Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bitki çayı alirken oradaki kiz odem icin aclik otu iyi geliyor dedi bilgisi olan var mi bu cay hakkında aldim o an tadida fena değil bazen yesil cay bazen onu içiyorum
Hayır kullanma bağırsakları çalıştırıyor yani ihsal yapıyor ve alışırsa Allah korusun bağırsakların tembelleşir

Ellerine saglik
G GCA esim 2. Olmusuz
bnnu sserendipity kizlar tebrikler
@_Vera_ Merhaba yeni esim, guzel bir hafta olur umarim.
cool_lime stitch Birgaripanne Hyt-123 Leslie ile mil yarismamiz var bu hafta. Ayrica es yarismasi. Onda da adimlara bakiyoruz
Ooo hem adimlama hem leslie yarismasi mi 3 mil disarda yurursek mesela hem adim hem leslie bildirim yapabiliyor muyuz yoksa sadece adim mi oluyor?
Benim dizlerim rahatsiz ama elimden geleni yaparim

Gunaydin kizlar
Galiba ben 2 gundur menu yazmayi unutmusum
Pers menum
Sabah yumurta, peynir, domates
Oglen tavuklu salata
Aksam tavuk corbasi
Spor 10bin adim yuruyus
Su hatirlayamadim
Cuma menum
Sabah sutlu kahve
Ara 2kucuk elma, 2tk fistik ezmesi
Oglen bezelye yemegi ve ayran
Aksam 3-4yk pilav (bitti sonunda) ,biftek ve salata
Ara karpuz (cok degil)
Su 2lt civari
Spor 12bin adim yuruyus

Disarida sadece adim olarak gecerli oluyor :)
Leslie evde okadar zor degil ama diz sorunun buyuk ise zorla herhal? Pek bilgim yok.
Bana Kosu kotu oluyor dizlerime. Yerinden cikiyor gibi yana kayiyor. Ama leslie ve normal tempo yuruyus de hic olmadi.

gecenin bu saatinde bir uykusuz sen bir uykusuz ben miyim tansu. Birgaripanne baktım online sın yazayım dedim. nasılsın?
Konserve pisirdim canim cocuklar uyuyorken
Ahh ahh applesma gidince ben liste basi olmustum , ne ara kaptin yerimi
Dedim 1 ben olucam diye
Etraftan cok guzel tepkiler aliyorum
Evet katılırım es olalım
Tamam canim
Kizlar bitki çayı alirken oradaki kiz odem icin aclik otu iyi geliyor dedi bilgisi olan var mi bu cay hakkında aldim o an tadida fena değil bazen yesil cay bazen onu içiyorum
Aman aman icme bagirsaktaki iyi kotu bütün bakterileri goturuyor 2 hafta duzene girmedi wc m ictim de
Bak hele bbak kk nin akillisi gelmis

Günaydın eşim harika bir hafta dilerim

Hoşgeldnn canım
Hoşgeldin canım
kızlar daralma tablosunu kaptanlarımızın yoğunluğu ve benim hiç yoğun olmayışımdan dolayı ben hazırladım yanlışım varsa yazarsanız düzeltirim.
kuzum benim güncel kilom malesef 67,7
Valla yapalım bişeyler. Boğ beni bu hafta
Dün de bi güzel ödül öğünümü yaptım o bana 3 hafta gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…