Aman Tansucum, su virus zamaninda cok tehlikeli kalabalik ortamda olmak.Karantinamiz biteli 3 gun oldu kaptanim cok iyiyiz
Hersey yasak sadece 2 saat gelen giden taki olacak o kadar
Teşekkür ederimm inşallah ya bi toparlayamadım tatil dönüşü evi kendimi hala yorgunum ondan sanırımMenunuz, su miktariniz gayet guzel olmus :)
Umarim daha iyi hissedersiniz..
Saol kaptanimAman Tansucum, su virus zamaninda cok tehlikeli kalabalik ortamda olmak.
Cok dikkat edin kendinize, Allah mesut etsin gencleri.
Zamanla duzeniniz oturur :)Teşekkür ederimm inşallah ya bi toparlayamadım tatil dönüşü evi kendimi hala yorgunum ondan sanırım
Gonlunuze gore olsun canim, hayirli olsun simdiden.Saol kaptanim
Bizde nisan mayisa kalsa iyi olur diyorduk ama kiz evi arayi uzatmayin diyorlar
Doldurmuştum aslında ama özge tekrar atınca geri doldurdumZamanla duzeniniz oturur :)
Katilim formunu doldurdunuz mu acaba, benim gozumden mi kacti?
Leslie yapamam yürüyüş olmazmiBende oyle yapayim o zaman
Dogru o ihtimal de var
Ciddiyim leslie falan yapalim
Porsiyonlarinin fotosunu cekip atabilirsin yada kasik olarak miktarinida soyleyebilirsin mutfak tartin varsa onla da olcup diyebolirsin ona gore net cevaplar verebiliriz
Ne mutlu sana canim
Kac zamanda topladi
Bende mi yapsam ama bugun halsizlik var asiri sekilde basimda agriyor banyo yapicam ona bile useniyorum
HoşbuldukBanucum nasilsin canim?
Zor zamanlardan geciyorsun, keske elimizden bir seyler gelse..
Diyete odaklanamiyorsan, biraz mola vermek istiyorsan, izin hakkin var canim.
Ama meuniyetine de 2 kilodan az kaldi..
Aslina bakarsan hedefin 58 idi ama 58.9 kg ile mezun olabiliyorsun canim benim.
Gecen hafta 59.7 idin ,800 gram verirsin mezunsun kuzum.
Bana sorarsan hic izinle vakit harcama direk mezun ol derim, yinede karar senin Banucum..
Aramiza hosgeldiniz ben Ozge, 32 yasindayim, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var..
Sizide yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Ne guzel bol enerjili gordum canim bugun seni, kilolarda gidiyormus harika :)
Canim nasil oldun?
Hosgeldiniz :))
Canim ilk haftadan sonra diyet cok kolaylasiyor ve aclik hissi cogunlukla gidiyor, dogru yoldasin :)
Bende isterim foto, herkese atilmis bir bana atilmamis :))
Isim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| |||||||
| 30M | ||||||
@MorVampirella | |||||||
M Mavimeltem | |||||||
| |||||||
@_Vera_ | |||||||
| MUAF | MUAF | |||||
G GCA | |||||||
@blume90 | |||||||
| |||||||
@Smneapdullah | |||||||
B Beklenen2 | |||||||
| MUAF | MUAF | |||||
|
hergun daha iyiye gidiyor canim, bugun 10dk HIIT yaptim hatta, gerci sonrasinda agridi birazCanim nasil oldun?
Tabiki var yerimiz, aramizada hosgeldiniz o halde :)Hoşbuldukyeriniz varmı
Tekrar hosgeldin canimAramiza hosgeldiniz ben Ozge, 32 yasindayim, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var..
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :sivaskayseri
İsim (İsteğe Bağlı ):ayşe
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane oğlan 2 yaşında
Yaşadığınız şehir:sivas
Boyunuz :170
Kilonuz:110
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli hep kiloluydum .bi aldım bi verdim vermek istedim olmadı.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?kilo vermeyi kendi sağlığım için öncelikle daha sonra kendi açımdan ve ailemin açısından herşey için çoook istiyorum ve bu defa kararlıyım ne kadar sürerse sürsün bırammayacağım.
Hayır
Merhaba özge çok memnun oldum
Oluuuurrrr kapida bekliyorum hadi gidelimLeslie yapamam yürüyüş olmazmi
D vit eksikliginde agri olurmus diyorlarhergun daha iyiye gidiyor canim, bugun 10dk HIIT yaptim hatta, gerci sonrasinda agridi biraz
hayir ama kesin eksiktir. ben cocuk istiyorum dedigimde doktor git d vitaminine basla demisti direkt, bu ulkede d vitamini tam olan yok sanirimD vit eksikliginde agri olurmus diyorlar
Baktirdinmi hic yakinlarda
Bende cok memnun oldum Aysecim, kilolarini biran evvel verip diledigin kilona ulasirsin insallah.Aramiza hosgeldiniz ben Ozge, 32 yasindayim, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var..
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :sivaskayseri
İsim (İsteğe Bağlı ):ayşe
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane oğlan 2 yaşında
Yaşadığınız şehir:sivas
Boyunuz :170
Kilonuz:110
Hedef kilonuz :80
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli hep kiloluydum .bi aldım bi verdim vermek istedim olmadı.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?kilo vermeyi kendi sağlığım için öncelikle daha sonra kendi açımdan ve ailemin açısından herşey için çoook istiyorum ve bu defa kararlıyım ne kadar sürerse sürsün bırammayacağım.
Hayır
Merhaba özge çok memnun oldum
Kusura bakma canim..2 kez doldurdun benim yuzumden..Doldurmuştum aslında ama özge tekrar atınca geri doldurdum
Iyiye gitmene sevindim canim...hergun daha iyiye gidiyor canim, bugun 10dk HIIT yaptim hatta, gerci sonrasinda agridi biraz
Burada da ayni sorun var canim, bana her sene kontrolde d vit veriyor doktor:))hayir ama kesin eksiktir. ben cocuk istiyorum dedigimde doktor git d vitaminine basla demisti direkt, bu ulkede d vitamini tam olan yok sanirim
hayir ama kesin eksiktir. ben cocuk istiyorum dedigimde doktor git d vitaminine basla demisti direkt, bu ulkede d vitamini tam olan yok sanirim
Bence d vit hapini alan olmuyor doktorlarda surekli yaziyor araya gitmesin diyeBurada da ayni sorun var canim, bana her sene kontrolde d vit veriyor doktor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?