- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Bende tlc yuklendi programlari izliyorum en iyisi leslie acip yapayimBen 1 mile yaptım şimdi ikinciye geçiyorum tek seferde 2 3 yapamıcam bugün yorgunum set set yapcam
VeraaKaptanım 1.5 aydır temel egzersizim leslie sanal özelden foto atim ilk halimi ve şuanki halimi
Bugün hep aklımda sen vardın bamya geldi eve sürekli seni düşündüm hemen atıyım özeldenVeraa
Bana da atsana
Merak ettim
Yaa :) bamyayla özdeşleşmiş olmam :)Bugün hep aklımda sen vardın bamya geldi eve sürekli seni düşündüm hemen atıyım özelden
Deniiiiiiz nasılsın nasıl gidiyor hayat ölçmeden yemek iyi geldi miYaa :) bamyayla özdeşleşmiş olmam :)
Anlaştıııkkkkkk ama squat değil foto başına mil isterim 3 foto attım 3 mil isterim
Çok teşekkür ederim kızlar artık hepimiz leslie tayfa olduk dimianlaştık ve seni burdan da tebrik edeyim inanılmaz incelmişsin hedef kilon kaç bilmiyorum ama şimdi bile harika görünüyorsun
Olduk oldukÇok teşekkür ederim kızlar artık hepimiz leslie tayfa olduk dimi
Çok teşekkür ederim kızlar artık hepimiz leslie tayfa olduk dimi
Masallah canim buyutmussun, insallah hayirli zamanda kardesi olur :)inşallah hepimiz görelim ve yine 1. Olalım
Kızım kasımda 5 olacak inşallah teyzesi
Ellerine saglik kaptanim..Güncel spor durumu
Esler Ip atlama Adim sayisi Leslie mil Toplam puan @blume90
@Mavimeltem28560 @_Vera_
@MorVampirella600 39812 1 @sserendipity
@Beklenen2100 27000 @esmeriiim
@bnnuG GCA
Arrietty_ 700 7000 2 @Smneapdullah
@stitch3000 21024 @aydingelini
@Hyperborea177000
Iyi aksamlar kizlar
Cuma, Cumartesi ve Pazar sonuclarini yazdim
Karisik mi boyle? Puani en son gun hesaplayacagim
Gözümden kacan olduysa beni taglemediginiz icindir
Gerci tek tek baktim bug aksam.
Taglerseniz sevinirim
Kaybin icin cok uzuldum canim, Allah hayirli zamanda, guzel bebisler versin..Bilmiyorumbelkide suç bende belkide ben çok abartıyorumdur bilemedim
3 yıldır çocuğumuz olmuyor bundan 1 tıl önce iki aylık bebeğim karnımda öldü ve ben bir yıl hiç dr gitmedim hep eşimin demesini bekledim ama hiç bir şekilde konusu bile açılmadı ve ben Cumartesi günü söyledim ben anne olmak istiyorum dedim bana olmuyor ne yapalım falan dedi çok zoruma gitti dr git diyorum erteliyor beraber gidelim diyorum istemiyor benimle dr gelmiyor bilmiyorum çok üzülüyorum bazen öyle bir noktaya geliyorum ki sevmiyorsan uzatmayalım diyorum tık yok ne gidebiliyprum ne kalabiliyorum çok sıkıldım artık
Az yemissin canim...
Canim hayirli olsun, peki dugun yapabilecek misiniz, izin veriliyor mu?Kizlar dugun tarihi belli oldu 18 gun sonra kardesim evleniyor
Su durumda neden dugun yapiyorsaniz derseniz arayi fazla tutmamak icin bir an once olsun istiyorlar
Gecmis olsun canim bugun nasilsin?İyi akşamlar Kızlar, bugün çok halsizlik var üzerimde
İlk öğünüm kıymalı patlıcan musakka ve yoğurt
16 gibi midem yandı muz yedim
Akşam zeytinyağlı pırasa
Adım sayım 9500
Su 3 lt
İp atlayacaktım ama elim kolum kalkmıyor yapamam sanıyorum
Arrietty_
Hicbir sey yememissin meyveden baska gulum...@stitch canım nasılsın sesin çıkmıyor
Menümü yazayımmm
Sabah hiç bir şey yemedimm iştahım yoktuu
Saat 3.30 3 mandalina bir armut
Başkada birşey yiyemedim
Akşamda 2 mandalina daha yedim işte
2.5 lt su
2.30 saat yürüyüş 1000 ip atladım ♥
Ellerine saglik canim..
Eşler İp Atlama Adım Sayısı Leslie Mil Toplam @blume90
@Mavimeltem34560 @MorVampirella
@_Vera_600 47059 7 @sserendipity
@Beklenen2100 27000 @esmeriiim
@bnnuG GCA
Arrietty_ 1500 39355 2 @stitch
@Smneapdullah3000 43666 @aydingelini
@Hyperborea1714000
Sanırım bu şekilde doğru oldu pazartesinin tablosu.Bugün yapılanları yarın toplayıp yazıcaz kızlar.Bir gün geriden gidiyoruzArrietty_ kaptanım inşallah artık hata yoktur.Bilgisayarım kendini şaşırmış durumda donuyo baştan baştan açıyor karıştı bende kafa o yüzden hata varsa kızlar beni etiketleyerek hatamı söylerseniz düzenlerim tekrar.
Evet canim yayinlanmis karnen :))Tamamdır kaptanımkarnem de yayınlanmış galiba yazacağım yakında
Karantinamiz biteli 3 gun oldu kaptanim cok iyiyizCanim hayirli olsun, peki dugun yapabilecek misiniz, izin veriliyor mu?
Birde hasta olduk demistin canim, nasilsiniz simdi?
Banucum nasilsin canim?Yawrukush izne ayrılmam mümkün mü çok iyi günler geçirmiyorum
Aramiza hosgeldiniz ben Ozge, 32 yasindayim, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var..Herkese Günaydın bayanlar çoook güzel bir gün geçirirsiniz inşallah
Ne guzel bol enerjili gordum canim bugun seni, kilolarda gidiyormus harika :)
Canim nasil oldun?Selam kizlar nasilsiniz, gelemiyorum bir turlu. ara ara geliyorum alinti yapiyorum ama yazamadan cikiyorum
@Smneapdullah esim harika gidiyorsun, sporlarin sahane bu hafta, bugun boyun agrim biraz daha az, biraz leslie yapiyi bari ben de
Hosgeldiniz :))
Canim ilk haftadan sonra diyet cok kolaylasiyor ve aclik hissi cogunlukla gidiyor, dogru yoldasin :)Günaydın kızlar diyete başlayalı iki hafta olacak sadece ilk günler çok acıktım şimdi hiç açlık hissetmiyorum normal mi çok mu yiyorum acaba
Bende isterim foto, herkese atilmis bir bana atilmamis :))Utandımmm
Menunuz, su miktariniz gayet guzel olmus :)Merhabalar bugunkü menüm
Sabah menemen 2 dilim tam buğday ekmeği bir dilim beyaz peynir 4 5 tane yeşil siyah zeytin karışık domates salatalık
Öğlen sadece 5 tane badem yedim
Akşam karnıyarık ve cacık
2.6 lt su
Bugun biraz halsizdim spor Yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?