Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim hiç acelem yok aslında ne kadar uzun zamanda verirsem o kadar iyi hızlı kilo verip sarkmak istemiyorum o yüzden spora ağırlık vermeye çalışıyorum
Aynı mantıkla hareket ediyoruz benimde öyle. Hızlı verdiğim tüm kilolar bana hep fazlasıyla geri döndü

Kızlar yarına eksi çıkmak için yeşil çay soda detoksu yapıyorum. Yağ yaktığını söylemişti bir diyetisyen. İnşallah yarına güzel eksiler görürüz
Güzel kilo verdiriyo canım bendr yapıyorum öncede yapmıştım iyi gidiyo

E English_teacherrr Ben sadece 1 gün içiyorum siz nasıl yapmıştınız?
Ben 15 gün yapıyorum 1 lt suya 2 tk yeşil çay demliyorum sonra 2 tane maden suyu ve 1 limon bunu gün içinde tüketiyorum 15 gün yapınca ara verip diğer ay geri yapıyorum 3 4 kilo verdim bununla ve diyetle tabiki

Ben 15 gün yapıyorum 1 lt suya 2 tk yeşil çay demliyorum sonra 2 tane maden suyu ve 1 limon bunu gün içinde tüketiyorum 15 gün yapınca ara verip diğer ay geri yapıyorum 3 4 kilo verdim bununla ve diyetle tabiki
Ben 1 sodayla içtim yarın yine yapayım o zaman teşekkür ederim

ben de Kayseri de yaşıyorum bilerek yazdım sen bilirsin diye yemedim ama
Yaa bende kayseriliyim normalde de sivas da yaşıyorum bilmem mi tandır böreğini ama kendin yaptığın hiç birine uymaz tabiki demi hafta sonuna sakla hevesini

Sagol canim bana olan inancin icin, ben kilo vermeyi basaramasam da sen hep yanimdasin ♥kovmuyorsun beni takimdan
cok guzel menu esim, ayyy peynir helvasi da ne cok ozledim. ilk TR'ye geldigimde almaliyim
aksam yemegi yemeyecek misin?

Sagol canim bana olan inancin icin, ben kilo vermeyi basaramasam da sen hep yanimdasin ♥kovmuyorsun beni takimdan

cok guzel menu esim, ayyy peynir helvasi da ne cok ozledim. ilk TR'ye geldigimde almaliyim
aksam yemegi yemeyecek misin?
Mükemmel enerjinle en kısa zamanda gelirsin umarım seninle yeniden eş olmayı dört gözle bekliyordum dönüşün muhteşem olucak hiç şüphem yok

Nasil canim paylasir misin acaba,
Yarım litre suya 2 tatlı kaşığı ya da 2 poşet ben poşet çay kullanıyorum atıp 10 15 dk demliyorsunuz. Sonra içine yarım limon suyu ve 1 soda döküyorsunuz. Tabii sodanın gazı varken tadı çok fena ben içememiştim bana 1 2 saat bekleyebilirsin gazı çıksın öyle iç demişti. O karışımı sabah kahvaltısından Öğle yemeğine kadar içip bitiriyorsunuz

Eşim menün çok güzel ve çok dengeli tebrik ederim adım sayında güzel cumaya çok az kaldı bol eksiler gelicek bence
Teşekkür ederim :) İnşallah öyle olur :)
Bugün suyu arttırmaya çalışacağım çok az içiyorum 1,5 L az bence. Diyetisyenime dedim az içiyorum diye benim güde 2 bardak su içen danışanım var üzülme dedi

@_Vera_ bu arada kilolarımız çokk yakın
Ay evett inşallah birlikte mezun oluruz bu hafta öyle bol bi eksiyle gelemem gibi geliyor geçen hafta 1 kg gitti bu hafta yavaş gider 200 felan diye düşünüyorum süpriz olacak bana. Ağır bi spor yapmıcam bugün leslienin blood sugar serisi var 2 mile yapıyor ama çok kasmadan onu yapcam 30 dk. Evin içinde odadan odaya yürüyüş yapıyorum ne kadar faydası olur bilemem. Senin günün nasıl geçiyor eşimmm

Dünün yorgunluğu var bende de kendimi hangi kanepeye atsam biraz da şurda yatsam modunda geçiyor günüm akşama doğru yürüyüşe çıksam yürüsem gelsem ne güzel olur dışarda yürümenin tadı yok evde yapamıyorum ben

Eşim yoğun çalışıyorsun kendini çok yormadan dışarıda tatlı bi yürüyüş iyi gelir ben kaplumbağa modundayım kafamı evden dışarı çıkarmıyorum. Çok korkuyorum virüsten etrafımdaki herkes yakalandı bi ben kaldım. Hayattaki tüm şansımı şuana kadar yakalanmamakla harcamış bile olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…