- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Az olmasından ziyade içerik birazAz mı olmus gene. Evet yeöegı dusunemedım hoc bukadarını nasıl yedım hayret
Oo süpersınnn vallaha bravo az kılon var ama genede fazla fazla verıyorsun
teşekkür ederim :)Wowow harika bir eksi. Darısı benim başıma gram gram gitmekten nefret ediyorumtebrik ederim idolümsün
Evet dogru oğlanı sporda beklerken yedımAz olmasından ziyade içerik biraz
Aşure yediğinde eti formu yemesen olurmuş
Evet canim, su hala en buyuk challenge benim icin, bu sefer daha iyi sanki ama gecen hafta daha guzel icmistim. Bu hafta icemedim yok, umarim yarin eksi gorurum.Harika gidiyorsun Senemim..
Senle benim en zorlandigimiz sey su icmekti, halada oyle bence:)
Ah borekkk, yaktin Feyzosu :))
Al benden de o kadar bu hafta gram veremedim, 200 gr.da artidayim.
Kelin ilaci var miydi....
O zaman minicik bir telafi geliyor canim :)
Arada gevrek yerine bir avuc kuruyemis yesen kuzum, yada 1 havuc, ya da 1 salatalik.
Evden koysan zor olur mu sana canimcim?
Gunaydin bu arada cok keyifli bir gun diliyorum.
Bu ne muhtesem bildirim, harikasinKilo bildirimi yapayım. Malum yarın yapamayacağım.
Geçen hafta 66,8
Bu hafta 64,6
Fark 2,2
Yüzde 3,29
Dün 64,3 idim. Bugün neden + oldu düne göre anlamadım.
@YawrukushArrietty_ @_Vera_ esmeriiim
Gunaydin Veracim, tamamdir bugun mutlaka 3mil yapip haber vericemstitch günaydın eşim. Bugünü lesliesiz kapatmayalım sabah uyandım 3 mile leslile yaptım. Cezamı azıcık değiştirdim ama 30 mekikte tıkandım kaldım. 20 squat yaptım kalanını.
Öyle aman aman göbekli değilim ama göbeksiz de değiliz allaha şükürGunaydin Veracim, tamamdir bugun mutlaka 3mil yapip haber vericem
Mekikte tikaniyorsan gobek problemin var demekki, bundan sonra sana cezalar hep core antremanlarindan o zaman
Bence aksamdan yemegini hairla diger gun ye evde ne varsa deme dikkat etİyi geceler kizlar , iki gündür bazlama , börek derken sistim iyice , yarına cok arti çıkacağım offf offf , adapte olamıyorum bir turlu . Sabah cok.iyi basliuorum ,aksam yemeginde bozuyorum diyeti
Aşırı acikiyorum aksam . Gözüm dönüyor acliktan
Tebrikler canimKilo bildirimi yapayım. Malum yarın yapamayacağım.
Geçen hafta 66,8
Bu hafta 64,6
Fark 2,2
Yüzde 3,29
Dün 64,3 idim. Bugün neden + oldu düne göre anlamadım.
@YawrukushArrietty_ @_Vera_ esmeriiim
Yap yap iyi olir tarti oncesi kas sismesi olsunda artilari gorstitch günaydın eşim. Bugünü lesliesiz kapatmayalım sabah uyandım 3 mile leslile yaptım. Cezamı azıcık değiştirdim ama 30 mekikte tıkandım kaldım. 20 squat yaptım kalanını.
Hangisi paylasabilir misinÖyle aman aman göbekli değilim ama göbeksiz de değiliz allaha şükürleslienin bi core antremanı var efsane aslında onu düzenli yapsam harika olacak
Iyiyim bnde canim arada kasiklarda batma oluyo ama umutlandirmak istemiyorum kendimi cok fazla ☺bi tatil planimiz vardi o da kaldi suya falan girince bi sıkıntı olur diye iptal ettik iste ev hayati uğraşıyoruz sen neler yapiyorsun özgecimCanim ellerine saglik bende niyetlendim simdi 1 mile yapayim :)
Pilatesi yillarca yapip sonrada egitimlerini alip, hocalik yapan dunya tatlisi bir arkadasim var, sevecegine eminim canim :)
Cok guzel birgun daha canim :)
Haklisin canim, Turkiye'de bir arkadasim daha seninle ayni durumda.
