Afiyet bal şeker olsunnnSelam :)
Allahım ölücem bamya diye
Benim kadar bamya seven biri var mıdır acaba?
Bugün sağlam yedim
Bakalım yarın kantar kaç çekecek :)
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
@_Vera_ seni de fahri kaptan gibi görmeye başladım ben :)
Spor yok
Su çok
Eskiden ben de yemezdim bamya. Büyük kayıpmışAfiyet bal şeker olsunnngönüllerin kaptanı vera baya body çalışan bi arkadaşım vardı sürekli bamya yiyordu çok faydalı kas yapmama yardım ediyor bağırsakları çalıştırıyor diyordu ama ben hiç bamya yemediğim için bilmiyorum faydasını tabiki. Bugün vücudun da dinlenmiş olur sporsuz günler gerekiyor arada
Ben bugün yağda kızarmış balık yedimEskiden ben de yemezdim bamya. Büyük kayıpmış
O kadar lezzetli geliyor ki bana
Bir de karbı düşük
Win win yani :)
Zeytinyağı mıydı? Balık balıktır ya :) o kadar da zararda değilsin bence.
Kardesim korona olmus kaptanim buyuk ihtimal bizde evlerimizin bahcesi 1 annemgilleSelamlar kizlar ,aksaminiz nasil geciyor?
Neler yaptiniz bugun?
O kadar yoruldun desene daha gencsin kaptanimstitch canim ben bir yanlislik yapmisim , senin listeye giris bilgilerini 622. etapta izne ayrilan uye olarak yapmistim, ki kontrol ettim ustelik..
Ama artik yorgun bir kaptan olarak etap dogru olmamis..Sonrasinda tekrar listeye girip izne ayrilmissin.
Gerekli duzenlemeyi yaptim fakat, eski uyenin donusundeki ekstrem durumlara uymadigindan donusun, listeden cikartmak durumunda kaldim canim.
Eski kilon olan 67.4 kilo oldugunda listeye girebileceksin.Hic buyuk bir kilo yok vermen gereken sadece 1.3 kg.
Fakat ozur diliyorum bu dikkatsizligimden oturu Senemim sana..
Benim kaptanligi devretme zamanim gelmiste, gecmis, cok uzuldum sabah sabah..
Vay vay vay belki bende izne ayrilmasaydim 2 bile olurduk donusum muhtesem olacakBIR DIGER HABER, LISTEDEstitch ARKADASIMIZIN GIRISINI YANLIS YAPTIGIMDAN ,TUM SONUC LISTESINI VE TAKIM LISTEMIZI DUZENLEMEK DURUMUNDA KALDIM VE TAKIMIMIZ 3. OLDU BU DURUMDA, GEC KALMIS BIR 3.LUKTEN OTURUDE HEPINIZI KUTLUYORUM KIZLAR...
Canim hicbir sey yemiyorsun ,ac kalarak kilo verme ne olur...Gunaydınlar herkese
Dünkü nenümü yazayım ortada pek menü yok ama
Sabah sütlü kahve
öğle kavun
aksam ızgara balık salata bır dılım ekmek
Su 2 lt
Spor yapmadım Dısarı cıktık aksam ama tez kesin cezamı
@MotivatedAlreadyYawrukush
Esim cuma gunude simit yemis miydin?Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah limonlu su
Öğlen bir tane simit peynir küçük domates
Akşam et sote çorba
3.45 dk yürüyüş
3 Litre suu
Ne guzel haber ,gozunuzaydin canim, ilk inciniz hayirli olsun.iyim canım koşturuyorum bebek de iyi dişi çıktı bugün buğdayı varsen nasılsın nasıl gidiyor
Selam eşim senin de çok kilon yokmuş ama cuma çok güzel vermişsin tebrikler
Cok guzel bir gun olmus Banucum:)Dünki menüm
Sabah
1 h yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 ince dilim siyez ekmeği
1 tk kaymak
Domates , salatalık
Öğle
1 p kıymalı bamya
Akşam
1 palamut buğulama
su:2 lt
Spor: ev temizliği bebek derken saat 21 e kadar hiç oturmadım
Yawrukush Mathildablue
Ah ayrilik canlari ahhh, yaprak dokumu gibi dokuluyoruz...
