Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim hic onemli degil inan ki liste benim icin sen ve takim arkadaslari onemli, sen ceza almiyorsan benim icin hic sorun yok

Ben bugün yağda kızarmış balık yedim allah affetse eşim stitch affetmez gibime geliyor
Bugun benim de cok kotu
Birazdan kalkip ya yuruyuse cikacagim ya spor yapacagim evde ceza olarak, gunu kapatinca menumu yazarim ama soyle bir kesit veriyim fistik ezmesi kavanozu ve kasik esliginde Lucifer izledim

Bugun benim de cok kotu
Birazdan kalkip ya yuruyuse cikacagim ya spor yapacagim evde ceza olarak, gunu kapatinca menumu yazarim ama soyle bir kesit veriyim fistik ezmesi kavanozu ve kasik esliginde Lucifer izledim
Hafta sonu herkesi hirpaliyor arkadaşlar

BIR DIGER HABER, LISTEDE stitch ARKADASIMIZIN GIRISINI YANLIS YAPTIGIMDAN ,TUM SONUC LISTESINI VE TAKIM LISTEMIZI DUZENLEMEK DURUMUNDA KALDIM VE TAKIMIMIZ 3. OLDU BU DURUMDA, GEC KALMIS BIR 3.LUKTEN OTURUDE HEPINIZI KUTLUYORUM KIZLAR...
Tuh ugrastirmisim bile seni

ben iki öğün besleniyorum eşim sevdim valla

cok cok gecmis olsun

daha önceden gittigim diyetisyene başlamayı düşünüyorum sizce ne yapayim
Diyetisyenle zayiflamak en dogrusu aslinda, hence git derim
Ben sorunumu biraz farkettim, son gunlerde yine biraktim kendimi zorlamayi su icmek icin, zorlamasam 1 bardak yeter bana tum gun, ama su icmedigim gunler istahim deli acik oluyor

Ben de cok severim bamya, afiyet olsun menu cok iyi gorunuyor
Ama spor da olsaydi, en azindan 30 mekik falan
benim bünyem az değişik
her gün spor yaparsam + çıkmaya başlıyorum
o yüzden arada boşluk bırakmaya çalışıyorum :)

CUMARTESİ LESLİE MİLE TABLOSU
@_Vera_ 4 MİLE
stitch 2 MİLE
G GCA 1 MİLE

cumartesi çok çok az bi katılım oldu leslieye. inşallah cuma tablomuza daha fazla isim yazarım. G GCA CANIM 20 DKyı 1 mile olarak yazdım ama hatam varsa düzeltebilirim.

Bugun benim de cok kotu
fıstık ezmesinin markası ve içeriği de önemli ama
ben de ara öğünde yedim 50 gr
karbosu az, yağı ve proteini fazla
keto yapmaya çalışıyorum ben, ona uygun olsun diye

o bana da oluyordu kendinizi motive edecek bişey bulun örneğin bir beden küçük bluz pantolon alıp buna girmeyi hedefleyin biraz spor yapıp kendinizi yorun ben artık ne zaman böyle bişeye sarmaya başlayacak gibi olsam o kadar spor yaptım kolum bacağım ağrıdı emeğime yazık diyip vazgeçiyorum

Bugun benim de cok kotu
ah lucifer bayılırım o diziye gerek başrolün aşırı yakışıklı oluşu (tabii en büyük etken bu) gerek güzel senaryosu... e tabi kuru kuruya da gitmiyor ama el mecbur ceza vermem lazım

Merhaba kızlar
İlk öğünüm 2 yumurta domates salatalık zeytin ve katmer
2 lt su içtim
1 saat ev işi
15 dk yani 1 mile lesli
Akşam yemeği yemedim kahvaltıda öyle bir doymuşumki
Mor Vampirella
yuppi leslie ben bugün köyümdeydim diye yapamadım ama yarın yine bomba gibi leslieler ile dönücem ve çok az yemişsiniz. aç kalıp direncinizi düşürmeyin salgın dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…