Ben çok ısrar ettim mangalda yapalım diye ama mangalda güzel olmaz dedi aile üyelerim el mecbur yedim vallaBizim menumuzde de balik var bugun, istavrit buldum dun markette Allahim yillar sonra
Ama mangalda yapacagim, sirf yagda yapmamak icin :)))
Hwr zaman böyle degıl aslında genelde cumartesı gunlerı boyle oluyor telaştan sureklıCanim hicbir sey yemiyorsun ,ac kalarak kilo verme ne olur...
Ben de dinleniyorum. Yarın yine iş var. Bu hafta internetimiz bağlanacak. Daha aktif olcamEllerine saglik canim, bende iyiyim, dun alisveris yaptim ,bugun dinlenmek planim :)
Canim aksam yapamadim bugun squata yuklenecegim :)
Canim aksam yemegini, su ve egzersizinide yaz olur mu :)
Cok guzel bir menu olmus cok begendim canim :)
Cok az yemissin canim, ben bu kadar yesem ayakta duramam heralde..
Ah gercekten mi korona oldu kardesin, nasilsiniz canim, sizde var mi bir sey?Boyle daha guzel kaptanim yaninda bulgur pilavi salaat
Korona gercek kaptanim maalesef
Hm anlamaya calisiyorum yuzdeyi
Yorucu ve cok hareketli bir hafta olmus canim benim :)Özelden yazayım sana canım . Amin inşallah bir an evvel biter..
Kaptanımm bu hafta gelemedim aktif olamadım çok yorucu geçti hem iş hem de iki misafir geldi yemekli ve aniden eşimin kuzeni yatılı misafir olarak gelince ben hiçne elime telefon almaya ne pc açmaya zaman bulabildim ev işi yap işe git gece gel uyu gibi geçti şükür kendime geliyorum bu süreçte menülerimi paylaşamadım ama kaçamak yapmadım . Bundan sonra düzenli gelecek menüler :) Sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Merhaba eşim ne kadar az yemişsin :)
Canim badem ,ceviz, yogurt yiyebilirsin tabi :)
Bilmiyorudum yemiştim ama bu gün ceza olarak suyu içtim hemde 3.5 litre 3 saat yürüdüm birşey de yemedim badem ceviz sadece yoğur bunları tüketebiliyormuyuz acaba
Biz gecenlerde bir video izlemistik odun atesinde balik yaptilar, boyle ekrana bakip ,agzimizin suyu akmisti.. :))Ben çok ısrar ettim mangalda yapalım diye ama mangalda güzel olmaz dedi aile üyelerim el mecbur yedim valla
Yumurta orucu bu sefer bir kismet olmuyor sana canim :)Iyi aksamlar
10da
2 haslanmis yumurta
16 da
2 haslanmis yumurta
40gr kasar
5gr mayonez
18.00
1 muz
Gumburtuye gitti yine yumurta orucu
Su 2 L
Spor
1 saat yurume bandinda yuruyus
100 suqat
100 kettlebell swing 8kg ile. 300 du Hedef ama yorgunumm.
18.324 adim 916 puan
4de uyandim dun erken uyuyunca
Yawrukush
Tamam sorun değil zaten. Bildirimi geç yapmıştım. Cuma işe geç kalıyordum çünküMerhaba tabloyu yaptığım zaman galiba sizin bildiriminiz yok muydu bilemedim bi hata olmuş onu şuan düzeltemicem malesef telefondan tablo yaomak aşırı zor oluyor akşam bilgisayar başına geçtiğimde ilk işim düzeltmek olacak.
Ay çok özür dilerim zorda bırakmakta istemiyorum yeni katırldım ya nasıl yapacağımı pek bilmiyorum ama yarın çok daha iyisini yapıcam inşallahCok az yemissin canim, ben bu kadar yesem ayakta duramam heralde..
Ah gercekten mi korona oldu kardesin, nasilsiniz canim, sizde var mi bir sey?
Yorucu ve cok hareketli bir hafta olmus canim benim :)
Dinlen her firsatta.
Bende iyiyim canim, bildigin gibi :)
Canim badem ,ceviz, yogurt yiyebilirsin tabi :)
Daha takima yeni alistigin icin ben hatirlatma olsun diye yaziyorum.
