Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bnnu eşim menümü yazayım
Sabah
2 köz kapya
2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Kibrit kutusu peynir

Öğle 4 kuru üzüm çay

Akşam
1 tavuk but
1. 5 kaşık küp patates
1. 5 kaşık bezelye
1 kepçe tavuk suyuna çorba

Su 1.5 lt
Spor 3 bin adım dünden cezam vardı onu yapabildim
Yawrukush Arrietty_ Birgaripanne

Ya evet hastanedeyiz ama iyiyiz kaptanım

heyooo ben de çok sevindim, ne güzel, yeni yeni gelenler de olmuş sanırım <3

cumaya buradayım o halde :)

sen nasılsın, nasıl gidiyor her şey?

Bol proteinli bir menü olmuş canım sporun harika ben bugün diyeti batırdım kahvaltıda hiç menü yazmiyiim
Sporum 650 ip 3700adim

Aslinda cok sIk pilav yiyorsun diyecektim ama hep dengelemissin ogunleri. Sporlarin da var. Su da iyi :)
Yenmezse çöp olacaktı artık oğlum yemedi, diyet yapalım derken yemek çöpe atmak içimize sinmedi eşimle paylaştık 2ser kaşık yedik:)

Yazayim hemen menu

Sabah kasarli tost

Aksam Mercimek yemegi
Yaninda yogurt

Su 2 L
9550 adim

Canfeb Yawrukush

Bugun kendime gelip Menülerime ve sporumu düzenliyecegim.
Sen çok az yiyorsun bana göre.kac kilo fazlan vadi tost yedin diye akşamı hafif tuttun sanırım,sebzeyle aran yok gibi:)

İyi akşamlar kızlar, Yawrukush kaptanım iyiyim çöm şükür. 58i görünce alış veriş yapacağım demiştim bugün kendime eşofman, jean ve bluz aldım para harcamanın rahatlığı var üzerimde. İnternetten aldım heyecanla bekliyorum aldıklarımı.

Kızlar bugün erken yaticam öyle yorgunum ki,
Menüm kaçamaksizdi. Klasik kahvaltı kahve filan. Akşam da bamya, yumurta fıstık meyve yogurt
Suyu da arttridim, basım felaket ağrıyor

Yawrukush canimmm I am back

cumadan beri yaptigim ev isini yazabilseydim sanirim super olurdu. hic oturmadim diyebilirim. bi bakiim adim sayilarimi bulursam yazayim cnm. ama ev isi bu hafta uykular disinda ve canli dersler disinda tum gundu
sserendipity nerelwrdesin eşimm gorusemedık
esimmm canim biz tasindik ama interneti tasimak sorun oldu. hemen tasimadilar. ben de canli derslere yetsin diye baska biryere girmedim son gunlerde. döndüm canim burdayim
sserendipity Eminecim bir ses ver, ne durumdasin gulum?

@JaneRizzoli Denizcim bak takim yavas yavas toplaniyor, eski uyelerimiz geri geliyor, sende gel :))
canim hic sorma boyle olacagini bilseydim izne cikardim. sabah 6 dan geceye kadar bir kosturma ama pilim de bitti artik. com sukur yerlestik sayilirm eksikler cok tabi.. interneti de baglatabildik sonunda. oyle iste. sen nasilsin?? ozledim valla

Iyi aksamlar kizlar
Menüm
Sabah yumurtali tost
Ara incir yogurt
Ogle borulce yogurtlamasi 1 kasik menemen 1 dilim tb ekmek salata
Ara incir yogurt
Aksam salata borulce yogurtlamasi
Ara uzum yogurt
Su 2.5
Spor 3 s ev temizligi 100 ip 4000 adim

Son düzenleme:
Salı menum
Sabah turk kahvesı
Öğle kahvaltı
Aksm taze fasulye vır dılım ekmek domates salatalık
Su 2 lt spor chloe tıng

bugun menum
Sabah türk kahvesı
Öğlen bır kase corba yarım paket etıform bisküvi
Aksam yogurtlu meze peynırlı salata 5-6 patates kızartması (arkadaslarımla dısarı cıktım)
Su 2 lt
Spor chloe tıng

Yawrukush sserendipity

Selam kızlar menüm aşağıdaki gibidir
Sabah: 1 haş. Yum. 2 kaşık menemen 1 dilim ekmek 1 büyük çay 2 zeytin çok az peynir domates salatalık

öğlen: büyük bi tabak ton balıklı salata

akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, bol porsiyon karnabahar yemeği 1 dilim kavun 2 kaşık yoğurt

ara: 1 türk kahvesi

şimdi: 1 fincan tarçınlı süt
Su: 2 lt su
Spor: telefonda görünen 3000 adım, kv evini süpürdüm(3+1), kendi evimi süpürüp sildim. 10 dk da horon müziği açıp oğlumla zıpladık
Ev işi toplam ne kadardır bilmiyorum 1 saat sürmemiştir Arrietty_ Mor Vampirella

aydingelini nasıl gidiyor eşim görüşemedik pek :)
Şu an iyi gidiyo vampircim bu sabah - gördüm ama inadına yarın bişey göremem.. tutuyorum kendimi inşallah bu hafta artık kg verebilirim. 2 hafta kafa iznine çıkmak istiyorum hem takım hem kendim için. Sonra yine geri dönücem eğer geri dönüş süresi yoksa özgecim Yawrukush uygun görürse. Herkes kg verdin dedikçe saldım..
Senin nasıl gidiyo iş güç evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…