Günaydın canım .tartı gününden önce egzersiz yapılmaz fazla gösterir gibi bişe duymuştum sende ona istinaden mi böyle dedin ne derece doğru canım varmı bi bilginGunaydin 4. takimin citir mi citir hatunlari, cok keyifli birgun diliyorum.
Biliyorsunuz yarin yarisma ve tarti gunumuz, bugun menulerinize cok dikkat edin, egzersizlerinizi cok hafif tutun, aksam yemeginizi yiyebildiginiz kadar erken yiyin, basgul yarin hepinizi guldursun insallah...
Günaydın canım bence nefsini köreltmek için küçücük bir dilim yiyebilirsin tadımlıkGünaydın kızlllaar bugün iş yerinde öğlen yarmalı yoğurtlu çorba ve kıymalı börek var. Ben de akşama bamya yaptım. Şimdi sizce o böreği yesem mi yoksa sadece çorbamı içiiiip Allah’ıma şükür mü etsem
Yarın tartıya çok etki eder mi ona emin olamadım yoksa yarım dilim fln yesem olur aslında kıymalı tandır böreğiGünaydın canım bence nefsini köreltmek için küçücük bir dilim yiyebilirsin tadımlık
Böreği yemeeeeGünaydın kızlllaar bugün iş yerinde öğlen yarmalı yoğurtlu çorba ve kıymalı börek var. Ben de akşama bamya yaptım. Şimdi sizce o böreği yesem mi yoksa sadece çorbamı içiiiip Allah’ıma şükür mü etsem
Böreği yemeeee☹☹ atladığın ipleri yaptığın leslieleri düşün onları çöpe atma bi kere yersen her yemek çıktığında aman yiyim dersin dik dur eğilme bu takım seninle
Çorba azsa yanına ekmek katık edebilir 5 6 dilim ekmek yiyebilirsinyok be zaten çok güzel olmuyor da çorba çok az olursa yarım dilim yesem mi dedim, ben dün tarçınlı kekimi yememişim heeey yavruuum
Çorba azsa yanına ekmek katık edebilir 5 6 dilim ekmek yiyebilirsinşaka yapıyorum tabikiii böyle bi teklifi yapacak kadar delirmedim. Çorba azsa evden yanına meyve ya da marketten bir elma felan alabilirsin en kötü diyet bir atıştırmalık
Günaydın özgecim. Evet az bu ara pek içimden gelmedi egzersiz yapmak cıkmadım yürüyüse ondan. Bi de canım sağlıksız seyler çekip durdu yani bu hafta artı cıkarım belki beslenme düzenim bozuldu:/Eksik sayfalar oldu demek ki gecmiste kaptanim duzeltecegim merak etmeyin..
Guzel birgun olmus canim ,egzersizin normalden az sadece, gorusemedikte bir kac gundur, nasilsin her sey yolunda mi?
Guzel birgun olmus canim, hergun gibi :))
Bu hafta okullarda odevleri acayip arttirdilar Denizcim ,aksam hava kararana kadar odev yetistirmeye calisiyoruz cocuklarla..
Neye ugradigimizi sasirdik...
Gel sen, hep gel canim..
Canim hergun aksam gunluk menumuzu, ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi varsa hareket etmemizi saglayan ev islerimizi vs yaziyoruz.
Bunlari gunluk tablomuza isliyorum.
Her pazartesi kontrol tartimiz var, sabah ac karnina tartilip yaziyoruz.
Her cuma ise tartilip, tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Cuma gunleri yarisma sonrasi,takim ici eslestirme yapiyoruz, her hafta es yarismamiz oluyor
Bunun haricinde de spor yarismalarimiz oluyor hafta boyunca.
Geriside sohbet muhabbet :)
Haklarina gelince yilda 2 izin hakkin var Canfebcim, 1 adette saglik izni hakki var her uyenin. :))
Yarısı ya da çeyreğini yiyebilirsin benceGünaydın kızlllaar bugün iş yerinde öğlen yarmalı yoğurtlu çorba ve kıymalı börek var. Ben de akşama bamya yaptım. Şimdi sizce o böreği yesem mi yoksa sadece çorbamı içiiiip Allah’ıma şükür mü etsem
Evet adapte oldum artık en azından canım tatlı istemiyor gün içerisinde pek acıkmıyorum ama akşam altıdan sonra hiç bişey yemeyince acıkıyorumIyi ol da canim kosturmalar, yogunluklar bitmiyor hic..
Bende bildigi gibiyim kuzum ,denk gelemiyoruz haklisin ozledim senle sohbet etmeyi :)
Bu mesaji daha suan gordum, cok ozur dilerim gec cevabim icin..
Senin gibi tatli bir uyeyi istemez miyiz :))
Bu mesajida yeni gordum canim, ne guzel bir diyet ve spor duzeni oturtmussun :)
Zeynebim agirlikli olarak yuruyusune devam et.
Haftada 1-2 gunde agirlik yapabilirsin..
Bunda bir sakinca yok canim..
Guzel birgun olmus canim :)
Gozler dolu dolu oldu yazini okuyunca, hemen burada da paylasacagim tum takim gorsun..
Demistim ya harika bir yol arkadasisin, bende yerin hep ozel, gece 2.30da yollarimizi kesistiren kadere selam olsun kuzum...
Bu sayfaya yaziyoruz tum paylasimlarimizi , tablolarimizi da bu sayfada paylasiyoruz canim.
Bu haftanin spor yarismalari adimlama ve oldugumuz yerde ip atlama, ip yoksada hayali ip atlama..
En cok yapan dereceye giriyor :))
Guzel bir gun olmus canimcim :))
Cok cok guzel bir gun olmus canim, nasilsin tamamen adapte oldun mu diyete, egzersizlere :)
Bende kahve icince tok hissediyorum, kahve ne guzel bir sey :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?