Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim canım :)

bu hafta 1.6 verip haftaya 200g cik mi inanamam
haftalarca 3 ileri 1 gerı olunca bu hafta mucızeydı ileri gitmesem yeter
bir muhtesem eksi daha
Teşekkürler canım
ben de o sarkiyi dinlerken koyduydum niki
adami.da bosayasim oldugu aralardi.
yoksa psikopat degilim
Ahahah benım boşayasım oldugu zaman soyledıgım şarkı. Tanrım nerden sevdım nerden düştüm bu belaya

Takip etmeye başladım donanımlı biri gibi duruyor

Aynen bende onu takip ederek başladım bayılıyorum netliğine

ben 2 aydır aralıklı oruç yapıyorum ama çalışma saatlarime göre yemek yiyorum 12de ilk öğün 19 da ikinci öğün olarak canım
Bende yaklaşık 3 aydır yapıyorum canım akşam 5 son sabah da 10 da yapıyorum kahvaltıyı
Massallah alismissinizdir artık bende devam edebilirim inşallah
Ben de bu hafta yapmaya çalışacağım. Benim özellikle gece yemelerim çok olduğu için bu haftayı alışma sürecinde geçireyim diyorum.
10.00 - 18.00 olacak benimki de. :)
Bende yemeyi erkenden kesemedim acikirim diye 14-20

Neden 14 cnm? Bence 11,12 kahvaltı yapmak için ,akşam da 18,19 akşam yemeği için ideal saatler..Akşam ne kadar erken yersek daha doğru olur diye düşünüyorum
Aslında birçok sebebim var ,ilki eşim kahvaltıda çok sabote ediyor beni iddiaya girdiğimiz için sürekli hamur işleri getiriyor ilk öğünü o yokken yapmam daha hayırlı, akşam yemeğine misafir olursa ya da misafirlikte olursam bozmak zorunda kalmak istemedim kapanış o yüzden 8…birde gece 2-3gibi yatıyorum genelde 5-6gibi kesersem acikirim dedim

sevgili eşim sen hiç menü paylaşmadın o yüzden aktif yorum yapma şansım olmadı bu hafta ısınma haftan olsun haftaya süper eksiler görürsün inşallaj
Sağol canım sana karşı mahcup hissediyorum, aktif olamadım gerçekten. Başlangıçlar zorluyor beni hep zaten. Diyorum keşke ara vermeseydim

Gecen hafta 65.2
Bu hafta 64.1
Fark: 1,1
Yüzde: 1,68
Gelecek hafta için hedef kilo: 63.7

Beklenmedik sekilde gidince haftaya pek ucmayim dedim Hedef konusunda :)
Yawrukush
Tebrikler canim
Günaydınnnn

gecen hafta 63.600
Bu hafta. 62.000
Fark. -1.600
Yüzde 2,5
Gelecek haftaki hedef 61.800

Yawrukush Arrietty_ . @Tekrar dene
Tebrikler canim
Eki Görüntüle 2705696

Geçen hafta:82.8
Güncel: 81.5
Fark:1.3
Yüzde:%1.57
Hyt-123 eşim yaptın mı bildirimini Yawrukush
Tebrikler canim
Günaydın Kızlar; dün hindiba içmemiştim o yüzden sanırım bende kabızlık oldu
Geçen hafta 58,05
Bu hafta 57,60
Fark 450 gr
Yüzde 0,77
Önümüzdeki hafta hedefim 57,20
Eki Görüntüle 2705705
Tebrikler canim
Tartım bozuk canım benim ama sağlık ocağında baktım kiloma fotoğraf çekmeye uyandım doktor bana bakıyordu
Geçen hafta 74.2 ydi sanırsam
Bu hafta 73.5
Tebrikler canim
Canim sabit bir tartida tartilsan daha iyi olurdu aradaki fark tartidan da kaynakli olabilir
Umarim vermissindir
Günaydın herkesleree nasılsınız
Geçen Cuma 67.8
Bu cuma 67.0
Fark 800 gram
Yüzde 1.17
Hedefim 66.6
Yawrukush
Eki Görüntüle 2705713
Tebrikler canim
Geçen hafta 66.8
Güncel 65.9
Fark-0.9
Yüzde 1.34
Gelecek hafta hedef 65.0Eki Görüntüle 2705717
Tebrikler canim
Gecen cuma 71.1
Bu hafta 69.9
Fark 1.2
Yuzde 1.68
Yawrukush hedefimi ulasmisim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Günaydın kızlar tartıda beni tatmin edecek rakamı görmüş bulunmaktayım
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.7
Fark .1.5
Eki Görüntüle 2705751
Tebrikler canim
canim
canim sabah evden cikarken fotoyu cektim mesajını da okumamistim o yuzden tarih filan yazmadim. bundan sonra yaparim ins.
gecen hafta 75.9
bu hafta 75.5
fark 0.4
%0.52
Tebrikler canim
Bende denedim bir kac gun pazartesi tekrar donucem
Tebrikler canim ucuz atlatmissin
bnde suan 70.1 olmusum canim bu 70 ikimizin uzerine yqpisti kaldi resmen ya acil cikalim artik bu 70 den birbirimize destek olmaya var misin bu hafta artik 70 den dusme zamanimiz coktan geldi bnce
Bende arti geldim
Hosgeldin canim umarim daha guzel kilolar veririz
Tebrikler canim

Geçen hafta 69.3
Bu hafta 69.6
Fark:+300
Olsun be filizim yeni baslangiclar guzel olur
haftalarca 3 ileri 1 gerı olunca bu hafta mucızeydı ileri gitmesem yeter

Teşekkürler canım

Ahahah benım boşayasım oldugu zaman soyledıgım şarkı. Tanrım nerden sevdım nerden düştüm bu belaya
Inci mercan inkini dinledim ben

Sağol canım sana karşı mahcup hissediyorum, aktif olamadım gerçekten. Başlangıçlar zorluyor beni hep zaten. Diyorum keşke ara vermeseydim

böyle düşünmen üzer beni canım, hiç önemli değil burda herkes birbirine destek oluyor sonuçta. Dediğim gibi bu ısınma haftan olsun yarından itibaren tam konsantre başlamış olarak sayalım

Evet tartı alıcam bu gün

Evet canım alıcam bu gün

böyle düşünmen üzer beni canım, hiç önemli değil burda herkes birbirine destek oluyor sonuçta. Dediğim gibi bu ısınma haftan olsun yarından itibaren tam konsantre başlamış olarak sayalım
Haklısın güzelim, önemli olan yine bir yerlerden başlayabilmek. Kendimi düzene sokmam lazım en kısa zamanda. Rutine bindirebilirsem gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…