Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Peki gobek gidince nasil oldu sekli sarkma falan
Valla teyzem son çocuğunu 42 yaşında doğurdu ona rağmen vücudu çok iyi topladı sadece ameliyat kesisinin olduğu yerde böyle hafif bi göbek kaldı naptıysa gitmedi hatta spor salonuna gitti sırf orası için ama o kaldı hep sarkma bozulma felan olmadı çatlak çok ama onları geçiremedi yara izi gibi derin derin çatlakları var.

İlk zamanlar birer set şeklinde her gün yaptı sonra vücudu alışmaya başlayınca set sayısını 2ye çıkardı 1 gün dinlenme verdi kendine en son günde 3 set her biri 1 gün dinlenme olarak bitirdi ama bunu yanında aktif olarak spor salonuna da gidiyordu bunu söylemeyi unutmuşum Arrietty_ Birgaripanne

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm bende de hafif hafif olmaya basladi bayagi aratirdim ama sonuc yok maalesef

Ben 2 gündür kabak havuç biber yiyorum dün fırında yaptım bugün bi yazıda okudum tereyağında da yapabilirmişiz 1 yemek kaşığı tereyağında pişirdim üstüne yoğurt ve ceviz ya da sadece olarak. Valla inşallah yanlış bişey yapmamışımdır instagramda bir diyetisyenden gördüm

bende fırına kabak patlıcan ev Halkı için patates atıyorum yoğurtlu ve domates soslu yiyoruz bugün yapacağım da canım yapmak da istemiyor yemek de yanlış bişey olacağını sanmam ya

stitch eşim bugün ki menümü yazıyorum ve bu saatten sonra ağzıma bişey koymuyorum.
Sabah domates salatalık biber yumurta zeytin peynir
Öğle avuç içinden biraz az kuruyemiş 2 hurma (midem aşırı ağrıyordu 2 tane tuzlu kraker yedim)
Akşam 1 kabak 2 havuç 1 kırmızı biber 1 yemek kaşığında tavada kızarttım yedim yanında yarım kase cacık

Spor 3 mile leslile 6 bin adım yürüyüş
Su 2 lt ye yakın

harika bir persembe menusu olmus
benim de boynum tutuldu birden nedense, cok canim aciyor
bizde saat henuz 4bucuk, ben daha yerim, gunu bitirince yazarim ama sanirim boynumdan spor yapamayacagim, ev temizligi yaptim sayilir mi

bizde saat henuz 4bucuk, ben daha yerim, gunu bitirince yazarim ama sanirim boynumdan spor yapamayacagim, ev temizligi yaptim sayilir mi
Kas gevşeticiyle ovup sarmak iyi geliyordu galiba ona. Çok geçmiş olsun. Sayılır tabii o da bi hareket. Afiyet olsun efenim

Yawrukush canım dün çok yoğun bir gün geçirdiğim için giremedimmm
Nasılsın canımm eşimm
Nasıl gidiyor
Bugun ilkkez eksi gordum tartida ,bu hafta istedigim gibi olmadi esim..
Sen nasilsin?

Canim 3 ogun yemissin 2side karbonhidrat agirlikli olmus. Bugun dikkat edersen yarin eksi gorursun canim:)

Of of off bu nasil guzel bir eksi yaaa, bayildm canim:)

Yawrukush ayni kilodan izinden donersem takimi nasil etkiler?
JaneRizzoli Harikasin
Canim ayni kilo ile donersen etkilemez hic.yani yuzden sabit olur Zeynebim...

Ben 1 gallon suyu aciyorum kendime 3.8lt yarisini en az bitirmeye calisiyorum:)
Bu hafta pek dikkat edemedim menulerime ,bugun ilkkez eksi gordum Senemim.
Okullari idare ediyoruz zamanla rutin olusuyor haklisin canim.

Insallah bebek haberleri alalim canim..
Tatil icine uzulme,bebisinizle gidersiniz insalah
Bende iyiyim kuzum

Bugün arkadaşımın doğum gününü kutlamaya gideceğim ama harika olan şey o da diyette akşam çorba salata falan yerim pasta yersem en fazla bi çatal tadımlık alırım o kadar :)
Pastayi direk es gecin hatta,sen alip yarin tarti sonrasi da yiyebilirsin kuzum..
Arkadasina nice mutlu yillar dilerim

Guzel birgun olmus veracim..
Core kardiyo antremanlari kaslara bir miktar hasar verir, kaslar odem olur ve vucudundaki kas miktarin artar.Bir kac gun tartida arti gorebilrsin,ya da kilon eksilmez ama kaslarin dinlendikce ,eksi gormeye baslarsin.Yinede kilo vermek icin yuruyus en guzel egzersiz :)

Gecmis olsun canim..
Ev temizligi egzersizden sayilir tabiki

Canim eger istedigin gibi kilo vermezsen ,egzersiz planlamasi yapariz sana...
İnsülin direncim var aslında o çok zorluyor beni. Hem aşırı acıkıyorum tatlı krizlerine giriyorum 1 kg gitmiştir diyorum bakıyorum yok 200 gram hep böyleydi yani bu ama biraz sinirleri bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…