Canim evde hurma bulumdur tatli Krizi aninda 1 tane ye.İnsülin direncim var aslında o çok zorluyor beni. Hem aşırı acıkıyorum tatlı krizlerine giriyorum 1 kg gitmiştir diyorum bakıyorum yok 200 gram hep böyleydi yani bu ama biraz sinirleri bozuyor
afiyet oksun
2. Fotoyu eklememism simdi ekledimafiyet oksun
Harikalar kaptanımmm kıskandım şimdi bende mi eksem napsam
İyiym eksikeri görüyorum yarın net souç yazıcam çok heyecanlıyımmBugun ilkkez eksi gordum tartida ,bu hafta istedigim gibi olmadi esim..
Sen nasilsin?
Canim 3 ogun yemissin 2side karbonhidrat agirlikli olmus. Bugun dikkat edersen yarin eksi gorursun canim:)
Of of off bu nasil guzel bir eksi yaaa, bayildm canim:)
Canim ayni kilo ile donersen etkilemez hic.yani yuzden sabit olur Zeynebim...
Ben 1 gallon suyu aciyorum kendime 3.8lt yarisini en az bitirmeye calisiyorum:)
Bu hafta pek dikkat edemedim menulerime ,bugun ilkkez eksi gordum Senemim.
Okullari idare ediyoruz zamanla rutin olusuyor haklisin canim.
Insallah bebek haberleri alalim canim..
Tatil icine uzulme,bebisinizle gidersiniz insalah
Bende iyiyim kuzum
Pastayi direk es gecin hatta,sen alip yarin tarti sonrasi da yiyebilirsin kuzum..
Arkadasina nice mutlu yillar dilerim
Guzel birgun olmus veracim..
Core kardiyo antremanlari kaslara bir miktar hasar verir, kaslar odem olur ve vucudundaki kas miktarin artar.Bir kac gun tartida arti gorebilrsin,ya da kilon eksilmez ama kaslarin dinlendikce ,eksi gormeye baslarsin.Yinede kilo vermek icin yuruyus en guzel egzersiz :)
Puan olarak hesaplamayı unutmuşum 615 puan topöamda@stitch eşim bugün ki menümü yazıyorum ve bu saatten sonra ağzıma bişey koymuyorum.
Sabah domates salatalık biber yumurta zeytin peynir
Öğle avuç içinden biraz az kuruyemiş 2 hurma (midem aşırı ağrıyordu 2 tane tuzlu kraker yedim)
Akşam 1 kabak 2 havuç 1 kırmızı biber 1 yemek kaşığında tavada kızarttım yedim yanında yarım kase cacık
Spor 3 mile leslile 6 bin adım yürüyüş
Su 2 lt ye yakın
Canim yapacagin yemegin kalorisine bak once ona gore pisirJaneRizzoli canım tebrikler süpersiniz hafta yine.
Ya bu karbonhidrat ne menem bişeymiş fırında sebze yapıyorum karbonhidrat ağırlıklı oluyor. Fatsecret indirdim günde 1100 kalori önerdi orda. Nasıl yapayım ne tutturayım tıkandım. Zaten 2 gündür yemek yapmak istemiyorum hiç
Yesil cay falan ic yada odem arttirici sutlu yesilcay yap ic zerdecalda var icinde butun odemi atiyor@stitch eşim bugün ki menümü yazıyorum ve bu saatten sonra ağzıma bişey koymuyorum.
Sabah domates salatalık biber yumurta zeytin peynir
Öğle avuç içinden biraz az kuruyemiş 2 hurma (midem aşırı ağrıyordu 2 tane tuzlu kraker yedim)
Akşam 1 kabak 2 havuç 1 kırmızı biber 1 yemek kaşığında tavada kızarttım yedim yanında yarım kase cacık
Spor 3 mile leslile 6 bin adım yürüyüş
Su 2 lt ye yakın
Iyi aksamlar kaptanim biz iyiyiz sen nasilsinIyi aksamlar guzel arkadaslarim, nasil geciyor aksaminiz?
Yitik sifayi deneseneİnsülin direncim var aslında o çok zorluyor beni. Hem aşırı acıkıyorum tatlı krizlerine giriyorum 1 kg gitmiştir diyorum bakıyorum yok 200 gram hep böyleydi yani bu ama biraz sinirleri bozuyor
Kaptanim uyg indirdim ama sarjimi cabuk bitirdi bende sildimHaftalik Adim Bildirimim
Fotograflarda tarihleri ve adim sayilarini gorebilirsiniz.Dun saati takmayi unutmusum gunun ortasinda taktim o yuzden adimlarim oldukca az olmus
Toplam: 100.700 adim, 5035 puan bugunku adimlarimida aksam paylasirim.Arrietty_ Hyt-123
Eki Görüntüle 2692112 Eki Görüntüle 2692113 Eki Görüntüle 2692114 Eki Görüntüle 2692115 Eki Görüntüle 2692116 Eki Görüntüle 2692117
MasAllah kaptanimaKahvaltiya yesilliklerimi topluyorum,gelin beraber yiyelim kizlar
Eki Görüntüle 2692132
Eki Görüntüle 2692138
Canim esas listedesin mutlaka tartilman gerekiyorbnnu Yawrukush
Kahvaltı:1 dilim cavdarlı ekmek,3 ceri domates,1 yumurta,1 dilim salam,20 gr ezine peyniri
Ögle:1 armut,10 fındık
Aksam: begendi yatağında 5 köfte
Su:2lt
Spor: 50 mekik cezamı yaptım:d 150 puan
12500 adım 625 puan
Yawrukush kaptanım yarın kilo bildirimi yapmasam olur mu. Regli oldugum icin fazla cıkıcak takım ortalamasını etkilemek istemiyorum
Harika gidiyorsun Senemim..
