- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Ah bi bilsemooo ne guzel bir eksi bu , nasil verdin Tansum banada tuyo ver :))
Yine de dikkat et fazla uzaklasma derim sen bilirsinBeni bu hafta yarisma harici tutabilirsen sevinirim, hala hastaligim gecmedi, esime haksizlik olsun istemem
Bi bakayim canim videoya bulabilirsemNe yaptigimi bir bilsem aslinda surekli yapar veiririm de
April hanin kollar icin olan videosunu yapmayi dusunuyorum sen ne dersin
Kv si hastalanmis canim onun yanina gitmisti
Paylaşırsan sevinirim canimKaptanim bence en cok talep sporda adimlama, ip atlama ve leslieye oluyor.
Bunlar bizim takimin en yapabildigi egzersizler..
Bisiklet surmussunuz esinle ne guzel, bizde cocuklardan once hergun suruyorduk :))
Oooo ne guzel bir eksi bu , nasil verdin Tansum banada tuyo ver :))
Gayet guzel olmus canim :)
Canim dunya kucuk, Allah bilir belki birgun biraraya da geliriz :)
Senden de Allah razi olsun canim, hep iyi ol..
Canim benimde kollarim ve basenim ilk kilo alir ve hep o bolgelerimden alirim.
Kol egzersizi paylasayim mi sana kuzum?
Gecmis olsun iyi misin simdi?
Odulunde afiyet olsun simdiden :)
Canim aslinda takimi o devralacakti biliyorsun, oyle anlasmistik.
Evlerine yeni tasinmistilar Erzincandan ,Ankaraya..
Interneti yoktu, internet baglanina gelecekti, sonra haber verdiki kayinvalidesi rahatsizlanmis.
Acilen ailecek onun yanina baska sehre gittiler.
Kayinvalidesi yatalak bir hastaydi, sonrasinda haberlesemedik.
Bugun bir mesaj atip halini hatrini sorayim, sizleride haberdar edeyim..
Gecmis olsun veracim, aman diyim tatli ve sekere kaptirma kendini cok...
Canim ben her zamanki bildigin Ozge, cocuklarin pesinde kosturuyorum.
Ama bahce yaptim kendime Feyzos ekip biciyorum terapi gibi..
Kilo aliyorum bir yandan da.. :))
Sen nasilsin canisi, menunu yazsana bugun..
Bizde var bundan Feyzos cok guzel bir egzersiz aleti, tavsiye ediyorum kesinlikle :)
Canim bugun hasta oldugun icin seni tablodan muaf tutuyorum.@MorVampirella eşim nasılsın günün nasıl geçti ben hala sancı çekiyorum allahım bu ay havalar sıcak diye çorapsız şortla gezmenin cezasını çekiyorum sabah 8den beridir inanılmaz sancılıyım.
Menüm yazmaya değer değil ama yazıyım yine
Sabah 2 biber biraz peynir azıcık tb ekmeği bol şekerli sıcak su 2 paket bitter çikolata (sancı azalttığını söylemişti aile hekimi)
Akşam 1 kase makarna ve yine bol şekerli sıcak su
Şekerli suyu da hep sancı için içerim gerçekten faydasını görüyorum ya da psikolojik bilemiyorum ama sancım hafifliyor.
Bu arada 6 majezik içtiğim için korkunç mide ağrısı çekiyorum 1 paket tuzlu bisküvi yedim
Su az
Spor yok
Ama yarın diriliş vera olucam inşallah
Yawrukush
Odul olmus canim, afiyet olsun :)
Harika :)Evet 2.5 lt su bazen 3 lt içiyorum canım
Canim hemen duzenliyorum ben,kusura bakma Senemim..Beni bu hafta yarisma harici tutabilirsen sevinirim, hala hastaligim gecmedi, esime haksizlik olsun istemem
Ah kelin ilaci olsa kendi basina surer..Ozaman soyle yapalim
Kasim a kadar adim, ip ve leslie puanlari hesaplanip ona gore Olur haftalik yaris
Tabi hala yapilan sporlara yorum yapilir es tarafindan
Yawrukush ah bilsem. Okadar sey deniyorum kendimi motive etmek icin. Ama yok. Hic hirsli biri degilim ama uzuluyorum da su kilolar yuzunden.
