Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi ol canim, biz ayniyiz, hafta sonu kafa dinlemece ,hafta ici tempoya tam gaz devam :)

İyim özgecim bazen koşturmacadan aklıma gelmiyor , boş kalınca daha çok düşünüyorum böyle iyim sağa sola koşuyorum :)
Mesgul olmak insani zihin olarakta yogun tutuyor, cok zor, cok aci insanin sevdiginin yokluguna alismasi..
Ama ilk gunku gibi hissetmeyeceksin, zamanla o aci azaliyor canim..
Allah sabirlar versin..

Harikasin bende 4 litrelik suyu aldim onume, iciyorum

Diyet listem yeni değişti uyum sağlamaya çalışıyorum bakalım almam gerekenler var biraz yarın bugün alırsam daha rahat yapabilirm :)
Kolaylikla alisirsin yeni listene umarim canim :)

Cok guzel birgun olmus, adimlar artmis :)

Cok guzel bir gun olmus yine canim, nasil gecti pazar gunun?

Ben can skntisindan sporu abartmis olabilirim
Bugun gun bitmiyor gibi resmen
Ahh hemde ne abartmissin, nasil yetisecegim sana.. :)
Haftasonu evde olunca gecmiyor banada zmaan ama parka vs bir yere gidersek, gunu kurtariyoruz :))

İyi aksamlar kızlar
@Mavimeltem menümü yazayım
Kahvaltı: 1 haş. Yumurta, tel peynir,2 ceviz,domates salatalık
Ögle: 1 fincan kuruyemis
Akşam: 1 kase brokoli corbası, 4 lahana sarması
Spor:18.170 adım
Su : 2lt
Cok guzel olmus canim, adimlar sahane, menu sahane.
Bu hafta cok guzel toparliyorsun, helal sana :))

Saat oldu sabah 10 burada, ben cocuklarla 7.30da uyandim ,esim hala uyuyor :))
Kalksada kahvalti etsek artik ,aciktimmmmm :)

Sağol canım bugun dışardaydık ailemle bizim bahçe evi var oraya gittik güzel geçti günüm senin nasıldı canım

Selam Kızlar, bugün çok yorucu bir gün oldu. Anneme gitmiştik dünden bağ açık hava biraz çarptı sanırım, erişte ve çorba kestik. O yüzden spor ve suyum çok kötü.
ilk öğünüm mantarlı omlet ceviz ve zeytin
Ara kahve
Akşama doğru 3 tane lahana ve 2 parça kıymalı pide
Su 1,5 lt anca oldu
Spor 10 dk trambolin
Hyt-123

Bugünki menümü yazayım
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
1 dilim sucuk (yine moral şeysi ama 1 küçük aldım )
2 dilim beyaz peynir
Domates salatalık

ara
Toplam avuç içi kadar kaju badem

öğle
1 p mantarlı tavuk sote
150 gr yoğurt

su:2250 lt
Spor: tüm gün koşturma , temiZlik çamaşır bulaşık bebeğim , ben tahmini 400 puan verdim Arrietty_
Yawrukush @_Vera_

İyi geçti ama bulgur yediğim için midem halay dolu gibi hissediyorum, squat i 100 e tamamladım

Sizin oralarda ev yemeği yok mu ki massallah valla ben aç gezerdim bu menüyle bir de o kadar spor. bende 5te bitirdim yemek işini yürüyüş yapamadım bugün biraz ip atlayıp su içer yazarım menümü

Gayet guzel olmus canim menün bnde temizlige basladim bugun mutfagi boyattik simdi etrafi topalayip uyuyacagim

Burdayım canısı, yettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…