Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben sabah 15 dk leslie yaptım 1000 defa ip atladım 2 saat yürüyüş yaptımmm veee sabah tartıya çıktım regılım bitti bu günnn çok mutluyumm ama tartıda kaç çıktığımı söylemicemm cumaya sürpriz
Akşama kadar inşallahh daha çok spor yapıcamm

Çok şükür çözdük eşimle olayııı dr gitmeyi kabul etti tekrardan bakalımmm hayırlısı bu yüzden acil zayıflamak istiyorum

oooh nefis haber

Günaydın kızlar diyete başlayalı iki hafta olacak sadece ilk günler çok acıktım şimdi hiç açlık hissetmiyorum normal mi çok mu yiyorum acaba
seker bagimlilik yapiyor derler, o yuzden ilk diyete basladiginda cok zor oluyor yemege direnmek, ama besleyici ogunlerle ac kalmadan saglikli kilo verilebiliyor. 1kg da gitmis, ne guzel haber

seker bagimlilik yapiyor derler, o yuzden ilk diyete basladiginda cok zor oluyor yemege direnmek, ama besleyici ogunlerle ac kalmadan saglikli kilo verilebiliyor. 1kg da gitmis, ne guzel haber
Teşekkür ederim şeker tüketmiyorum 6 dan sonra da bişey yemiyorum çay soda belki ama enerjim yerinde ben kafamı kaldıramam diye düşünüyordum

zaten sen heves ettiriyorsun, yoksa koltuga uzanip butun gun tv izlerim
bu arada spor tablosuna bayildim kizlar, haftaya yine tekrarlayalim mi? bu hafta ben cok katilamamis olsum Arrietty_
Benim üst bedenim ince ama bacaklar hep kalındı spora pilatese gittim onları da çok yapamıyorum bilmiyorum belki de senelerce gidip taa çocuk yaştan beri yapıp pek bi sonuç elde edemediğim içindir. Leslie düzenli yapmaya başlayalı bacak sorunum çözüldü beni her gören bacakların çok değişmiş çok toparlamış diyorlar aynı şekilde kollarım da sarkıktı kalın değil ama sarkık o da mükemmel toparladı inanılmaz toplayıcı bir etkisi var zaten yıllar önce halam İstanbulda diyetisyene gittiğinde yürüyüş yerine sabaj akşam 45 dk leslie vermiş tüm kasları çalıştırıyor diyip

tabi tabi kışın el değmiyor. Valla ben normal közleyip atıyorum buzluğa tansu
Bende oyle yapayim o zaman
Bizde 10 kg alıp fırında közlettirip evde paketlere koyup buzluğa atıyoruz. Konserve yapmaya annemde çok çekiniyor zehirlenmesi felan oluyormuş
Dogru o ihtimal de var
Ciddiyim leslie falan yapalim
Günaydın kızlar diyete başlayalı iki hafta olacak sadece ilk günler çok acıktım şimdi hiç açlık hissetmiyorum normal mi çok mu yiyorum acaba
Porsiyonlarinin fotosunu cekip atabilirsin yada kasik olarak miktarinida soyleyebilirsin mutfak tartin varsa onla da olcup diyebolirsin ona gore net cevaplar verebiliriz
Çok şükür çözdük eşimle olayııı dr gitmeyi kabul etti tekrardan bakalımmm hayırlısı bu yüzden acil zayıflamak istiyorum
Ne mutlu sana canim
Kac zamanda topladi
Bende mi yapsam ama bugun halsizlik var asiri sekilde basimda agriyor banyo yapicam ona bile useniyorum

Çook teşekkür ederim canım

Kaptanım 1.5 aydır temel egzersizim leslie sanal özelden foto atim ilk halimi ve şuanki halimi

Yalniz cooooookk guzel gozluk takmadan bakma
ondan suphem yok zaten.
bende sadece oncesi var hala, bakalim sonrasi fotosu ne zaman cekilebilecegim. su boynum agriza cikarmasaydi 1 ay olmustu ben geleli neredeyse, 3-4 kilo giderdi ama ben neredeyse baslangic kiloma dondum

ondan suphem yok zaten.
bende sadece oncesi var hala, bakalim sonrasi fotosu ne zaman cekilebilecegim. su boynum agriza cikarmasaydi 1 ay olmustu ben geleli neredeyse, 3-4 kilo giderdi ama ben neredeyse baslangic kiloma dondum
Gecmis olsun canim bende ilk fotoyu cekmedim 75 iken cekmistim simdi 70
Bugunden itibaren leslie ye basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…