Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ev islerinden kislik hazirlamaktan firsat bulursam neden olmasin
Krem suruyorum daha cok Sıkılasir vucudum
Kremle olacak isler degil bunlar tansucugum
Ip atliyamiyorsun ama senden en az 1 leslie videosu yapmani bekliyorum bugun
Ev isi nankordur. Esin evde ise yardim etsin bir 15dk spor yap
Ben son posta camasiri almaya geldim camasirhaneden. Ilk gidip geldigim de baktim yatiyor surat astim. Bisey dememe gerek kalmadi ikinci gelisimde salonu toplamis ev supuruyordu. Tek basina icinden cikamayiz 2cocuk ile

Canım ben üst bölge calısmak istemiyorum.bence yapmayacaklar söylese kalanlarla eş oluşturulsa daha mantıklı olur.

O kadar haklısın ki kelebeğim....

Core yapmayi dusunuyorum ama bir yolluk var onu yikayacam ordan da pijama takimi siparisi aldim onlari dikicem

Eklentiler

• 20200919_200501.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200919_200313.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 18
  • 20200919_200245.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 20200919_200129.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 26
yesim esim vampircim. kahvalti yapmak cok büyük bir zevk bence afiyet olsun. aksam hicbirsey yememissin ki..
su az icmissin bugün. yarin suya biraz daha dikkat edersen super olur canim
evet vampircim bu hafta guzel kilolar gitsin. benim hedefim. 1 kilo vermek 76.9 u gormek istiyorum. sen de hedefini belirle bu hafta cok dikkat edelim.
Su sorunum var arttırmalıyım kesinlikle dikkat etmeye çalışacağım. Bende düz 68 olmak istiyorum bakalım
Bu menüyü ödülden sayalım senin de

Mor Vampirella aldin mi canim ölcülerini

Kasik Pazar bizde. Camasir dag gibi olmustu evde makinada yikanip camasirhaneye kurutmaya gorturdum sabah 2 makina camasiri.
Az önce Ögle yemegi yendi mutfagi kaldirdim bir posta daha attim makinaya.

Ev isi, ders, cocuklar ile oyun bitse sporuma gececegim. Suan sadece ip atladim.
Leslie videolarini yapmak istiyorum

Mathildablue leslie mile videolari Olur mu ozaman senin icin?

Kaptanım unutup kahvaltı ettiğim için alamadım.
Biz de dün eşimle spor yaptık 2 gün spor 1 gün ara şeklinde devam kararı aldık bakalım

Kaptanım 360 atlama yaptım senin kaç oldu ip atlamada kimseden ses yok gibi

Ben de haftalık yarışa ip atama olarak katılabilirim ama o videoları yapamam pilatesle devam edeceğim :)

Ikisinden birinde aktif ol canim. Ip dersen ip. Esin kim bir bak. Belki onunla anlasip Oda videolar ile destek olur

@_Vera_ daha 200 ama aksama 1000 hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…