Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet bal şeker olsunnn gönüllerin kaptanı vera baya body çalışan bi arkadaşım vardı sürekli bamya yiyordu çok faydalı kas yapmama yardım ediyor bağırsakları çalıştırıyor diyordu ama ben hiç bamya yemediğim için bilmiyorum faydasını tabiki. Bugün vücudun da dinlenmiş olur sporsuz günler gerekiyor arada

Eskiden ben de yemezdim bamya. Büyük kayıpmış
O kadar lezzetli geliyor ki bana
Bir de karbı düşük
Win win yani :)

Eskiden ben de yemezdim bamya. Büyük kayıpmış
O kadar lezzetli geliyor ki bana
Bir de karbı düşük
Win win yani :)
Ben bugün yağda kızarmış balık yedim allah affetse eşim stitch affetmez gibime geliyor

stitch canim ben bir yanlislik yapmisim , senin listeye giris bilgilerini 622. etapta izne ayrilan uye olarak yapmistim, ki kontrol ettim ustelik..
Ama artik yorgun bir kaptan olarak etap dogru olmamis..Sonrasinda tekrar listeye girip izne ayrilmissin.
Gerekli duzenlemeyi yaptim fakat, eski uyenin donusundeki ekstrem durumlara uymadigindan donusun, listeden cikartmak durumunda kaldim canim.
Eski kilon olan 67.4 kilo oldugunda listeye girebileceksin.Hic buyuk bir kilo yok vermen gereken sadece 1.3 kg.
Fakat ozur diliyorum bu dikkatsizligimden oturu Senemim sana..
Benim kaptanligi devretme zamanim gelmiste, gecmis, cok uzuldum sabah sabah..

Selamlar kizlar ,aksaminiz nasil geciyor?
Neler yaptiniz bugun?
Kardesim korona olmus kaptanim buyuk ihtimal bizde evlerimizin bahcesi 1 annemgille
Size virus bulastirmak istemiyorum bir sure topige gelemicem 15 gun falan

Saka saka burdayim hep
O kadar yoruldun desene daha gencsin kaptanim CEYDOS eli sopali ama
BIR DIGER HABER, LISTEDE stitch ARKADASIMIZIN GIRISINI YANLIS YAPTIGIMDAN ,TUM SONUC LISTESINI VE TAKIM LISTEMIZI DUZENLEMEK DURUMUNDA KALDIM VE TAKIMIMIZ 3. OLDU BU DURUMDA, GEC KALMIS BIR 3.LUKTEN OTURUDE HEPINIZI KUTLUYORUM KIZLAR...
Vay vay vay belki bende izne ayrilmasaydim 2 bile olurduk donusum muhtesem olacak

Kaptanim izne ayrildigimiz haftaya mi bolunecek ilk bildirimimiz

Canim hicbir sey yemiyorsun ,ac kalarak kilo verme ne olur...

Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah limonlu su
Öğlen bir tane simit peynir küçük domates
Akşam et sote çorba
3.45 dk yürüyüş
3 Litre suu
Esim cuma gunude simit yemis miydin?
Yanlis mi hatirliyorum?

iyim canım koşturuyorum bebek de iyi dişi çıktı bugün buğdayı var sen nasılsın nasıl gidiyor

Selam eşim senin de çok kilon yokmuş ama cuma çok güzel vermişsin tebrikler
Ne guzel haber ,gozunuzaydin canim, ilk inciniz hayirli olsun.
Cok saglikli ,guzel disleri olsun kuzucugun :)
Nasil gecti dis bugdayi..

Cok guzel bir gun olmus Banucum:)

Ah ayrilik canlari ahhh, yaprak dokumu gibi dokuluyoruz...
Ama gelicem, gozlugumu takicam, halinizi hatrinizi arada sorscagim diyorsun o zaman peki canim...

Dinlenmene cok sevindim Feyzos, cok yoruluyorsun canim..
Nasil gecti is yerinde gunun, daha iyi mi is yerinde durumlar?

Deneyeyim boyle canim, bende corba tarifi bulup yapsam diyordum bunu deneyeyim cok lezzetli geldi :)

Hala 59.5 olduğum yazıyor. Ama kilom 58.4 tü
Canim ben esas listemizi guncellemistim, simdi ilk sayfayida duzeltiyorum :)

İyiyim. İşle uğraşıyorum. Cumartesi günlerim temizlikle geçiyor. Genel olarak yoruluyorum. Sen nasılsın?
Ellerine saglik canim, bende iyiyim, dun alisveris yaptim ,bugun dinlenmek planim :)

Yawrukush Mathildablue Squat Challenge tamamdir. 100 tane yapildi
10 /15/25 seklinde 2 tur yaptim
Canim aksam yapamadim bugun squata yuklenecegim :)

Canim aksam yemegini, su ve egzersizinide yaz olur mu :)

Cok guzel bir menu olmus cok begendim canim :)

Sakaya bak Tansu, kalpten gotureceksin bizi :))
Canim kac etap ayri kaldiysan yarismadan, o etap sayisina bolunecek.
Mesela 650. etapta ayrildin diyelim, 660.etapta geri dondun.
Toplam 10 etap yarismadan ayri kaldin, yuzden 10'a bolunecek.

Aslinda printerest den bir gorsel yukledim ayda 10 000 Squat :))
Popomu sekillendirecek mi merak ediyorum. Kendi hedefim o
Deneyebiliriz:) yarın pazartesi yarın baslayalım. Ama sen başlamışın bile:d benim baslangıc yarın olsun bi anda 100 yapmışım.sabah ve aksama böleyim

Deneyeyim boyle canim, bende corba tarifi bulup yapsam diyordum bunu deneyeyim cok lezzetli geldi :)
Boyle daha guzel kaptanim yaninda bulgur pilavi salaat
Sakaya bak Tansu, kalpten gotureceksin bizi :))
Canim kac etap ayri kaldiysan yarismadan, o etap sayisina bolunecek.
Mesela 650. etapta ayrildin diyelim, 660.etapta geri dondun.
Toplam 10 etap yarismadan ayri kaldin, yuzden 10'a bolunecek.
Korona gercek kaptanim maalesef
Hm anlamaya calisiyorum yuzdeyi

Hangi sehirdesin canım.sen ? Senin alanın daha farklıymış benden. Ben hastahane içinde çalışan ekiptenim. Senin ki daha yorucu türden .Allah yardımcımız olsun . Bir an önce bitse su virüs.
Özelden yazayım sana canım . Amin inşallah bir an evvel biter..
Kaptanımm bu hafta gelemedim aktif olamadım çok yorucu geçti hem iş hem de iki misafir geldi yemekli ve aniden eşimin kuzeni yatılı misafir olarak gelince ben hiçne elime telefon almaya ne pc açmaya zaman bulabildim ev işi yap işe git gece gel uyu gibi geçti şükür kendime geliyorum bu süreçte menülerimi paylaşamadım ama kaçamak yapmadım . Bundan sonra düzenli gelecek menüler :) Sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Merhaba eşim ne kadar az yemişsin :)

Bilmiyorudum yemiştim ama bu gün ceza olarak suyu içtim hemde 3.5 litre 3 saat yürüdüm birşey de yemedim badem ceviz sadece yoğur bunları tüketebiliyormuyuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…