Canim hic onemli degil inan ki liste benim icin sen ve takim arkadaslari onemli, sen ceza almiyorsan benim icin hic sorun yokstitch canim ben bir yanlislik yapmisim , senin listeye giris bilgilerini 622. etapta izne ayrilan uye olarak yapmistim, ki kontrol ettim ustelik..
Ama artik yorgun bir kaptan olarak etap dogru olmamis..Sonrasinda tekrar listeye girip izne ayrilmissin.
Gerekli duzenlemeyi yaptim fakat, eski uyenin donusundeki ekstrem durumlara uymadigindan donusun, listeden cikartmak durumunda kaldim canim.
Eski kilon olan 67.4 kilo oldugunda listeye girebileceksin.Hic buyuk bir kilo yok vermen gereken sadece 1.3 kg.
Fakat ozur diliyorum bu dikkatsizligimden oturu Senemim sana..
Benim kaptanligi devretme zamanim gelmiste, gecmis, cok uzuldum sabah sabah..
Bugun benim de cok kotu
Hafta sonu herkesi hirpaliyor arkadaşlarBugun benim de cok kotu
Birazdan kalkip ya yuruyuse cikacagim ya spor yapacagim evde ceza olarak, gunu kapatinca menumu yazarim ama soyle bir kesit veriyim fistik ezmesi kavanozu ve kasik esliginde Lucifer izledim
Tuh ugrastirmisim bile seniBIR DIGER HABER, LISTEDEstitch ARKADASIMIZIN GIRISINI YANLIS YAPTIGIMDAN ,TUM SONUC LISTESINI VE TAKIM LISTEMIZI DUZENLEMEK DURUMUNDA KALDIM VE TAKIMIMIZ 3. OLDU BU DURUMDA, GEC KALMIS BIR 3.LUKTEN OTURUDE HEPINIZI KUTLUYORUM KIZLAR...
Özelden yazayım sana canım . Amin inşallah bir an evvel biter..
Kaptanımm bu hafta gelemedim aktif olamadım çok yorucu geçti hem iş hem de iki misafir geldi yemekli ve aniden eşimin kuzeni yatılı misafir olarak gelince ben hiçne elime telefon almaya ne pc açmaya zaman bulabildim ev işi yap işe git gece gel uyu gibi geçti şükür kendime geliyorum bu süreçte menülerimi paylaşamadım ama kaçamak yapmadım . Bundan sonra düzenli gelecek menüler :) Sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Merhaba eşim ne kadar az yemişsin :)
Kardesim korona olmus kaptanim buyuk ihtimal bizde evlerimizin bahcesi 1 annemgille
Size virus bulastirmak istemiyorum bir sure topige gelemicem 15 gun falan
Saka saka burdayim hep
O kadar yoruldun desene daha gencsin kaptanim@Ceydos eli sopali ama
Vay vay vay belki bende izne ayrilmasaydim 2 bile olurduk donusum muhtesem olacak
Kaptanim izne ayrildigimiz haftaya mi bolunecek ilk bildirimimiz
Diyetisyenle zayiflamak en dogrusu aslinda, hence git derimdaha önceden gittigim diyetisyene başlamayı düşünüyorum sizce ne yapayim
benim bünyem az değişikBen de cok severim bamya, afiyet olsun menu cok iyi gorunuyor
Ama spor da olsaydi, en azindan 30 mekik falan
fıstık ezmesinin markası ve içeriği de önemli amaBugun benim de cok kotu
Birazdan kalkip ya yuruyuse cikacagim ya spor yapacagim evde ceza olarak, gunu kapatinca menumu yazarim ama soyle bir kesit veriyim fistik ezmesi kavanozu ve kasik esliginde Lucifer izledim
o bana da oluyordu kendinizi motive edecek bişey bulun örneğin bir beden küçük bluz pantolon alıp buna girmeyi hedefleyin biraz spor yapıp kendinizi yorun ben artık ne zaman böyle bişeye sarmaya başlayacak gibi olsam o kadar spor yaptım kolum bacağım ağrıdı emeğime yazık diyip vazgeçiyorumYa kaptanımYawrukush ne zaman dikkat etmeye çalışsam daha çok yiyesim geliyor.tam motive oluyorum 1 bozuyorum haydi sar başa yedikçe yiyesim geliyor takıma girdim girmeden önce 1 hafta cok iyiydi bugun bi haller geldi surekli 66 ya geri donuyorum istediğim 5 6 kilo vermek onu bile beceremiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olun
ah luciferBugun benim de cok kotu
yuppi leslieMerhaba kızlar
İlk öğünüm 2 yumurta domates salatalık zeytin ve katmer
2 lt su içtim
1 saat ev işi
15 dk yani 1 mile lesli
Akşam yemeği yemedim kahvaltıda öyle bir doymuşumki
Mor Vampirella
diyetisyen direncinizi düşürmeden kilo vermenizi sağlar diye düşünüyorumdaha önceden gittigim diyetisyene başlamayı düşünüyorum sizce ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?