Simit yiyecegin zaman yarim simit yiyebilirsin ekmek yerine.. :)
Biz gecenlerde bir video izlemistik odun atesinde balik yaptilar, boyle ekrana bakip ,agzimizin suyu akmisti.. :))
Oyuzden mangal yapalim dedik..
Yumurta orucu bu sefer bir kismet olmuyor sana canim :)
Cok guzel birgun olmus..
Tamam canim bu hafta hep menulerine dikkat edecegim..Hwr zaman böyle degıl aslında genelde cumartesı gunlerı boyle oluyor telaştan sureklı
Genelde haftaıcı oğlen kahvaltı tarzı alsamda yemek yıyorum aralardada meyve
Suyuda guzel icsen harika birgun olmus canim :)Bugun
Saat 11:00 kahvaltı domates salatalık 1 rafadan yumurta 2 dılım bugday ekmeği
saat 13:00 sütlü kahve
ara üzüm
Saat 19:30 ciğer kavurma salata
su çok içemedım
Spor temızlık yaptım şimdi yürüyüş yapmaya gıdıyorum yapınca yazıcam☺
MotivatedAlready
Cok sevindim internetinize canim :)Ben de dinleniyorum. Yarın yine iş var. Bu hafta internetimiz bağlanacak. Daha aktif olcam
Kimseyi zorda birakmiyorsun gulum..Ay çok özür dilerim zorda bırakmakta istemiyorum yeni katırldım ya nasıl yapacağımı pek bilmiyorum ama yarın çok daha iyisini yapıcam inşallah
Ben de çok sevindim. Çünkü staj ödevim var. Onu bitirmem için internet gerek. Onu bitirirsem,stajım sayılacak. Stajım sayılırsa,iş yerinde kadroya alınacağım. Ev kirasını, faturaları ödedikten sonra endişelenmenize gerek kalmayacak. Bu arada tekvandoda bir kuşak atladım. 10 kuşağın 6. Sı olan mavi kuşaklıyımTamam canim bu hafta hep menulerine dikkat edecegim..
Suyuda guzel icsen harika birgun olmus canim :)
Cok sevindim internetinize canim :)
Kimseyi zorda birakmiyorsun gulum..
Ben her konuda sana yardimci olurum.
Menulerin birkac gune duzene girer, hepimizin ilk baslarda boyle oluyor..
Ana ogunlerinde sebze yemekleri, salata, yumurta, yogurt, et yemekleri yiyebilirsin.
Ara ogunlerinde cig badem-ceviz-fistik vs, 1 porsiyon meyve ,cay kahve tuketebilirsin.
Bol su icmeye calis canim, gunde en az 2 litre icmeye calisiyoruz hepimiz.
Egzersizide evde youtubedan egzersiz videolarina bakarak yapabilirsin, leslie ile yuruyus var youtubeda, dilersen ben senin istedigin bir egzersiz varsa bulup paylasirim.
Gun boyu hareketli olmakta egzersiz bir nevi.
Aklina ne takilirsa sor canim :)
Ahh ne guzel haberler canim..Ç
Ben de çok sevindim. Çünkü staj ödevim var. Onu bitirmem için internet gerek. Onu bitirirsem,stajım sayılacak. Stajım sayılırsa,iş yerinde kadroya alınacağım. Ev kirasını, faturaları ödedikten sonra endişelenmenize gerek kalmayacak. Bu arada tekvandoda bir kuşak atladım. 10 kuşağın 6. Sı olan mavi kuşaklıyım
Saol canimÇok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Sanirim biz gecen haftadan atlattik cunku kardesimin belirtileri gecen hafta bizdeydiAh gercekten mi korona oldu kardesin, nasilsiniz canim, sizde var mi bir sey?
