Canim nasilsin , hastanede oluyor musun, seni merak ediyordum acikcasi..
Her sey yolunda mi kuzum?
Bizler iyiyiz, cok sukur, mesajina cok mutlu oldum.
Cok guzel olmus canim.
Spor yaptin mi canim?
Gecmis olsun canim nasilsin bugun?
Cok sevindim canim benim, chiropracticler gercekten cok yardimci oluyor, benimde diz agrilarim gitmisti..
Daha iyi hissedersin insallah Senemim :)
Ahahah zaten cok ozlemistik, gozlerimiz yollardaydi :)
Acayim kollarimi geeeeeel diyeyiym
Guzel birgun olmus canim :)
Canim 30 mekik cezasi geliyor, milfoy boregi ve helvaya..
Telafi icin :)
Guzel birgun olmus yine canim :)
Uzme kendini ,zaten uzulecegin seyler yasadin, biz bir aileyiz, bu hafta o notayi beraber sildirecegiz.
Guzel olmus canim, emziriyorsunda :)
Ooo sahalara donen bir tatlis goruyorum :))
Menu guzel canim, su az olmus ,adimlarida arttirabilsen eger is-gucten firsatin olursa.
Krep, lahmacun, kekhepsi ayni gunde ve takimin cezasi var..
Ben hicbir sey demiyorum...
Elf gozlerini sasirtirim pestommmm :)
Hani menuler, bugun yazsana..
Hicbir sey yememissin kaptanim..
Guzel bir gun olmus yine canim :)
Canim canimmm hosgeldin, 73.4 kg ile izne ayrilmistin, ayni kilo ya da daha aziyla listeye donebilirsin:)
Ahh cok sevindim, geliyorsun demek
Beraber kilolardan kurtulacagiz insallah canim, tekrar hosgeldin.
Hedef kilonu ilk etapta 60 yapalim mi?
60 olunca 55e cekeriz, ne dersin?
Sade kahve metabolizmani calistirir, dolayisiyla dolayli yoldanda olsa kilo verme surecinde etkili olabilir.
Fakat tamamen kahve zayiflatir diyerek , ona guvenmek dogru degil :)
Bol proteinli bir menü olmuş canım sporun harika
Yenmezse çöp olacaktı artık oğlum yemedi, diyet yapalım derken yemek çöpe atmak içimize sinmedi eşimle paylaştık 2ser kaşık yedik:)Aslinda cok sIk pilav yiyorsun diyecektim ama hep dengelemissin ogunleri. Sporlarin da var. Su da iyi :)
Allah kolaylık versin feyzoşum size. Çok yorgun musun?Ya evet hastanedeyiz ama iyiyiz kaptanım☺
cumadan beri yaptigim ev isini yazabilseydim sanirim super olurdu. hic oturmadim diyebilirim. bi bakiim adim sayilarimi bulursam yazayim cnm. ama ev isi bu hafta uykular disinda ve canli dersler disinda tum gunduHatirlatma
Haftanin es yarisi sporlari
Bu hafta adim sayisi, ip atlama ve ev isi puanliyoruz kizlar
Mutlaka gun sonu topluca bildirim yapin
Puan hesabi cuma ben halledecegim. Önemli olan toplam adim ve ip atlama adeti. Ayrica temizlik de süresi.
1.aydingelini & Mor Vampirella
2.sserendipity & esmeriiim
3. @Mavimeltem & @blume90
4.Hyt-123 & G GCA
5.bnnu & @_Vera_
6. @Arrietty_&Canfeb
7. B Beklenen2 & E English_teacherrr
8. @pesto26 &Yawrukush
9.Birgaripanne & @Hyperborea17
Kimse görmedik, duymadik demesin
esimmm canim biz tasindik ama interneti tasimak sorun oldu. hemen tasimadilar. ben de canli derslere yetsin diye baska biryere girmedim son gunlerde. döndüm canim burdayim
canim hic sorma boyle olacagini bilseydim izne cikardim. sabah 6 dan geceye kadar bir kosturma ama pilim de bitti artik. com sukur yerlestik sayilirm eksikler cok tabi.. interneti de baglatabildik sonunda. oyle iste. sen nasilsin?? ozledim vallasserendipity Eminecim bir ses ver, ne durumdasin gulum?
@JaneRizzoli Denizcim bak takim yavas yavas toplaniyor, eski uyelerimiz geri geliyor, sende gel :))
Hayır canım ekmek yoktu çok nadir kullanırım ama yoktuafiyet olsun eşim, kahvaltıda ekmek var mıydı, öğlen dönerin ekmeği de varsa biraz çok olmuş. Senin yürüyüşlere bayılıyorum valla
Hem pazartesı hem salı hem carsamba chloe thınk yaptjm canım sıkılasmayı umuyorumSpor yaptin mi canim?
Toparladim sukur isleri tuvaley banyo kaldi o da yarina artik ip atliyorum simdiSenin günün nasıldı eşim neler yaptın tatile nereye gidiyorsunuz
Şu an iyi gidiyo vampircimaydingelini nasıl gidiyor eşim görüşemedik pek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?