Senle benim en zorlandigimiz sey su icmekti, halada oyle bence:)
Ah borekkk, yaktin Feyzosu :))
Al benden de o kadar bu hafta gram veremedim, 200 gr.da artidayim.
Kelin ilaci var miydi....
O zaman minicik bir telafi geliyor canim :)
Arada gevrek yerine bir avuc kuruyemis yesen kuzum, yada 1 havuc, ya da 1 salatalik.
Evden koysan zor olur mu sana canimcim?
Gunaydin bu arada cok keyifli bir gun diliyorum.
Squat tamamdır mekik de mi varmış ay görmedim şimdi spordan çıktım yarın yapayımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @fyzanur 30M 15DK ADIMLAMA @aydingelini esmeriiim Mor Vampirella @_Vera_ 50M MUAF @stitch 10DKA G GCA MUAF MUAF Mathildablue 50M Arrietty_ Hyt-123 MotivatedAlready MUAF BLU3 @Beklenen2 @sserendipity 30S JaneRizzoli @pesto26 Hyperborea17 bnnu 30M 30S @cool_lime 30S
@aydingelini dun goremedim seni canim?
esmeriiim , @cool_lime sizide aradi gozlerim kizlar..
Hyperborea17 internet geldi mi gulum, iyi misin?
@pesto26 canim menulerini bekliyorum :)
Hyt-123 esim nerelerdesin?
Canım ben de heçen hafta baya dikkat etmiştim sabit çıktım ertesi gün de regl oldum , sabit olma hatta verme ihtimalin var tartıl sen , ödem atıcı çay içebilirsin rezene iyi gelir meselaTesekkür ederim eşim:) Haftasonu güzel eksi gelemicek bencecünkü regli oldum. Regli oluncada tartıda fazla cıkıyor hep. İns beni sasırtır
Menülern güzel çünkü ben eksi gelme ijtimalinin olduğunu düşünüyorumbnnu Yawrukush
Kahvaltı:1 dilim cavdarlı ekmek,3 ceri domates,1 yumurta,1 dilim salam,20 gr ezine peyniri
Ögle:1 armut,10 fındık
Aksam: begendi yatağında 5 köfte
Su:2lt
Spor: 50 mekik cezamı yaptım:d 150 puan
12500 adım 625 puan
Yawrukush kaptanım yarın kilo bildirimi yapmasam olur mu. Regli oldugum icin fazla cıkıcak takım ortalamasını etkilemek istemiyorum
Sonunda geldi. Ama çok yoğunum. Hem çalışıyorum hem de mezuniyet işlemlerimi yapmaya çalışıyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @fyzanur 30M 15DK ADIMLAMA @aydingelini esmeriiim Mor Vampirella @_Vera_ 50M MUAF @stitch 10DKA G GCA MUAF MUAF Mathildablue 50M Arrietty_ Hyt-123 MotivatedAlready MUAF BLU3 @Beklenen2 @sserendipity 30S JaneRizzoli @pesto26 Hyperborea17 bnnu 30M 30S @cool_lime 30S
@aydingelini dun goremedim seni canim?
esmeriiim , @cool_lime sizide aradi gozlerim kizlar..
Hyperborea17 internet geldi mi gulum, iyi misin?
@pesto26 canim menulerini bekliyorum :)
Hyt-123 esim nerelerdesin?
Tamam yeşil cay denerim:)Canim yapacagin yemegin kalorisine bak once ona gore pisir
Yesil cay falan ic yada odem arttirici sutlu yesilcay yap ic zerdecalda var icinde butun odemi atiyor
Iyi aksamlar kaptanim biz iyiyiz sen nasilsin
Yitik sifayi denesene
Yada yulafli omleti
Tarcinli sutlu kahve
Yada tarcinli sut
Kaptanim uyg indirdim ama sarjimi cabuk bitirdi bende sildim
Bu arada b.m e yag olcumlu bluetooth lu tarti geliyormus
MasAllah kaptanima
Canim esas listedesin mutlaka tartilman gerekiyor
Egzersiz yap biraz
Yada odem arttici cay falaan
İnsallah dedigin gibi olur canım .bir de duraklamadaydı kilom zaten ondan artı cıkar diye korkuyorum bununla birlikteGevrek daha az kalorili sanki diye düşündüm yanlış mı düşündüm grissini gibi birşey, foto çekmeyi unuttm
Squat tamamdır mekik de mi varmış ay görmedim şimdi spordan çıktım yarın yapayım
Canım ben de heçen hafta baya dikkat etmiştim sabit çıktım ertesi gün de regl oldum , sabit olma hatta verme ihtimalin var tartıl sen , ödem atıcı çay içebilirsin rezene iyi gelir mesela
Menülern güzel çünkü ben eksi gelme ijtimalinin olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?