Bence her gun tartilma cezani belirleyim hemen 2 bardak su her tartildigin gun icinSelam kızlar
Sabah baya vermişimdir düşüncesiyle tartıldım ve 500 gr eksik çıktım çünkü kaç gündür koşturuyordum, derken gün içinde regl oldum ve bugün cıvıttım sabah tartılmaya korkuyorum, şu an yürüyüş de yapamam çünkü aşırı pert oldum, diş buğdayı yaptık bugün bebeğime , hem yoğunluk hem regl hem emzirme derken ben yedim bugün diyet falan bozuldu , pişman mıyım evet ama başka seçeneğim yoktu aynı günü bir daha yaşasam bir daha yerdim sanırımyarın telafi etmek için elimden gelen herşeyi yapıcam zira geçen hafta ben çok dikkat ettim ama gr eksilmemiş meğer regl şeysiymiş neyse ki tartıyı sabit görmüştüm
Canım katılmaya çalışırım ben 22-23 arası uygun oluyorumBir haber daha verip Aras'i uyutmaya kaciyorum :)
Sali gunu bir saat belirleyip (cogunluga uyan bir saat) 5. takimi ziyarete, sohbete gidelim kizlar, ne dersiniz :)
Hangi saatler uygun olur sizler icin?
Benim saat farkindan oturu aksam 17.00-18.00 arasi, 20.00-21.00 arasi, 22.00-23.00 arasi musait oluyor fakat cogunluga baska saatler uygunsa o saatlerde de telefondan katilmaya calisirim aksam 17.00 itibariyle :)
Az yemişsin ama simit yine de gözüme battıGünaydın kızlar dünkü menüm
Sabah limonlu su
Öğlen bir tane simit peynir küçük domates
Akşam et sote çorba
3.45 dk yürüyüş
3 Litre suu
Ben ben bayılırım bamyaya ve bilmiyorum gördün mü menümde bayaaa neredeyse her hafta günde 2 kez bamya varSelam :)
Allahım ölücem bamya diye
Benim kadar bamya seven biri var mıdır acaba?
Bugün sağlam yedim
Bakalım yarın kantar kaç çekecek :)
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
@_Vera_ seni de fahri kaptan gibi görmeye başladım ben :)
Spor yok
Su çok
Süper ilk 3 e girmişizBIR DIGER HABER, LISTEDEstitch ARKADASIMIZIN GIRISINI YANLIS YAPTIGIMDAN ,TUM SONUC LISTESINI VE TAKIM LISTEMIZI DUZENLEMEK DURUMUNDA KALDIM VE TAKIMIMIZ 3. OLDU BU DURUMDA, GEC KALMIS BIR 3.LUKTEN OTURUDE HEPINIZI KUTLUYORUM KIZLAR...
Hayır yağda kızarmış balık hem balığın faydalarını öldürür hem de yap çekeceği işin diyeti bozarZeytinyağı mıydı? Balık balıktır ya :) o kadar da zararda değilsin bence.
Aa çok geçmiş olsun test yaptınız mıKardesim korona olmus kaptanim buyuk ihtimal bizde evlerimizin bahcesi 1 annemgille
Size virus bulastirmak istemiyorum bir sure topige gelemicem 15 gun falan
Saka saka burdayim hep
O kadar yoruldun desene daha gencsin kaptanim@Ceydos eli sopali ama
Vay vay vay belki bende izne ayrilmasaydim 2 bile olurduk donusum muhtesem olacak
Kaptanim izne ayrildigimiz haftaya mi bolunecek ilk bildirimimiz
Balık mevsiminin açıldığı bizim menülere de yansıdıBizim menumuzde de balik var bugun, istavrit buldum dun markette Allahim yillar sonra
Ama mangalda yapacagim, sirf yagda yapmamak icin :)))
Selam eşim bir kez daha utandım menün çok güzel
Her gün tartılmıyorum aslında dün çok yoruldum baya merak ettim gitti mi diyeSaol canim
Sanirim biz gecen haftadan atlattik cunku kardesimin belirtileri gecen hafta bizdeydi
Iyiki diyete ara vermisim cunku unuttum ne yazzacaktim
Hm
Hmmm
Vucut direncimin dusmemesi lazimmis
Bence her gun tartilma cezani belirleyim hemen 2 bardak su her tartildigin gun icin
Pazartesi cuma haric
Ben de cok severim bamya, afiyet olsun menu cok iyi gorunuyorSelam :)
Allahım ölücem bamya diye
Benim kadar bamya seven biri var mıdır acaba?
Bugün sağlam yedim
Bakalım yarın kantar kaç çekecek :)
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
@_Vera_ seni de fahri kaptan gibi görmeye başladım ben :)
Spor yok
Su çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?