- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Baktim canim cok saolAkıllı saat adımsayar. Telefon ile de senkronize oluyor diye biliyorum bildirimleri görebiliyorsun aramaları.evet kol saati
8 Bin adımdayım ama 3 hurma yedim.Pazar sessizligi cokmus talims
Sporlar yapildi mi? Temiz beslenildi mi?
Bu aralar bişey yemek bile çok zor geliyo kaptanım ya. Chia tohumu iyi geliyo hem tok tutuyor hemde uğraşmıyorumEvet canim vazgecmeyelim , egzersiz tekerlegini de tvsiye ederim kesinlikle..
Canim sutlac var ama cok az yemissin tum gun, odule saymadim bile..
Akilli saatte adimsayma acisindan kesinlikle cok guzel oluyor kuzum.
Aa bundan kuzenimde var. Bi bakayım bende canım çok sağollAksam ogunune kadar guzel ama ödül hakkin Oda :)
Suya tarcin atmayi dene. Dun baya kolay ictim ben
Spor da cok iyi ❤
M4 kullanan birkac arkadasim var Türkiyeden. Ucuz ama cok memnunlar. 50 - 60 lira arasi
Suyum yine 2.5 lt yazmayı unuttumİyi akşamlar eşim nasılsın nasıl geçti günün B Beklenen2 bugun dışardaydım bende menümü yazayım sabah yumarta salatası 1 dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 3 tane yeşil zeytin
Öğlen 1 tane elma yedim sadece dışarda olunca akşam da sebzeli tavuk sote ve ayran var
5000 adım attım adım sayar indirdimsende ne var ne yok
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne
Cok cok guzel menu, suyu nasil ictin zeynebim o kadar :)Canfeb Yemek fasli 17de bitti. Suyu tamamlayim diye bekledim :))
Sabah
2 yumurta
Biraz zeytin
Atistirmalik bezelye ismi boyle mi turkcede. Kabugu ile yiyorsun
Baby ispanak
Eki Görüntüle 2700239
Ögle
Kara lahana
Turp
Baby ispanak
Ceri domates
Ve 8minik top falafel
Eki Görüntüle 2700240
Aksam
1 dilim ekmek üzerine fistik ezmesi
Su 3,5 L
Spor
1 saat bisiklet
30dk merdiven cikma ( 80 kat)
1 saat agirlikli hulahop cevirmece
1 saat acik havada yuruyus
200 ip atlama
11735 adim
Yawrukush
Selam eşim , iyim koşturmaca, temizlik yemek yoğarlamaca bebeğim filan o kadar yoğun ki başımı kaşıyacak vakit bulursam seviniyorum :) sen neler yapıyorsun başka8 Bin adımdayım ama 3 hurma yedim.bnnu eşim sen nasılsın napıyorsun
Spor da menü de şahanebnnu eşim menümü yazayım
Sabah 2 hurma azıcık ceviz
Öğle 1 yumurta 2 kapya ama biri baya büyüktü peynir
Akşam 1 kase mercimek çorbası salata 6 köfte ama lüle köfte parmak gibi
Ara şekersiz kahve 1 hurma
Su 2 lt
Spor
Eki Görüntüle 2700233
Yawrukush Arrietty_
Ben iyim özgecim koşturmaca devam, sen nasılsın çocukların eğitimleri nasıl gidiyor zorlanıyor musunuzIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Nasil geciyor hafta sonunun son saatleri?
Spor güzel şahane de falafel kızartma mıCanfeb Yemek fasli 17de bitti. Suyu tamamlayim diye bekledim :))
Sabah
2 yumurta
Biraz zeytin
Atistirmalik bezelye ismi boyle mi turkcede. Kabugu ile yiyorsun
Baby ispanak
Eki Görüntüle 2700239
Ögle
Kara lahana
Turp
Baby ispanak
Ceri domates
Ve 8minik top falafel
Eki Görüntüle 2700240
Aksam
1 dilim ekmek üzerine fistik ezmesi
Su 3,5 L
Spor
1 saat bisiklet
30dk merdiven cikma ( 80 kat)
1 saat agirlikli hulahop cevirmece
1 saat acik havada yuruyus
200 ip atlama
11735 adim
Yawrukush
İyim özgecim bazen koşturmacadan aklıma gelmiyor , boş kalınca daha çok düşünüyorum böyle iyim sağa sola koşuyorum :)bnnu canim ellerine saglik yazmissin konulara, nasilsin bugun canim, keyfin nasil, bebis nasil?
