Iyi ol canim, biz ayniyiz, hafta sonu kafa dinlemece ,hafta ici tempoya tam gaz devam :)Selam eşim , iyim koşturmaca, temizlik yemek yoğarlamaca bebeğim filan o kadar yoğun ki başımı kaşıyacak vakit bulursam seviniyorum :) sen neler yapıyorsun başka
Spor da menü de şahane
Ben iyim özgecim koşturmaca devam, sen nasılsın çocukların eğitimleri nasıl gidiyor zorlanıyor musunuz
Spor güzel şahane de falafel kızartma mı
Mesgul olmak insani zihin olarakta yogun tutuyor, cok zor, cok aci insanin sevdiginin yokluguna alismasi..İyim özgecim bazen koşturmacadan aklıma gelmiyor , boş kalınca daha çok düşünüyorum böyle iyim sağa sola koşuyorum :)
Harikasin bende 4 litrelik suyu aldim onume, iciyorumSabah spora giderken 750ml olan sisemi aldim. Bitti orda. Su almak istedim makina bozukdu.
Eve geldim 330 ml olan siseden ictim. Sonra 750 olan a cubuk tarcin attim dolaba koydum. Sabah spor tablosu yaparken 2 de oyle bitirdim 330 ml. Bittikce doldurdum koydum gozumun onune. Yemek yaparken de. Birde kek yaptim. Mutfakdaydim bol bol. Az önce 750 i bitirdim son bi 330 doldurdum. Gerci 2 kucuk sise daha icerim herhal. Icim disim su oldu
Kolaylikla alisirsin yeni listene umarim canim :)Diyet listem yeni değişti uyum sağlamaya çalışıyorum bakalım almam gerekenler var biraz yarın bugün alırsam daha rahat yapabilirm :)
Cok guzel birgun olmus, adimlar artmis :)bnnu eşim menümü yazayım
Sabah 2 hurma azıcık ceviz
Öğle 1 yumurta 2 kapya ama biri baya büyüktü peynir
Akşam 1 kase mercimek çorbası salata 6 köfte ama lüle köfte parmak gibi
Ara şekersiz kahve 1 hurma
Su 2 lt
Spor
Eki Görüntüle 2700233
Yawrukush Arrietty_
Cok guzel bir gun olmus yine canim, nasil gecti pazar gunun?İyi akşamlar eşim nasılsın nasıl geçti günün B Beklenen2 bugun dışardaydım bende menümü yazayım sabah yumarta salatası 1 dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 3 tane yeşil zeytin
Öğlen 1 tane elma yedim sadece dışarda olunca akşam da sebzeli tavuk sote ve ayran var
5000 adım attım adım sayar indirdimsende ne var ne yok
Yawrukush Arrietty_ @Tanssss
Ahh hemde ne abartmissin, nasil yetisecegim sana.. :)Ben can skntisindan sporu abartmis olabilirim
Bugun gun bitmiyor gibi resmen
Cok guzel olmus canim, adimlar sahane, menu sahane.İyi aksamlar kızlar
@Mavimeltem menümü yazayım
Kahvaltı: 1 haş. Yumurta, tel peynir,2 ceviz,domates salatalık
Ögle: 1 fincan kuruyemis
Akşam: 1 kase brokoli corbası, 4 lahana sarması
Spor:18.170 adım
Su : 2lt
Saat oldu sabah 10 burada, ben cocuklarla 7.30da uyandim ,esim hala uyuyor :))
Kalksada kahvalti etsek artik ,aciktimmmmm :)
Sağol canım bugun dışardaydık ailemle bizim bahçe evi var oraya gittik güzel geçti günüm senin nasıldı canımKolaylikla alisirsin yeni listene umarim canim :)
Cok guzel birgun olmus, adimlar artmis :)
Cok guzel bir gun olmus yine canim, nasil gecti pazar gunun?
Ahh hemde ne abartmissin, nasil yetisecegim sana.. :)
Haftasonu evde olunca gecmiyor banada zmaan ama parka vs bir yere gidersek, gunu kurtariyoruz :))
Cok guzel olmus canim, adimlar sahane, menu sahane.
Bu hafta cok guzel toparliyorsun, helal sana :))
Bizimde ayni canim :)Bizimkilerde erkenci. 7de yaparlar Ilk kahvaltilarini. 10da da esim kalkinca yaparlsr :))
Oh ne guzel canim, mis gibi..Sağol canım bugun dışardaydık ailemle bizim bahçe evi var oraya gittik güzel geçti günüm senin nasıldı canım
Aa sen nerdeydin ki canımOh ne guzel canim, mis gibi..
