Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikasın sporun harika Ben eve yeni geldim işten menümü yazayım :)

Eşim menün çok güzel ve çok dengeli tebrik ederim adım sayında güzel cumaya çok az kaldı bol eksiler gelicek bence

Ayy hadi inşallah öyledir cumayı bekliyorum tartı için bakalım ama sütlü Türk kahvesi benim tatlı iştahımı baya kesiyor bunu fark ettim

Ben de 58.5 59 arasında gidip geliyorum. Küsüratı atmam gerek ama kilo verme inancım gitti sanırım.
Sabah: hiçbirşey yemedim
Ara:1 yeşil elma
Öğle:çorba,cacık,ciğer
Akşam: 1 dilim tahıllı ekmek,2 salam,1 kibrit kutusu peynir
Sonra misafirliğe gittim. 3-4 gofret ve sade kahveyle yırttım. Give my ceza
Su:2 lt
Spor:yok

Iyi ol da canim kosturmalar, yogunluklar bitmiyor hic..
Bende bildigi gibiyim kuzum ,denk gelemiyoruz haklisin ozledim senle sohbet etmeyi :)

Yawrukush beni takıma almak istiyormussun
Bu mesaji daha suan gordum, cok ozur dilerim gec cevabim icin..
Senin gibi tatli bir uyeyi istemez miyiz :))

Bu mesajida yeni gordum canim, ne guzel bir diyet ve spor duzeni oturtmussun :)

Yawrukush kaptanim help me
Önce kardio ile zayiflayim dedim ama agirlik yapmayi cok ozledim. Var mi bir care?
Zeynebim agirlikli olarak yuruyusune devam et.
Haftada 1-2 gunde agirlik yapabilirsin..
Bunda bir sakinca yok canim..

Merhaba kızlaaar
İlk öğünüm çok az et, 80 gr kadar bulgur pilavı ve yoğurt
Akşam 3 parça tavuk budu (fırında) ve salata
Su 3 lt
Adım 7000
500 ip
Guzel birgun olmus canim :)

Yawrukush kaptanım, başarı hikâyelerine yazımı yazdım az önce farkettim de yazacak çok şeyim varmış
Gozler dolu dolu oldu yazini okuyunca, hemen burada da paylasacagim tum takim gorsun..
Demistim ya harika bir yol arkadasisin, bende yerin hep ozel, gece 2.30da yollarimizi kesistiren kadere selam olsun kuzum...

Bu sayfaya yaziyoruz tum paylasimlarimizi , tablolarimizi da bu sayfada paylasiyoruz canim.
Bu haftanin spor yarismalari adimlama ve oldugumuz yerde ip atlama, ip yoksada hayali ip atlama..
En cok yapan dereceye giriyor :))

Guzel bir gun olmus canimcim :))

Cok cok guzel bir gun olmus canim, nasilsin tamamen adapte oldun mu diyete, egzersizlere :)

Ayy hadi inşallah öyledir cumayı bekliyorum tartı için bakalım ama sütlü Türk kahvesi benim tatlı iştahımı baya kesiyor bunu fark ettim
Bende kahve icince tok hissediyorum, kahve ne guzel bir sey :))

Kizlar benim motivasyonum iyice gitti, toparlayamiyorum. Birkac hafta izin istiyorum, toparlanip gelicem yine, uzgunum Ozgecim Yawrukush
Canim Senemim sen burayi en iyi bilenlerden, benim en guvendiklerimden, en cok sevdiklerimdensin ve bence bunu biliyorsun..
Sen ne dersen ben peki derim ama bu sefer o kadar azimli devam ediyordun ki , mola vermene bir yandan gonlum razi degil..
Yinede burasi senin takimin, molaya ihtiyacin varsa da toparlan, yine ayni azimle don aramiza, at kilolari uzerinden..
Yine geldi o burukluk, neyse...

İyileşti. Ciddi birşey değil
Iyi mi canim durumu kedicign?
Sen nasilsin :)

Gofret isi bozmus ama eminim bundan fazlasina hayir demissindir, kucuk telafi cezasi geliyor :)

Yawrukush ben bu vucudu anlamiyorum ki.
Hala 66 im
Tamam kaptanim oyle yapayim.
Zeynebim if yapsana bu sefer..
Son menundu sanirim, doya doya yemissin cok begendim ben o menunu, 2 gun agirlik, gerisi yuruyusle birde oyle menulerle deneyelim birde..
If bende cok ise yaradi.
Ve ben bugun felaket bir kilo gordum tartida , hatta kendime acayip kizdim ama ifye geri donecegim canim..

IF saat araligim 16 mi olsun dersin?
Yani tik oynamiyor 64 dun is yerinden ve burdan izne ciktigimda. Tatilim boyunca almadim. Ise dondum geldi 2 kilo yapisti yine.

Sirf Sebze iyi ama proteinsiz zor spor da yapinca. Baslarda daha dogrusu. Yoksa yapan yapiyor.
Adapte olamadin mi sende tekrar

Kizlar taze mezunumuz MotivatedAlready arkadasimiz asagidaki linke basari hikayesini yazdi..
Ben cok duygulandim, sizlerle de paylasmak istedim.

if'de 16 saat araligi oneriliyor ama sen calisan bir insansin saatleri kendine gore ayarlayabilirsin..
Ben 11-18 arasi yapiyordum..
Proteinini al canim, spor yapiyorsun, birde agirlik calisacaksin, kas kaybin olmasin.
Ama az da yeme..2 ogunde de mutlaka doymalisin..
Bol sebze, salata, yumurta, protein, 1 meyve en fazla yiyecek sekilde if yapabilirsin.
Ben adapte olmasina oluyorum ama surdurulebilirlik kisminda sorun yasiyorum Zeynebim..
Okullardan, evden halimi az cok biliyorsun..Diyet duzenli yemek hazirlamayi, egzersize zaman ayirmayi gerektiriyor..
Ben bos vakit bulsam azicik oturup, nefes egzersizi yapiyorum stresimi atayim diye :)))
Boyle olunca her seye yetisemiyorum bir seyden vazgecmem gerekiyor oda diyetim oluyor..
Cunku okullar, odevler , ev isleri , takim, sorumluluklar bunlardan vazgecmek imkansiz...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini
esmeriiim 30M
Mor Vampirella
M Mavimeltem 30M
Hyperborea17 15DK ADIMLAMA
@_Vera_ 50M
stitch MUAFMUAFMUAF
G GCA MUAF
Mathildablue
E English_teacherrr MUAF
Arrietty_
Hyt-123
B Beklenen2 30M
sserendipity MUAFMUAFMUAF
bnnu MUAFMUAF

aydingelini , esmeriiim , Hyt-123 , B Beklenen2 menulerinizi bekliyorum kizlar..
bnnu canim nasil oldun, daha iyi misin?

Gunaydin 4. takimin citir mi citir hatunlari, cok keyifli birgun diliyorum.
Biliyorsunuz yarin yarisma ve tarti gunumuz, bugun menulerinize cok dikkat edin, egzersizlerinizi cok hafif tutun, aksam yemeginizi yiyebildiginiz kadar erken yiyin, basgul yarin hepinizi guldursun insallah...

Canım ne yediğimi ne içtiğimi hatırlamıyorum, iki gündür menü yazmadım, menülerim berbatt çünkü , takım ortalamasını da etkilemek istemiyorum bir hafta yeter hem bıraktığım kiloda dönmem için bana sebep olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…