Bakalim yarine planlar yaptim. Soyle 10 gun guzel devam etsem gerisi gelir. Kendimi motive edecek birseyde bulamiyorum ki
Eski fotolara filan bakip ic geciriyorum ama hirslanmama sebep olmuyor
Hain kofte :)))Ah bi bilsem
bilsemde soylemezdim
Yine de dikkat et fazla uzaklasma derim sen bilirsin
Tamam canim hemen paylasayim, Aleykum selam soylerim tabi :)Paylaşırsan sevinirim canimkonuşursan selam soyle ceydoşa
Ben bu günCanim bugun hasta oldugun icin seni tablodan muaf tutuyorum.
Biran once iyilesir, toparlarsin umarim...
Odul olmus canim, afiyet olsun :)
Harika :)
Canim hemen duzenliyorum ben,kusura bakma Senemim..
Nasilsin bugun?
Ah kelin ilaci olsa kendi basina surer..
Ama bende hic memnun degilim kilomdan canim..
Hain kofte :)))
Aksam menusu olmamis ,dun odulunu yapmistin o yuzden telafi cezasi gelecek gulum,Ben bu gün
8 de zeytin(5) kibrit kutusu peynir yarım domates salatalık
12.30 kahve fındık
15.00 1 kase yoğurt
20.00 etli mantar sote pilav börekakşam yedim yaa ama adeteyimm afedin beniiiii
1 saat yürüyüş 2.5 lt su
Çok şiddetli ağrılarım var
Odul ogunu olacak seyler yemissin Zeynebim ama miktarlari az..
Tamam yarın 100 mekik fazla yaparım olur muuAksam menusu olmamis ,dun odulunu yapmistin o yuzden telafi cezasi gelecek gulum,
Ama agrin varmis, iyilestiginde telafi cezasini yaparsin olur mu :)
Odul ogunu olacak seyler yemissin Zeynebim ama miktarlari az..
Saglikli bir menu olmamis ama menuleri toparlamak birkac gun aliyor..
Paylaşmasak olmuyo mu kaptanım yaaa benim menüm iğrençç. Ablama geldim dün yani yazmasam inan daha çok seversin beniTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar aydingelini MUAF 50M 100IA esmeriiim MUAF @MorVampirella @Mavimeltem Hyperborea17 50M ODUL 200IA @_Vera_ MUAF ODUL MUAF @stitch MUAF MUAF MUAF MUAF G GCA 10DKA SPOR? Mathildablue ODUL Arrietty_ Hyt-123 100IA @MotivatedAlready MUAF 100IA @BlueSkyyyy B Beklenen2 MUAF MUAF MUAF @sserendipity bnnu 50M MUAF 50S
Kizlar dun kimse menusunu yazmadi dogru duzgun, yazan 3 arkadasimi tenzih ediyorum fakat digerleri, gozum uzerinizde o menuler buraya gelecek, elimde oklavamla bekliyorum..
Ben de menümü paylaşayım
İlk öğünüm 1,5 haşlanmış yumurta, bol yeşillik , bir minik dilim ekmek, 5 zeytin, 2 ceviz
Akşam bol salata ve balık, balığım az yazda pişti
Minik bir parça çikolata
Su 2 lt geçmiştir
Spor 10 dk ev içi tempolu yürüyüş ve 30 squat bide bir takım uyduruk hareketler
Arrietty_
Olurrr çokta güzel olurHyt-123 canım senin eşin rahatsız olduğu için bu hafta sana spor konusunda destek olamıcak galiba istersen eşlerimiz farklı olsa da spor konusunda bu hafta birlikte takılalım tabii kendi eşlerimizi ihmal etmeden sende çok hırslısın ve çaba gösteriyorsun benim gibi.Sana spor konusunda arkadaşlık edebilirim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?