Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aramiza hosgeldiniz ben Ozge, 32 yasindayim, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var..
Sizide yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :sivaskayseri
İsim (İsteğe Bağlı ):ayşe
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane oğlan 2 yaşında
Yaşadığınız şehir:sivas
Boyunuz :170
Kilonuz:110
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli hep kiloluydum .bi aldım bi verdim vermek istedim olmadı.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?kilo vermeyi kendi sağlığım için öncelikle daha sonra kendi açımdan ve ailemin açısından herşey için çoook istiyorum ve bu defa kararlıyım ne kadar sürerse sürsün bırammayacağım.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Hayır

Merhaba özge çok memnun oldum

Leslie yapamam yürüyüş olmazmi

Hoşbuldukyeriniz varmı

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

[/QUOTE]
Kizlar tabloda bir eksigim ,hatam varsa uyarin..
MENULERINIZI DUZENLI YAZMAYA OZEN GOSTERIN LUTFEN....

Hoşbuldukyeriniz varmı
Tabiki var yerimiz, aramizada hosgeldiniz o halde :)
Ben Ozge ,32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim :)
Sizide yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz?

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Tekrar hosgeldin canim
Leslie yapamam yürüyüş olmazmi
Oluuuurrrr kapida bekliyorum hadi gidelim

Bende cok memnun oldum Aysecim, kilolarini biran evvel verip diledigin kilona ulasirsin insallah.
Kisaca takim kurallarimizdan bahsetmem gerekirse, hergun duzenli menu-su ve egzersizimizi yaziyoruz.
Haftalik es ve spor yarismalari yapiyoruz.
Pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cuma gunleri ise en gec saat 17ye kadar tartilip, tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Yeni uyesin ilk 2 hafta deneme suren olacak, sonrasinda listemize dahil olabileceksin :)
Tekrar hosgeldin..

Doldurmuştum aslında ama özge tekrar atınca geri doldurdum
Kusura bakma canim..2 kez doldurdun benim yuzumden..

hergun daha iyiye gidiyor canim, bugun 10dk HIIT yaptim hatta, gerci sonrasinda agridi biraz
Iyiye gitmene sevindim canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…