olleyy yuppii dannssss
Oyy ben pek bılgısizmişim ya bu beslenme konusunda sizlerden ne duysam oyle yol cıziyorum ıste. Ee ben nıye baklava yedim dün ayy vok pısmanımSelam canim
Dun gözümden kacmis mesaji
Eggfast transition deniliyor yumurta orucu sonra ki beslenme sekline.
Soyle planim. Karbonhidrat yine cok az tutacagim. 10gr diye hesapladim.
Ilk ogun yine yumurta. Mascarpone peyniri ile guzel bir tarif var onu yapacagim
Ikinci ogun somon ve bol yesillik ve avokado
3 gun bu sekil. Sonra da karbonhidrat i 20gr a cikaracagim
Bol su tuketmem lazim. Simdiden yesilcay detox suyunu yaptim iciyorum 800 ml.
olleyy yuppii dannsssso zman ıkı odul yapalım
Oyy ben pek bılgısizmişim ya bu beslenme konusunda sizlerden ne duysam oyle yol cıziyorum ıste. Ee ben nıye baklava yedim dün ayy vok pısmanım
Sende ıkı ogun mü beslenıuosun
GünaydınGunaydin citir arkadaslarim, hepinize cok keyifli bir hafta sonu diliyorum.
iyi geceler kaptanımGunaydin citir arkadaslarim, hepinize cok keyifli bir hafta sonu diliyorum.
Günaydın canımGünaydın canım
Birgaripyolcu06 selam canim
Bu hafta ediz
Ikimizde guzel kilo vermisiz. Devam etmesi icin tek 1 gun 1 ogun ödül yapalim ki Pazartesine guzel baslayalim.
Spor ise leslie ye vakit bulmaya calisalim en az 30dk ne dersin?
Ev iside spor sayiliyor. Onemli olan ne kadar sure yaptigina bakman. Ardindan puan hesabi.
Selam canim
Dun gözümden kacmis mesaji
Eggfast transition deniliyor yumurta orucu sonra ki beslenme sekline.
Soyle planim. Karbonhidrat yine cok az tutacagim. 10gr diye hesapladim.
Ilk ogun yine yumurta. Mascarpone peyniri ile guzel bir tarif var onu yapacagim
Ikinci ogun somon ve bol yesillik ve avokado
3 gun bu sekil. Sonra da karbonhidrat i 20gr a cikaracagim
Bol su tuketmem lazim. Simdiden yesilcay detox suyunu yaptim iciyorum 800 ml.
kızlar yumurta detoksu mu yaptınız?olleyy yuppii dannsssso zman ıkı odul yapalım
Oyy ben pek bılgısizmişim ya bu beslenme konusunda sizlerden ne duysam oyle yol cıziyorum ıste. Ee ben nıye baklava yedim dün ayy vok pısmanım
Hosgeldın canımmkızlar yumurta detoksu mu yaptınız?
baya etkili olmuş gibi duruyor :) dün baktım kilolarınıza sinsi sinsi yine :)
6 kasımda kaç çıkıcam çok merak ediyorum
+ çıkarsam yumurta detoksuyla başlamayı düşünüyorum ben de yine diyete
Amin
Öfff diyorum, sen zaten ne demek istediğimi anlamışsındır
İnşallah arzuladığın hedefe sorunsuz ve iradene aynı bu şekilde sahip çıkarak ulaşırsın. Sen beslenme tarzını sağlıklı bir yaşam tarzına uydurmuşsun, sağlığı ön plana koymuşsun ya hiç korkma bozma gibi bir ihtimalin olmaz. Bu kadar düşünceli olup takım arkadaşlarına yamuk yapmama isteğin de ayrı bir takdir hakkediyor
Burası dediğin neresi acaba sorabilir miyim canım?
Sizdekı spor azmine hayrqnım ben benım totom yemıyooOyle planliyorum. Cunku sabahlari ac olmuyorum. Isimden dolayida anca 12 gibi yeme firsatim oluyor. Boyle devam ettirmeyi planliyorum. Insallah Olur artik. Biraz if biraz da keto degil de lchf e doneyim diyorum.
Artik unut o baklavayi :) Patlat bugun 2 mil leslie. Vera cok guzel leslie videolari paylasti. Benim en sevdigim su
Bugun ben 2 defa yapacagim bu videoyu.
Günaydın canım hafif bir haftasonu diliyorum ikimizedeCanfeb canım günaydın iyi hafta sonları eş olmuşuz çok sevindim inşallah bu hafta çok güzel geçer ve birinci biz oluruz
Günaydın canım kahvaltımı yaptım leslieye geçiyorum şimdi bu hafta rekor sporlar bizdeb gelsinnnn
Hahahah kaptanım çok güldüm yaGencler aralarinda anlasmis,birbirlerini sevmisler dedim, banada sizi es yapmak dustu
Yaa geçmiş olsun canım sıcak tutmaya çalış havlu filan koy iyi gelir belkigunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir
Kesinlikleolleyy yuppii dannsssso zman ıkı odul yapalım
Kaptanım ödüllerinize bayıldımCUMA MENUM
SABAH 10DA
Eki Görüntüle 2706368
OGLEDEN SONRA 16DA (odulun dibine vurma ogunu)
2 tane kiymali tortilla boregi
10 tane cig kofte+marul
1 kasik koz patlican salatasi
1 dilim kek
Su:2ltye tamamlayacagim
Spor: Cig kofteyi yogururken saatimi cikarttim sonra gec farkettim kolumda olmadigini birkac saatim gitti bosa, tam yatarken paylasacagim adimlarimi fotolu olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?