Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnsülin direncim var aslında o çok zorluyor beni. Hem aşırı acıkıyorum tatlı krizlerine giriyorum 1 kg gitmiştir diyorum bakıyorum yok 200 gram hep böyleydi yani bu ama biraz sinirleri bozuyor
Canim evde hurma bulumdur tatli Krizi aninda 1 tane ye.
Bence guzel olacak yarin.
Tarti oncesi stres yapma..:)

Yawrukush regl oldum yazdikdan Kisa sure sonra.
Tartilsam arti cikar herhal
Insallah haftaya donus yapacagim.

Bende rapor vereyim

Ilk ogun
1 dilim Keto soganli
Minik salatalik
Ssrimsak tursusu
Ceri domates

Kiz kardesime bebek gormeye geldik
Aksam da burda yendi
Keto disi oldu
1 dilim Lazanya
5kasik salata

Su 2 L
Spor 3 saat yuruyus
31.514 adim 1575 puan

İyiym eksikeri görüyorum yarın net souç yazıcam çok heyecanlıyımm

Puan olarak hesaplamayı unutmuşum 615 puan topöamda

bnnu Yawrukush
Kahvaltı:1 dilim cavdarlı ekmek,3 ceri domates,1 yumurta,1 dilim salam,20 gr ezine peyniri
Ögle:1 armut,10 fındık
Aksam: begendi yatağında 5 köfte
Su:2lt
Spor: 50 mekik cezamı yaptım:d 150 puan
12500 adım 625 puan
Yawrukush kaptanım yarın kilo bildirimi yapmasam olur mu. Regli oldugum icin fazla cıkıcak takım ortalamasını etkilemek istemiyorum

Canim yapacagin yemegin kalorisine bak once ona gore pisir
Yesil cay falan ic yada odem arttirici sutlu yesilcay yap ic zerdecalda var icinde butun odemi atiyor
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, nasil geciyor aksaminiz?
Iyi aksamlar kaptanim biz iyiyiz sen nasilsin
İnsülin direncim var aslında o çok zorluyor beni. Hem aşırı acıkıyorum tatlı krizlerine giriyorum 1 kg gitmiştir diyorum bakıyorum yok 200 gram hep böyleydi yani bu ama biraz sinirleri bozuyor
Yitik sifayi denesene
Yada yulafli omleti
Tarcinli sutlu kahve
Yada tarcinli sut
Kaptanim uyg indirdim ama sarjimi cabuk bitirdi bende sildim
Bu arada b.m e yag olcumlu bluetooth lu tarti geliyormus
Kahvaltiya yesilliklerimi topluyorum,gelin beraber yiyelim kizlar

Eki Görüntüle 2692132

Eki Görüntüle 2692138
MasAllah kaptanima
Canim esas listedesin mutlaka tartilman gerekiyor
Egzersiz yap biraz
Yada odem arttici cay falaan

Gevrek daha az kalorili sanki diye düşündüm yanlış mı düşündüm grissini gibi birşey, foto çekmeyi unuttm
Squat tamamdır mekik de mi varmış ay görmedim şimdi spordan çıktım yarın yapayım
Tesekkür ederim eşim:) Haftasonu güzel eksi gelemicek bence cünkü regli oldum. Regli oluncada tartıda fazla cıkıyor hep. İns beni sasırtır
Canım ben de heçen hafta baya dikkat etmiştim sabit çıktım ertesi gün de regl oldum , sabit olma hatta verme ihtimalin var tartıl sen , ödem atıcı çay içebilirsin rezene iyi gelir mesela
Menülern güzel çünkü ben eksi gelme ijtimalinin olduğunu düşünüyorum

Sonunda geldi. Ama çok yoğunum. Hem çalışıyorum hem de mezuniyet işlemlerimi yapmaya çalışıyorum

Tamam yeşil cay denerim:)

İnsallah dedigin gibi olur canım .bir de duraklamadaydı kilom zaten ondan artı cıkar diye korkuyorum bununla birlikte
Senin de ögün porsiyonlrın az masallah bu kadarla doyuyorsan :) ins sen de eksi görürsün.sansımıza hem esiz hem regli haftası denk geldi

Bugunkü menüm

Saat 09:30 hc yağlı türk kahvesi

Saat 12:30 kahvaltı

Saat 20:00 aksam yemegındeki makarnayı yemedım etle salatayj yedım sadece dısarda yemek zorunda kalınca

Saat 21:00 filtre kahve

Su 2.5 lt
Yawrukush JaneRizzoli MotivatedAlready

Eklentiler

• B02EB855-8BF3-495F-A125-F582617E61B4.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 09923513-072C-4F0D-8D11-F67533447037.webp
    77 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…