Aynı mantıkla hareket ediyoruz benimde öyle. Hızlı verdiğim tüm kilolar bana hep fazlasıyla geri döndüBenim hiç acelem yok aslında ne kadar uzun zamanda verirsem o kadar iyi hızlı kilo verip sarkmak istemiyorum o yüzden spora ağırlık vermeye çalışıyorum
Allahım en sevdiğim hemde tandır böreğiYarın tartıya çok etki eder mi ona emin olamadım yoksa yarım dilim fln yesem olur aslında kıymalı tandır böreği ☺
Güzel kilo verdiriyo canım bendr yapıyorum öncede yapmıştım iyi gidiyoKızlar yarına eksi çıkmak için yeşil çay soda detoksu yapıyorum. Yağ yaktığını söylemişti bir diyetisyen. İnşallah yarına güzel eksiler görürüz
Ben 15 gün yapıyorum 1 lt suya 2 tk yeşil çay demliyorum sonra 2 tane maden suyu ve 1 limon bunu gün içinde tüketiyorum 15 gün yapınca ara verip diğer ay geri yapıyorum 3 4 kilo verdim bununla ve diyetle tabikiE English_teacherrr Ben sadece 1 gün içiyorum siz nasıl yapmıştınız?
Ben 1 sodayla içtim yarın yine yapayım o zaman teşekkür ederimBen 15 gün yapıyorum 1 lt suya 2 tk yeşil çay demliyorum sonra 2 tane maden suyu ve 1 limon bunu gün içinde tüketiyorum 15 gün yapınca ara verip diğer ay geri yapıyorum 3 4 kilo verdim bununla ve diyetle tabiki
Allahım en sevdiğim hemde tandır böreği
Rica ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın sendeBen 1 sodayla içtim yarın yine yapayım o zaman teşekkür ederim
Yaa bende kayseriliyim normalde de sivas da yaşıyorum bilmem mi tandır böreğini ama kendin yaptığın hiç birine uymaz tabiki demi hafta sonuna sakla hevesiniben de Kayseri de yaşıyorum bilerek yazdım sen bilirsin diyeyemedim ama
Evet ben de çok yaptım şok diyetleri ama fazlasıyla geri aldım o yüzden hiç bulaşmıyorumAynı mantıkla hareket ediyoruz benimde öyle. Hızlı verdiğim tüm kilolar bana hep fazlasıyla geri döndü
Yaa bende kayseriliyim normalde de sivas da yaşıyorum bilmem mi tandır böreğini ama kendin yaptığın hiç birine uymaz tabiki demi hafta sonuna sakla hevesini
Sagol canim bana olan inancin icin, ben kilo vermeyi basaramasam da sen hep yanimdasin ♥Canim Senemim sen burayi en iyi bilenlerden, benim en guvendiklerimden, en cok sevdiklerimdensin ve bence bunu biliyorsun..
Sen ne dersen ben peki derim ama bu sefer o kadar azimli devam ediyordun ki , mola vermene bir yandan gonlum razi degil..
Yinede burasi senin takimin, molaya ihtiyacin varsa da toparlan, yine ayni azimle don aramiza, at kilolari uzerinden..
Yine geldi o burukluk, neyse...
cok guzel menu esim, ayyy peynir helvasi da ne cok ozledim. ilk TR'ye geldigimde almaliyim@Yawrukushstitch günaydın kızlar..
Dünki menümü yazayımm
08.30 Sabah 4 zeytin bir çatal peynir helvası
13.00 öğlen sebzeli sulu köfte bir porsiyon 1 dlm ekmek ilk defa ekmek kullandımm
Akşam bir porsiyon meyve
3.30 saat yürüyüş
1000 ip atladım
15 leslie
İşten geldikten sonra
4 saat yoğun temizlik ♥
2.5 lt su
Mükemmel enerjinle en kısa zamanda gelirsin umarım seninle yeniden eş olmayı dört gözle bekliyordumSagol canim bana olan inancin icin, ben kilo vermeyi basaramasam da sen hep yanimdasin ♥kovmuyorsun beni takimdan
cok guzel menu esim, ayyy peynir helvasi da ne cok ozledim. ilk TR'ye geldigimde almaliyim
aksam yemegi yemeyecek misin?
Nasil canim paylasir misin acaba,Kızlar yarına eksi çıkmak için yeşil çay soda detoksu yapıyorum. Yağ yaktığını söylemişti bir diyetisyen. İnşallah yarına güzel eksiler görürüz
Yarım litre suya 2 tatlı kaşığı ya da 2 poşet ben poşet çay kullanıyorum atıp 10 15 dk demliyorsunuz. Sonra içine yarım limon suyu ve 1 soda döküyorsunuz. Tabii sodanın gazı varken tadı çok fena ben içememiştim bana 1 2 saat bekleyebilirsin gazı çıksın öyle iç demişti. O karışımı sabah kahvaltısından Öğle yemeğine kadar içip bitiriyorsunuzNasil canim paylasir misin acaba,
Teşekkür ederim :) İnşallah öyle olur :)Eşim menün çok güzel ve çok dengeli tebrik ederim adım sayında güzel cumaya çok az kaldı bol eksiler gelicek bence
Ay evett inşallah birlikte mezun oluruz bu hafta öyle bol bi eksiyle gelemem gibi geliyor geçen hafta 1 kg gitti bu hafta yavaş gider 200 felan diye düşünüyorum süpriz olacak bana. Ağır bi spor yapmıcam bugün leslienin blood sugar serisi var 2 mile yapıyor ama çok kasmadan onu yapcam 30 dk. Evin içinde odadan odaya yürüyüş yapıyorum ne kadar faydası olur bilemem. Senin günün nasıl geçiyor eşimmm
Dünün yorgunluğu var bende de kendimi hangi kanepeye atsam biraz da şurda yatsam modunda geçiyor günüm akşama doğru yürüyüşe çıksam yürüsem gelsem ne güzel olur dışarda yürümenin tadı yok evde yapamıyorum benAy evett inşallah birlikte mezun oluruz bu hafta öyle bol bi eksiyle gelemem gibi geliyor geçen hafta 1 kg gitti bu hafta yavaş gider 200 felan diye düşünüyorum süpriz olacak bana. Ağır bi spor yapmıcam bugün leslienin blood sugar serisi var 2 mile yapıyor ama çok kasmadan onu yapcam 30 dk. Evin içinde odadan odaya yürüyüş yapıyorum ne kadar faydası olur bilemem. Senin günün nasıl geçiyor eşimmm
Eşim yoğun çalışıyorsun kendini çok yormadan dışarıda tatlı bi yürüyüş iyi gelir ben kaplumbağa modundayım kafamı evden dışarı çıkarmıyorum. Çok korkuyorum virüsten etrafımdaki herkes yakalandı bi ben kaldım. Hayattaki tüm şansımı şuana kadar yakalanmamakla harcamış bile olabilirimDünün yorgunluğu var bende de kendimi hangi kanepeye atsam biraz da şurda yatsam modunda geçiyor günüm akşama doğru yürüyüşe çıksam yürüsem gelsem ne güzel olur dışarda yürümenin tadı yok evde yapamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?