Kendisi memur, karsilikli masalarda calistigi arkadasinin esi corona oldu, kucuk kizi var.
Babasi malesef kanser annesi-babasi da bakamiyor cocuga, esiyle donusumlu is yerine goturuyorlar
Oyle zor zamanlar ki, Allah kolaylik versin siz calisan annelere..
Saglikla atlatalim hepimiz...
Guzel menu ve su canim :)
Cumaya yasasin harika bir eksi geliyor:)
Is yogunlugunu dusunemedim pestom..
Haklisin ama artik don aramiza..
Bak yoklugunda ben kilo aliyorum, @MotivatedAlready da mezun olamiyor.
Aca miydik kollarimizi, geeeel mi diyeydik...
Coooook
Pizzanin gozu kor olmasin miiiiiii
Cekirdek ve leblebi gec saatte olmus canim benim.
Minicik bir telafi geliyor :)
Menu guzel, egzersizde var, su da sahane :)
Sen nasilsin canim?
Sanslisin o zaman, bende resmen karpuz gobegi varÖyle aman aman göbekli değilim ama göbeksiz de değiliz allaha şükürleslienin bi core antremanı var efsane aslında onu düzenli yapsam harika olacak
Gobeklerimizin fotosunu mu paylassak kiyafetli ikenSanslisin o zaman, bende resmen karpuz gobegi var
Valla göbek kalın bacaktan iyidir. Benim bacaklar KFC budu gibi maşallahSanslisin o zaman, bende resmen karpuz gobegi var
Bence aksamdan yemegini hairla diger gun ye evde ne varsa deme dikkat et
Tebrikler canim
Yap yap iyi olir tarti oncesi kas sismesi olsunda artilari gor
Hangisi paylasabilir misin
Benimkide oyle yine de oranti oluyor bosverValla göbek kalın bacaktan iyidir. Benim bacaklar KFC budu gibi maşallah
Bu üçünün teyzemin 4 sezeryan göbeğini yok ettiğine birebir şahit oldum.
Kas şişmesi dedin ben bi üzüldüm kaptanım aklıma gelmemişti
eskiden bacaklarim hep inceydi, ama artik cok kilo alinca gobek de dedi daha nereme alayim, biraz da acaklara gitsin, ben de ikisi de var simdiValla göbek kalın bacaktan iyidir. Benim bacaklar KFC budu gibi maşallah
yok korkutmayalim simdi takimdakileriGobeklerimizin fotosunu mu paylassak kiyafetli iken
4 sezeryan göbeği ha
Bu üçünün teyzemin 4 sezeryan göbeğini yok ettiğine birebir şahit oldum.
Kas şişmesi dedin ben bi üzüldüm kaptanım aklıma gelmemişti
Benim her yerim şiş kasım şişse nolur diyerek moral veriyorum kendime eşim istersen sen yapma yarın yaparsın4 sezeryan göbeği hasupermis
Leslie yuruyus gibi birsey, kas sisirir mi yawf?
O iyiymiseskiden bacaklarim hep inceydi, ama artik cok kilo alinca gobek de dedi daha nereme alayim, biraz da acaklara gitsin, ben de ikisi de var simdi
Benim her yerim şiş kasım şişse nolur diyerek moral veriyorum kendime eşim istersen sen yapma yarın yaparsın
Peki gobek gidince nasil oldu sekli sarkma falanBenim her yerim şiş kasım şişse nolur diyerek moral veriyorum kendime eşim istersen sen yapma yarın yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?