Cok cok guzel menu, suyu nasil ictin zeynebim o kadar :)
Egzersizler sahane , bugun ip atlamada yapacagim :))))
Selam eşim , iyim koşturmaca, temizlik yemek yoğarlamaca bebeğim filan o kadar yoğun ki başımı kaşıyacak vakit bulursam seviniyorum :) sen neler yapıyorsun başka
Spor da menü de şahane
Ben iyim özgecim koşturmaca devam, sen nasılsın çocukların eğitimleri nasıl gidiyor zorlanıyor musunuz
Spor güzel şahane de falafel kızartma mı
Ellerine saglik tekrardan canim, gececek bu zor zamanlar, hepimiz yanindayiz..Gerçekten izne ayrılsam daha kötü duruma düşebilirim
Çok teşekkürler canım haklısın, duygusal açlık var evet bir de moral olmaun diye birşeuler yapıp getirenler vardı sağolsunlar onlara da dikkat etmeden yedim, zor dönemler geçecek biliyorum. Yeni haftaya yeni benle başlıyorum o zaman
Teşekkürler özgecim , vereyim şu fazlalıkları , takım için tekrar üzgünümtopiklere de yazdım şimdi
Merhaba eşim bu hafta güzel geçsin benim için toparlanma zamanı
Çok güzel ben de birazdan yazayım menülerimi
Ooo bugun hic oturmayayim ,Haftanin spor tablosu
Haftanin esleri Adim Ip atlama Ev isi (saat) Toplam puan aydingelini i & Mor Vampirella 5000 3,2@sserendipity & @esmeriiim M Mavimeltem & Mathildablue 37750@Smneapdullah & @GCA 31000Arrietty_ & Canfeb 17000 650 2bnnu & @_Vera_ 17500 800B Beklenen2 & E English_teacherrr 6000 6@pesto20 & Yawrukush 32000Birgaripanne & @Hyperborea17 7000Toplam
Canim telefona uygulama indirebilirsin ,cebine koyarsin teli..Canım günaydın akıllı saatimiz yoksa adım nasıl sayabiliriz
2 gununde guzel olmus canim benim, harikasin.Cuma menüm
Sabah
1 h yumurta
Şekersiz filtre kahve
öğle
1 kase ezogelin çorba
4 ızgara köfte
Akşam
2 adet etli biber dolma
100 gr yoğurt
su:2 lt
Spor: yarım saat yürüyüş bandı 120 puan
cumartesi menüm
Sabah
1 h yumurta
2 dilim beyaz peynir
Salatalık domates
öğle
1 küçük etli biber dolma
100 gr yoğurt
Akşam
1 palamut buğulama
ara
Toplamı 1 avuç kaju ve badem
su:1.5 lt
Spor: ev temizliği 2.5 saat 300 puan
Yawrukush @_Vera_
Arrietty_
Harikasin canim, nasil gecti gunun, ne var ne yok?40 yaptım canım
O zaman diyetimiz icin guzel olmus canim :)Bn zatwn fazla yufka yiyemiyorum canim mideme dokunuyor
Cok pahali yaaa, birde bele takilan minik adimsayarlar var, kiyafetinin kemer kismina takiyorsun.Bu aralar bişey yemek bile çok zor geliyo kaptanım ya. Chia tohumu iyi geliyo hem tok tutuyor hemde uğraşmıyorum
Apple markasının çakmaları var 250 tl civarı onların modelini çok beğeniyorum orj. Almaya durumum asla yok çakmasını çok istiyorum ama o bile pahalı gibi geliyo. Biraz önce bi kızda gördüm yine dibim düştüü off
Aa bundan kuzenimde var. Bi bakayım bende canım çok sağoll
Nasilsin canim :)Merhaba güzel takımım
Biz yine eş olduk ne güzelaydingelini Ben dün çalışıyordum giremedim foruma.
Cumartesi
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
domates salatalık kapya
1 dl çavdar
Öğle
Şehriye çorba
Yoğurt
Salata
Akşam
Tava yemeği
Ayran
Ezme
Su 1,5L
Adım 9530
Yawrukush Arrietty_ aydingelini
Bugunde gayet guzel canim, keyifli yuruyusler :)Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 yeşil biber
1 domates
1 yk labne
1 dl çavdar
Ara
2 hurma
Öğle
Kabak spagetti
1 kase yoğurt
Akşam
Et sote
1 dl çavdar
Salata
Su 2 L (tamamlayacağım)
Spor 2 saat ev işi
Yawrukush aydingelini Arrietty_ kaptanım eşim işten gelince yüyürüşe çıkalım dedi yürüyüş sonrası adım bildirimi de yaparım seni etiketleyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?