Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim hep ayni, agri kesici alinca iyi gibiyim
Yawrukush günaydın canım
Dünki menüm
Sabah 8.30 da 5 zeytin kibrit kutusu peynir salatalık domates 1 h yumurta
Saat 13 te bir dürüm
Akşam 20.00 da dondurma
4 saat yürüyüş 1000 ip 100 mekik
hem durum hem dondurma cok diyecektim ama yuruyus, ip super super
yeterince su da ictin mi?
stitch canım eş olmuşuz bu hafta birinci olalımmm
Canim seni yari yolda birakmak istemem, senin icin elimden geleni yapacagim, bu hafta gecen haftaya gore biraz daha iyiyim
Evet canim, gecen hafta ikimizde motive olamadik, kotu haftada denk geldi es olmamiz. artik bir sonraki eslesmemizde acisini cikaririz
hem pilav hem borek olmamis
adetli olunca tatli krizi tutar, borek pilav degil
ama cumaya daha cok var, toparlayacagiz
Ex-esimmmm imdadima yetisiyorsun, tesekkurler
evet yemek konusunda aktif olucam, ama spor konusunda yardim edersen super olur walla. ben de yuruyus yapmaya calisicam

Ogunler de su da guzel olmus. Spor da hafif haftasonuna uygun :)

Dinlenme günü yapiyormusun hic

perşembe cuma hiç yapamadım spor. Aslında normalde yapmıyordum bu hafta gaza geldim. 10 dk cezam vardı onu yapayım dedim üstüne de hareketleri yapmış oldum.Suya alıştım ben çok şükür. Spor bu hafta çok olamaz iş yerinde olacağım. Yemekten önce ve sonra yürüyüş yaparım sıcak olmazsa diye düşünüyorum

Bugunku menumu yaziyim da beni vurun
sabah yumurta, bacon, kimchi, mayonezli sandvic (disarda yedim, boyle birsey gelecegini tahmin etmemistim ), portakal suyu, latte
ara 1 donut
aksam yogurtlu makarna
az once 1 elma
spor 6000adim
su cok az
yarin toparliyorum menulerimi Hyt-123

Yarın ikimizde toparlıyoruz menüleri yoksa önce kendimi sonra seni vururum nerde kaldı bizim leslieleeer bi tur da leslie vurur bizi valla bi tur da Yawrukush vurur. Yarın yeni bir gün yarın kendimizi toparlama günü söz mü

O zaman seni bu haftada gaza getireyim mi ex eşimmm

Biraz fazla olmuş sanki
Ama olsun yarın çok güzel bir gün olucak eminimm

Evet yaaa pişman oldum yaa ama iştahım açıldı bu adetimdee extra 45 dk yürüyüş daha yaptım evin içinde pişmanlık duygusundan

Teşekkür ederim eş seçimi konusunu görmüştüm ama biraz bahseder misiniz nasıl oluyor

Menü
Sabah: patates kızartması ( malesef ) peynir kavun domates salatalık
Öğle: kızarmış tavuk göğsü ( bir tane), ayran (yarım bardak) 3 küçük salatalık, muz
Ara: sütlü şekersiz Türk kahvesi
Akşam: taze fasülye yemeği, iki kaşık makarna çorba
Ara: kefir
Su:2.5 litre
Spor:45 dk yürüyüş

Menüleriniz çok güzel ama biraz kızartma fazla olmuş sanki ama önemli değil buyrun yarına daha güçlü ve daha emin başlayacaklar kervanına sizde katılın. Yarın daha azimli bir gün olacak inşallah bol spor yapıcaz.

Simdi telefonuma duvar kagidi yaptim, bir su anki halim bir de 36 beden halim yanyana hatta o resimdeki elbisem duruyor, acaba tekrar giyebilecek miyim. Bugun de birkac etek aldim indirimden 38beden. O yuzden artik mutlaka zayiflamaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…