Ben burayı çok sevdimmm, çok güzel insanlar, çok güzel yardımlaşmalar var... Ayrıca burası olmasa bu kadar istikrarlı olamazdım ben kendi başıma kilo verirken genelde erkenden kopuyorum... Buraya bana kopmamak için gerekli motivasyonu, gerekli sorumluluğu sağlıyorama artık uzunbir süredir diyetteyim ve aslında normal hedefimin de ötesine ulaştım biraz ara vermem lazım, artık çok çok zorluyor beni diyet daha sonra okul başlıyor o zaman da buraya vakit ayıramayacağım maalesef ama arada bir buraya gelip ansızın selam verebilirim ki zaten @pesto26 ya sözüm var onu da tutucam
Akşam yemeğin çok güzel ama gün boyu pek yememişşin... Açlık daha fazla kilo aldırıyor aslında, neyse bugün bir güzel yiyip toparlarsın
Ceza istedin diyesana 20 dk yürüyüş cezası vereyim mi
Ana öğün olarak denemedim ama yemeklerin yanında kullanılınca işe yarıyor, tok da tutuyor, ara öğün olarak işe yarar. Bir de kilo vermeyi hızlandırıyor+ besin değerleri açısından zengin, o yüzden öneririm
Dinlenmene cok sevindim Feyzos, cok yoruluyorsun canim..Bildirim gelmedi ozaman bana :) bende diyorum niye cevap yazmadi :) gecmisi de cok okuyamadim , menulere baktim hizlica . Bu ay cok calistim ,dunde tatil olunca yattim durdum dinlendim iyice :)sanki aylardir ilk defa hafta sonu tatili yapiyor gibi hissettim. bugun de saat 16 da.ise gidip gece geleceğim. Bende de sen gibi ayni kosturmaca var :)
Deneyeyim boyle canim, bende corba tarifi bulup yapsam diyordum bunu deneyeyim cok lezzetli geldi :)1 tane mi paaket mi
Kaptanim kaynamis suya atip çıkartıyoruz suzuyoruz
Ordan da sogan kavur sonra haslanmis nohutu at su ekle kaynayinca da en son bamyayi ekle
Annem sumak eksisi de koyuyor koymak istersen nohuttan once koyabilirsin
Ogun olarak kullanabilirsin
Omega 3 kaynagi
Simite bir ceza gelmeli
Esini etiketlemeyi unutma canim
Esini etiketlemedigin icin 2 bardak fazla su icme cezasi
Arrietty_ ne guzel yaptin alttaki mesaja bende denicem bir gun
Canim ben esas listemizi guncellemistim, simdi ilk sayfayida duzeltiyorum :)Hala 59.5 olduğum yazıyor. Ama kilom 58.4 tü
Ellerine saglik canim, bende iyiyim, dun alisveris yaptim ,bugun dinlenmek planim :)İyiyim. İşle uğraşıyorum. Cumartesi günlerim temizlikle geçiyor. Genel olarak yoruluyorum. Sen nasılsın?
Canim aksam yapamadim bugun squata yuklenecegim :)
Canim aksam yemegini, su ve egzersizinide yaz olur mu :)Selam kızlar
Sabah
Eksi mayali 2 ekmeğe hindi fümeli tost
Domates salatalık
Ara
Filtre kahve taze ceviz 2 dilim seftali
Yemek birazdan hazirlicam disarda Fast Ford yemediğimiz icin evde hazirliyorum hafta sonları kendime en sağlıklı şekilde hazirlamaya calisicam:)
Cok guzel bir menu olmus cok begendim canim :)Selam :)
Allahım ölücem bamya diye
Benim kadar bamya seven biri var mıdır acaba?
Bugün sağlam yedim
Bakalım yarın kantar kaç çekecek :)
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
@_Vera_ seni de fahri kaptan gibi görmeye başladım ben :)
Spor yok
Su çok
Sakaya bak Tansu, kalpten gotureceksin bizi :))Kardesim korona olmus kaptanim buyuk ihtimal bizde evlerimizin bahcesi 1 annemgille
Size virus bulastirmak istemiyorum bir sure topige gelemicem 15 gun falan
Saka saka burdayim hep
O kadar yoruldun desene daha gencsin kaptanimCEYDOS eli sopali ama
Vay vay vay belki bende izne ayrilmasaydim 2 bile olurduk donusum muhtesem olacak
Kaptanim izne ayrildigimiz haftaya mi bolunecek ilk bildirimimiz
Bizim menumuzde de balik var bugun, istavrit buldum dun markette Allahim yillar sonra
Deneyebiliriz:) yarın pazartesi yarın baslayalım. Ama sen başlamışın bile:d benim baslangıc yarın olsun bi anda 100 yapmışım.sabah ve aksama böleyimAslinda printerest den bir gorsel yukledim ayda 10 000 Squat :))
Popomu sekillendirecek mi merak ediyorum. Kendi hedefim o
Boyle daha guzel kaptanim yaninda bulgur pilavi salaatDeneyeyim boyle canim, bende corba tarifi bulup yapsam diyordum bunu deneyeyim cok lezzetli geldi :)
Korona gercek kaptanim maalesefSakaya bak Tansu, kalpten gotureceksin bizi :))
Canim kac etap ayri kaldiysan yarismadan, o etap sayisina bolunecek.
