Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aksiligi super degerlendirmissin o zaan, spor az yapilinca yorgunluk olabiliyor, ama devamli yapinca normaldeki enerjin daha da artiyor, boyle devam
regl yaklasmisken boyle ise kilon, baslayinca birden buyuk eksi gelir yediklerine dikkat et, ogun atlama ki seker krizi olusmasin.. sabahlari yulaf ezmesi de yiyebilirsin kahvaltida, hem saglikli hem tatli

Gün aşırı yapayım Leslie diyorum. Dün yatmadan senin etkinle squat ve mekik yaptım. Bugünde yaparım inşallah böyle devam ederim. Ben iki öğünle gidiyorum. Ara öğün de istemiyor vücudum ama meyve çok az oluyor bu şekilde.
daha önce diyetisyene gittiğimde yağ oranım Yüksek diye önermemişti yulaf vb. Benim kilom çok değil ama kas az, yağ çok. Böyle olunca da daha kalın duruyorum İnşallah hem yağ kaybedip hem kas artırmak hedefim

Selam kızlar kilo bildirmi yapıp kaçıcam. Dünün menüsü acaip rezillik valla söylemek istemiyorum çünkü bursaya gittik geldik ya iğrenç bi menüyle döndüm ve isteyerek falan yemedim sırf aç kalmamak için yedim. Ay neyse yazayım linçleyin

sabh:uyuyakalmışım kahvaltı hazırlayamadım yolda giderken 1 poğaça 1 meyvesuyu

İkindi: 1 kır pidesi 1 ayran ( gelin evine gittik yani dayımlara yemek vs yapmamışlar birer pide yedik kalktık)

akşam: istanbula gelince biyerde yiyelim diye tutturdular, batan balık yan gider dedim ve hamburger ve soğuk çay gümledim..

Su: 3,5 lt spor bilemiyorum sürekli bi yürüme ve sürenli arabada oturma ile geçti

kilom: cuma:66,9
Pazartesi:68,2

öldürün beni

Oooo 40 yillik limiti doldurmussun
Bol bol spor agirlik calismasi da yap

Super plan bence, burada bir arkadasimiz vardi, o da yediklerine dikkat etmenin yaninda bol bol leslie yapti ve harika inceldi. bence cok faydasini gorursun
bence yulaf yemende hic sakinca yok, diyetisyen nie oyle dedi bilemiyorum tabii, eminim onlar daha iyi biliyordur ama yulaf cok saglikli bir karbonhidrat. heleki caninin tatli cektigi zamanlarda yulaf tatli krizini de kesmek icin harika bir kahvalti. hergun degil ama haftada 2-3 kahvalti yulafla olabilir bence, sen yine de bir dene. icine meyve de koyarsan gunluk meyveni de yemis olursun
3kasik yulaf, biraz sut ile pisir pudding kivaminda olucak, sut az gelirse ekleyebilirsin. sonra yarim muz ez ve kakao ile ekle icin karistir. tabaga alip ustune elma, cilek vs ne meyve istersen ekleyip biraz harika kahvalti yapabilirsin. muz yerine az bal da olur. ustune 1tatli kasigi da fistik ezmesi, yeme de yaninda yat :)
havuc ve tarcin ile de havuclu kek tadinda yapabilirsin
kas icin aslinda programin musait olunca HIIT program calisabilirsin, degil mi Ozgecim? Yawrukush
Ben DownDog yoga uygulamasini satin aldim, oradan yapiyorum yogayi, onlarin HIIT programi da var cok guzel bence, ama youtube'dan da eminim ki bulabilirsin bedavaya. Kas icin onemli olan duzenli egzersiz yapmak. Bir kere yap, 1 hafta yapma sonra haftada 4 yap vucut kas yapmiyormus. duzenli spor oldugunda trendi farkedip artik kaslari arttirmanin vakti geldi diyormus. Bir yerde okumustum bunu :)

Merhaba kızlar
Çok sukur evimize geldim 3 hafta kadar oldu hergün evin işleriyle uğraşıyorum
Okullar açılmadan kışlık hazırlıklarını da.yavas yavaş yapıyım dedim cok yoruluyorum
Oğlum hiç durmuyor eve kapandık kaldık
Bu arada sabah tartıldım
62.95
Tatilde az yedim oğlumun peşinde cok dolandım herhalde ondan oldu
Hepinizi çok özledim daha sık girmeye calısıcam hoscakalin

Tugbacim selam, guncel kilon harikaymis

Ayyy idolum gelmis hosgelmis izindeyim sultanim

Merhaba kızlar bugün aşırı keyifsiz bir gün oldu bilgisayarım kapandığı için 2 aydır çalıştığım dersin sınavından kaldım. Hemde 3.kez alışımdı okulumu uzattım onun yüzünden. Başka bişiler daha eklendi.
Sabah menemen 1.5 tahta kaşık peynir
Ara şekersiz kahve ve 1 kuru incir
Öğle 4 5 çatal sabahtan artan menemen
Akşam 2 kare dilim tepside adana ekmeksiz
Moral bozukluğunda genelde abur cubura saldırırım ama kendime sakinleşme ödülü 1 lokum verdim.
Spor olarak 1 saat evi sil süpür işi 120 puan
Su sayamadım ama 2.5 lt olmuştur
Yawrukush

Gecmis olsun canim biter insAllah sikintilarin

Gecmis olsun canim biter insAllah sikintilarin
Ya o kadar üzücü durum ki tüm soruları çözdüm fotosunu çektim sisteme yüklücem son 15 dk sürem var her şey tamam ve bilgisayarımın kapanası tuttu. Sistemde yazan notum 0 hocayla iletişime geçtim ama yapacağım bişi yok dedi.

Ay inanmıyorum ya çok kötü bi durum. İstese yapabileceği bişey olurdu belki .. bunda da bi hayr vardır canım rabbim beter şeylerden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…