGün aşırı yapayım Leslie diyorum. Dün yatmadan senin etkinle squat ve mekik yaptım. Bugünde yaparım inşallah böyle devam ederim. Ben iki öğünle gidiyorum. Ara öğün de istemiyor vücudum ama meyve çok az oluyor bu şekilde.
daha önce diyetisyene gittiğimde yağ oranım Yüksek diye önermemişti yulaf vb. Benim kilom çok değil ama kas az, yağ çok. Böyle olunca da daha kalın duruyorumİnşallah hem yağ kaybedip hem kas artırmak hedefim
Super plan bence, burada bir arkadasimiz vardi, o da yediklerine dikkat etmenin yaninda bol bol leslie yapti ve harika inceldi. bence cok faydasini gorursunGün aşırı yapayım Leslie diyorum. Dün yatmadan senin etkinle squat ve mekik yaptım. Bugünde yaparım inşallah böyle devam ederim. Ben iki öğünle gidiyorum. Ara öğün de istemiyor vücudum ama meyve çok az oluyor bu şekilde.
daha önce diyetisyene gittiğimde yağ oranım Yüksek diye önermemişti yulaf vb. Benim kilom çok değil ama kas az, yağ çok. Böyle olunca da daha kalın duruyorumİnşallah hem yağ kaybedip hem kas artırmak hedefim
Tugbacim selam, guncel kilon harikaymisMerhaba kızlar
Çok sukur evimize geldim 3 hafta kadar oldu hergün evin işleriyle uğraşıyorum
Okullar açılmadan kışlık hazırlıklarını da.yavas yavaş yapıyım dedim cok yoruluyorum
Oğlum hiç durmuyor eve kapandık kaldık
Bu arada sabah tartıldım
62.95
Tatilde az yedim oğlumun peşinde cok dolandım herhalde ondan oldu
Hepinizi çok özledim daha sık girmeye calısıcam hoscakalin
Ayyy idolum gelmis hosgelmis izindeyim sultanimMerhaba kızlar
Çok sukur evimize geldim 3 hafta kadar oldu hergün evin işleriyle uğraşıyorum
Okullar açılmadan kışlık hazırlıklarını da.yavas yavaş yapıyım dedim cok yoruluyorum
Oğlum hiç durmuyor eve kapandık kaldık
Bu arada sabah tartıldım
62.95
Tatilde az yedim oğlumun peşinde cok dolandım herhalde ondan oldu
Hepinizi çok özledim daha sık girmeye calısıcam hoscakalin
Benim bacak ince degil ya yoksa bu kilodan zayıflamazdım vücut tipinden dolayıOmad tek öğün demek
Bugün akşam yiyeceğim sadece
Evet ben de kilo olarak düşünmüyorum bunu
Senin çok az zaten kilon
Ne var ki ne gidecek :)
kilo yerine bölgesel mi çalışsan ki acaba?Benim bacak ince degil ya yoksa bu kilodan zayıflamazdım vücut tipinden dolayı
Gecmis olsun canim biter insAllah sikintilarinMerhaba kızlar bugün aşırı keyifsiz bir gün oldu bilgisayarım kapandığı için 2 aydır çalıştığım dersin sınavından kaldım. Hemde 3.kez alışımdı okulumu uzattım onun yüzünden. Başka bişiler daha eklendi.
Sabah menemen 1.5 tahta kaşık peynir
Ara şekersiz kahve ve 1 kuru incir
Öğle 4 5 çatal sabahtan artan menemen
Akşam 2 kare dilim tepside adana ekmeksiz
Moral bozukluğunda genelde abur cubura saldırırım ama kendime sakinleşme ödülü 1 lokum verdim.
Spor olarak 1 saat evi sil süpür işi 120 puan
Su sayamadım ama 2.5 lt olmuştur
Yawrukush
Ya o kadar üzücü durum ki tüm soruları çözdüm fotosunu çektim sisteme yüklücem son 15 dk sürem var her şey tamam ve bilgisayarımın kapanası tuttu. Sistemde yazan notum 0 hocayla iletişime geçtim ama yapacağım bişi yok dedi.Gecmis olsun canim biter insAllah sikintilarin
Ay inanmıyorum ya çok kötü bi durum. İstese yapabileceği bişey olurdu belki .. bunda da bi hayr vardır canım rabbim beter şeylerden korusunYa o kadar üzücü durum ki tüm soruları çözdüm fotosunu çektim sisteme yüklücem son 15 dk sürem var her şey tamam ve bilgisayarımın kapanası tuttu. Sistemde yazan notum 0 hocayla iletişime geçtim ama yapacağım bişi yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?