Mesela 650. etapta ayrildin diyelim, 660.etapta geri dondun.
Toplam 10 etap yarismadan ayri kaldin, yuzden 10'a bolunecek.
Özelden yazayım sana canım . Amin inşallah bir an evvel biter..Hangi sehirdesin canım.sen ? Senin alanın daha farklıymış benden. Ben hastahane içinde çalışan ekiptenim. Senin ki daha yorucu türden .Allah yardımcımız olsun . Bir an önce bitse su virüs.
Kaptanımm bu hafta gelemedim aktif olamadım çok yorucu geçti hem iş hem de iki misafir geldi yemekli ve aniden eşimin kuzeni yatılı misafir olarak gelince ben hiçne elime telefon almaya ne pc açmaya zaman bulabildim ev işi yap işe git gece gel uyu gibi geçti şükür kendime geliyorum bu süreçte menülerimi paylaşamadım ama kaçamak yapmadım . Bundan sonra düzenli gelecek menüler :) Sen nasılsın nasıl gidiyor :)HAL HATIR SORMACA
*** @ciseak77 , @L O L , @barga nasilsiniz kizlar?
***bnnu bebis nasil , isler nasil canim?
***Mor Vampirella canim nasilsin gorusmeyeli?
*** @aydingelini , @BlueSkyyyy diyetler ,keyifler nasil kizlar?
*** @pesto26 , @MotivatedAlready kankiler nasilsiniz:)
*** @sserendipity , @GCA ,Mathildablue yeni haftaya hazir misiniz kizlar?
***Birgaripanne , Arrietty_ kaptanlarim nasilsiniz, coluk cocuklar nasillar?
*** @Beklenen2 her sey yolunda mi canim, doktor kontrolleri nasil gidiyor?
*** @fyzanur , @esmeriiim denk gelemiyoruz hic sizlerle kizlar :)
*** @cool_lime ,Hyt-123 sizlerede keyifli bir yeni hafta diliyorum kizlar :)
***JaneRizzoli , @Hyperborea17 sizleri de opuyorum :))
Merhaba eşim ne kadar az yemişsin :)Merhaba kızlar, merhaba eşimMor Vampirella
Bugün annemle erişte makarna fln kestik yoruldum.
Kahvaltım yumurta zeytin domates biber yedim
Akşam da ödül olarak mantı yedim şifa olsun
20 dk Leslie ve 5 dk trambolinde zıplamam var
1 tane mi paaket mi
Ordan da sogan kavur sonra haslanmis nohutu at su ekle kaynayinca da en son bamyayi ekle
Omega 3 kaynagi
Simite bir ceza gelmeli
1 tane mi paaket mi
Omega 3 kaynagi
Simite bir ceza gelmeli
Bilmiyorudum yemiştim ama bu gün ceza olarak suyu içtim hemde 3.5 litre 3 saat yürüdüm birşey de yemedim badem ceviz sadece yoğur bunları tüketebiliyormuyuz acabaCanim hicbir sey yemiyorsun ,ac kalarak kilo verme ne olur...
Esim cuma gunude simit yemis miydin?
Yanlis mi hatirliyorum?
Ne guzel haber ,gozunuzaydin canim, ilk inciniz hayirli olsun.
Cok saglikli ,guzel disleri olsun kuzucugun :)
Nasil gecti dis bugdayi..
Cok guzel bir gun olmus Banucum:)
Ah ayrilik canlari ahhh, yaprak dokumu gibi dokuluyoruz...
Ama gelicem, gozlugumu takicam, halinizi hatrinizi arada sorscagim diyorsun o zaman peki canim...
Dinlenmene cok sevindim Feyzos, cok yoruluyorsun canim..
Nasil gecti is yerinde gunun, daha iyi mi is yerinde durumlar?
Deneyeyim boyle canim, bende corba tarifi bulup yapsam diyordum bunu deneyeyim cok lezzetli geldi :)
Canim ben esas listemizi guncellemistim, simdi ilk sayfayida duzeltiyorum :)
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinBoyle daha guzel kaptanim yaninda bulgur pilavi salaat
Korona gercek kaptanim maalesef
Hm anlamaya calisiyorum yuzdeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?