- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Ev islerinden kislik hazirlamaktan firsat bulursam neden olmasin
Kremle olacak isler degil bunlar tansucugumEv islerinden kislik hazirlamaktan firsat bulursam neden olmasin
Krem suruyorum daha cok Sıkılasir vucudum
Canım ben üst bölge calısmak istemiyorum.bence yapmayacaklar söylese kalanlarla eş oluşturulsa daha mantıklı olur.Haftanin yarisi
Ve ip atlama
➡ Bu hafta puanlar bu iki yarisdan hesaplanacak
➡ Haftanin yarisini yapanlar Mutlaka beni tagleyin
➡ Es olarak yarisiyorsunuz ve destek olma sorumlulugunuz var. Biri yapip biri yapmamasi haksizlik olur esinize
@bnnu & @Janerizolli
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @fyzanur 30M 15DK ADIMLAMA @aydingelini esmeriiim SPOR? Mor Vampirella @_Vera_ 50M MUAF @stitch 10DKA @GCA MUAF MUAF MUAF Mathildablue 50M Arrietty_ Hyt-123 @MotivatedAlready MUAF SPOR? @BlueSkyyyy @Beklenen2 @sserendipity 30S @JaneRizzoli @bnnu 30M 30S @cool_lime 30S
pesto26 , @Hyperborea17 kizlar yogun olup menulerinizi yazmadiginizdan sizleri tablodan cikartmak durumunda kaldim, bilginize..Menu paylastiginizda yeniden ekleneceksiniz..
@JaneRizzoli ,Hyt-123 , @fyzanur , @aydingelini menulerinizi bekliyorum :)
@cool_lime canim sende yoksun 2 gundur, nerelerdesin?
@MotivatedAlready ,esmeriiim spor yaptiniz mi dun kizlar, mesaji gorunce gunceller misiniz :)
Oo evvet canım es olmusuz cookk guzel bı hafta olsun 1.cılık bısım olsun
Bunun alt vucut icin olanini yapabilirsin canim farketmez demiCanım ben üst bölge calısmak istemiyorum.bence yapmayacaklar söylese kalanlarla eş oluşturulsa daha mantıklı olur.
Core yapmayi dusunuyorum ama bir yolluk var onu yikayacam ordan da pijama takimi siparisi aldim onlari dikicemKremle olacak isler degil bunlar tansucugum
Ip atliyamiyorsun ama senden en az 1 leslie videosu yapmani bekliyorum bugun
Ev isi nankordur. Esin evde ise yardim etsin bir 15dk spor yap
Ben son posta camasiri almaya geldim camasirhaneden. Ilk gidip geldigim de baktim yatiyor surat astim. Bisey dememe gerek kalmadi ikinci gelisimde salonu toplamis ev supuruyordu. Tek basina icinden cikamayiz 2cocuk ile
Öyle olursa daha iyi olur.Bunun alt vucut icin olanini yapabilirsin canim farketmez demiArrietty_
Misafirlerle yapsaydin keske
Ahahha harıka olurmuş demi mangalı bırakın gelın leslıe yapıcaz deseydimMisafirlerle yapsaydin keske
Enerjiyi harcar sonra da mangali gotururdunuz isteAhahha harıka olurmuş demi mangalı bırakın gelın leslıe yapıcaz deseydim
Evettt tamamOo evvet canım es olmusuz cookk guzel bı hafta olsun 1.cılık bısım olsunsporlarıda es gecmeyelım yapmadıgımz gun ceza verelım bırbırjmıze acımasız olalımmm
yesim esim vampircim. kahvalti yapmak cok büyük bir zevk bence afiyet olsun. aksam hicbirsey yememissin ki..
su az icmissin bugün. yarin suya biraz daha dikkat edersen super olur canim
Su sorunum var arttırmalıyım kesinlikle dikkat etmeye çalışacağım. Bende düz 68 olmak istiyorum bakalımevet vampircim bu hafta guzel kilolar gitsin. benim hedefim. 1 kilo vermek 76.9 u gormek istiyorum. sen de hedefini belirle bu hafta cok dikkat edelim.
Bu menüyü ödülden sayalım senin decumartesi menum
11.30
yaklasik 2 yumurta(tavada) 5 zeytin domates
1 kk suzme peynir 1 pankek ve 1 parca tahin helvasi
15.30 2 kuru kayisi ve bitki cayi
18.30 1 kase çökelek ve 3 kasik patates kavurması
su 2 litre
9800 adim
Mor Vampirella Yawrukush Arrietty_
Kaptanım unutup kahvaltı ettiğim için alamadım.Mor Vampirella aldin mi canim ölcülerini
Kasik Pazar bizde. Camasir dag gibi olmustu evde makinada yikanip camasirhaneye kurutmaya gorturdum sabah 2 makina camasiri.
Az önce Ögle yemegi yendi mutfagi kaldirdim bir posta daha attim makinaya.
Ev isi, ders, cocuklar ile oyun bitse sporuma gececegim. Suan sadece ip atladim.
Leslie videolarini yapmak istiyorum
Mathildablue leslie mile videolari Olur mu ozaman senin icin?
Kaptanım 360 atlama yaptım senin kaç oldu ip atlamada kimseden ses yok gibiMor Vampirella aldin mi canim ölcülerini
Kasik Pazar bizde. Camasir dag gibi olmustu evde makinada yikanip camasirhaneye kurutmaya gorturdum sabah 2 makina camasiri.
Az önce Ögle yemegi yendi mutfagi kaldirdim bir posta daha attim makinaya.
Ev isi, ders, cocuklar ile oyun bitse sporuma gececegim. Suan sadece ip atladim.
Leslie videolarini yapmak istiyorum
Mathildablue leslie mile videolari Olur mu ozaman senin icin?
Ben de haftalık yarışa ip atama olarak katılabilirim ama o videoları yapamam pilatesle devam edeceğim :)Kaptanım 360 atlama yaptım senin kaç oldu ip atlamada kimseden ses yok gibi
Ben de haftalık yarışa ip atama olarak katılabilirim ama o videoları yapamam pilatesle devam edeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?