Bizim burada daha sabah saat 10 bucuga geliyor.
Cocuklari doyurdum , esimi bekliyorum ,kahvalti edelim diye :)
İyi geçti ama bulgur yediğim için midem halay dolu gibi hissediyorum, squat i 100 e tamamladımEllerine saglik tekrardan canim, gececek bu zor zamanlar, hepimiz yanindayiz..
Ooo bugun hic oturmayayim ,pesto26 nerdesin pestokusum :))
Canim telefona uygulama indirebilirsin ,cebine koyarsin teli..
YadaArrietty_ kaptanim paylasmis o egzersizleri yapabilirsin kac adim oldugu yaziyor.
Birde bele takilan minik adimsayarlar var, uygun fiyatli onlar akilli saatlere nazaran ama yinede hic para harcamana gerek yok canim..
2 gununde guzel olmus canim benim, harikasin.
Harikasin canim, nasil gecti gunun, ne var ne yok?
O zaman diyetimiz icin guzel olmus canim :)
Cok pahali yaaa, birde bele takilan minik adimsayarlar var, kiyafetinin kemer kismina takiyorsun.
Dur onu bulup paylasayim, ucuz birsey o..
Nasilsin canim :)
Cok guzel bir gun olmus..
Bugunde gayet guzel canim, keyifli yuruyusler :)
Sizin oralarda ev yemeği yok mu kiCanfeb Yemek fasli 17de bitti. Suyu tamamlayim diye bekledim :))
Sabah
2 yumurta
Biraz zeytin
Atistirmalik bezelye ismi boyle mi turkcede. Kabugu ile yiyorsun
Baby ispanak
Eki Görüntüle 2700239
Ögle
Kara lahana
Turp
Baby ispanak
Ceri domates
Ve 8minik top falafel
Eki Görüntüle 2700240
Aksam
1 dilim ekmek üzerine fistik ezmesi
Su 3,5 L
Spor
1 saat bisiklet
30dk merdiven cikma ( 80 kat)
1 saat agirlikli hulahop cevirmece
1 saat acik havada yuruyus
200 ip atlama
11735 adim
Yawrukush
Gayet guzel olmus canim menünİyi akşamlar eşim nasılsın nasıl geçti günün B Beklenen2 bugun dışardaydım bende menümü yazayım sabah yumarta salatası 1 dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 3 tane yeşil zeytin
Öğlen 1 tane elma yedim sadece dışarda olunca akşam da sebzeli tavuk sote ve ayran var
5000 adım attım adım sayar indirdimsende ne var ne yok
Yawrukush Arrietty_ @Tanssss
Burdayım canısı, yettimmEllerine saglik tekrardan canim, gececek bu zor zamanlar, hepimiz yanindayiz..
Ooo bugun hic oturmayayim ,pesto26 nerdesin pestokusum :))
Canim telefona uygulama indirebilirsin ,cebine koyarsin teli..
YadaArrietty_ kaptanim paylasmis o egzersizleri yapabilirsin kac adim oldugu yaziyor.
Birde bele takilan minik adimsayarlar var, uygun fiyatli onlar akilli saatlere nazaran ama yinede hic para harcamana gerek yok canim..
2 gununde guzel olmus canim benim, harikasin.
Harikasin canim, nasil gecti gunun, ne var ne yok?
O zaman diyetimiz icin guzel olmus canim :)
Cok pahali yaaa, birde bele takilan minik adimsayarlar var, kiyafetinin kemer kismina takiyorsun.
Dur onu bulup paylasayim, ucuz birsey o..
Nasilsin canim :)
Cok guzel bir gun olmus..
Bugunde gayet guzel canim, keyifli yuruyusler :)
CUMARTESI MENUM (Diyetin ilk gununde epey yedim ama duzene sokacagim)
Sabah
Eki Görüntüle 2700076
Ara(kahve,100 kalorilik yosun cipsi,1 hurma)
Eki Görüntüle 2700075
Oglen(Tavuklar kaldi yiyemedim,mercimek ve corbayi bitirdim)
Eki Görüntüle 2700074
Bana gaaayet güzel geldi valla, misss.
Ya bu yosun cipsinden dün ben de aldım asyalıların marketinden ama acayip kalorili. Daha denemedim. Seninkinin hepsi mi 100 cal
Aksam
Eki Görüntüle 2700073
Su:1.5 lt ,arttiracagim.
Spor: Saat daha aksam 8 burada yatana kadar 17bin adim yapacagim,yine foto yuklerim.
Bu arada dunde 15bin kusurdu adimim.
15+17=32bin adim=1600 puanArrietty_ , pesto26
Eki Görüntüle 2700072
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?