Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlaar
İlk öğünüm 1 yumurta 3 cebiz ve 5 zeytin bol yeşillik 1 tane de incir
Akşam balık salata kalamar ( balık ne yazıkki kızartmaydı)1 lokma da helva
Su yatana kadar 2 lt olur
Spor 1 saat ev işi
Ya ödül ne yapsam diye diye kaçırdım süresini
@_Vera_

eşimm menün çok güzel ama bence gününü sporsuz kapatma en azından core egzersizi yap 5 dk zaten sadece

Off ben bugun sacmaladımmmm tartı sonrası hıkac gram verınce hemen azıtıyorum
Sabah yarım sımıt peynır
Oğle sınıtzel ve domates
1 kucuk paket cıkolata
Aksam mangalda et ve salata etın sınırı cookk
Suyu sayamadım spor yapamadım cunku arkadasın yazlıgına geldım burdayım bu gece sapıtmadan gecırsem barı

ay bu tam benlik yarismis (ip atlama haric) ama beni bu hafta sakatliktan mazur gorun, boynum cok kotu, hicbirsey yapamiyorum

woaw kaptanim bu nasil adim sayisi boyle, bireyselde eslerden cok yurumussun
Yawrukush Hyt-123 kizlar, size de tebrikler, cok guzel adimlar masallah
@_Vera_ biz de 2. olmusuz esim

Tebrikler kaptanim, allah anali babali saglikla mutluluk buyutsun insallah

hahah ne zevkle izlemistik o diziyi zamaninda, ask-i memnu da oyle. senle zevklerimiz tutuyor

Ozgecim, ben bu hafta spor yapamayacagim herhalde, 3 gundur boyun agrisindn agliyorum resmen, cok kotu. bugun dayanamayip acile gittim, kullandigimdan daha guclu agri kesiciler verdi doktor, ptesiye hafiflemezse baska testler de yapicakmis. dun, bugun menuler de yerlerde, agridan hicbirsey yapamiyorum, cok aciktigimi farkedince buldugumu yiyorum, oyle yemek hazirlamaya halim yok ama da cuma eksi gelsin diye ugrasacagim

@_Vera_ wohoo 1.86% cok iyi vermisiz esim, bir sonraki eslesmemizde gorusmek uzere
esmeriiim MotivatedAlready kizlar siz ne yapmissiniz oyle, tebrikler harikasiniz

Arrietty_ ooo kaptanim es olmusuz bu hafta, umarim haftasonu iyi geciyordur, benimki simdilik hic iyi degil agri kesiciler biraz etki etmeye basladi da kendimi kaldirabildim ama hala cok aciyo

Gunaydin kizlar
Vucud ölcüm takibine katilmak isteyen varsa ölcüm alip paylassin
Birazdan tablonun Guncel halini paylasacagim

@JaneRizzoli Persembe unuttun galiba sende canim ☺
ben de su agrilarim gecsin, kendime gelince olcum yapip bildirecegim.
bugun doktor ilac dozunu ayarlamak icin kilomu sordu, ama bakip tahmini 50kilo civari misin dedi ama cok sevinmedim desem yalan olur, boynuna atlayasim geldi galiba 2-3 ay sonraki kilomu gordu

Sabah: domates,3 salam,1 dilim tahıllı ekmek,peynir
Öğlen: 1 dilim tahıllıekmek,yoğurt
Akşam: fırında balık,salata,mercimek çorbası
Su: 2lt
Spor: 30 dk yürüyüş,40 zıplama

Çok geçmiş olsun eski eşim (ne garip laf oldu) enerjin o kadar yüksekti ki nazarım mı değdi acaba. Dinlen bu hafta inşallah geçer

G GCA eşimm bende menümle yerimi alayım
Sabah 2 kırmızı biber 3 parmak kalınlığında simit parçası azıcık peynir
Öğle 1 kabak 1 havuç 1 kapya hafif yağlayıp fırınladım
Akşam domates salatalık 2 yumurta 1 kivi 1 yemek kaşığından az labne peynir
Şöyle bir sorun var ki bugün doğum günü için pasta yaptım krema tadına bakmak zorunda kaldım kaşığın ucundan birçok kez
Su çok olmamıştır bence ama uyuyana kadar içicem
Spor
2 set leslie ab workout 24 dk 168 puan
1 set leslie plates 12 dk 84 puan
190 ipsiz ip atlama 380 puan
Leslie 1 mile 2 set olarak yaptım 32 dk
Leslie 3 mile 1 set 48 dk 560 puan
Toplamda 1192 puan
Arrietty_
Yawrukush Birgaripanne

Çok geçmiş olsun eski eşim (ne garip laf oldu) enerjin o kadar yüksekti ki nazarım mı değdi acaba. Dinlen bu hafta inşallah geçer
Sagol canim, enerjilerimiz uyustu bence
Benim de hic basima boyle birsey gelmedi, normal tutulma degil, o kadar garip ve aci verici ki, bir an once biter insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…