Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sporda sonuncu olsakta kilo vermede 1.olmuşuz sevgili eşimas bayrakları esmeriiim
olleyy yuppii dannssss o zman ıkı odul yapalım
Oyy ben pek bılgısizmişim ya bu beslenme konusunda sizlerden ne duysam oyle yol cıziyorum ıste. Ee ben nıye baklava yedim dün ayy vok pısmanım
Sende ıkı ogun mü beslenıuosun

Oyle planliyorum. Cunku sabahlari ac olmuyorum. Isimden dolayida anca 12 gibi yeme firsatim oluyor. Boyle devam ettirmeyi planliyorum. Insallah Olur artik. Biraz if biraz da keto degil de lchf e doneyim diyorum.

Artik unut o baklavayi :) Patlat bugun 2 mil leslie. Vera cok guzel leslie videolari paylasti. Benim en sevdigim su

Bugun ben 2 defa yapacagim bu videoyu.

Merhaba evet bu hafta eş olmuşuz
Ödül öğününü hafif tutmaya çalışacağım canım merak etme
Canim ben malesef cocuklarim bana yapışık gibi olduğu için Leslie yapamıyorum çünkü rahat vermezler ama elimden geldiğince yürüyüş ve ev işleri arada küçük spor hareketleri squat gibi yapmaya çalışacağım

kızlar yumurta detoksu mu yaptınız?
baya etkili olmuş gibi duruyor :) dün baktım kilolarınıza sinsi sinsi yine :)
6 kasımda kaç çıkıcam çok merak ediyorum
+ çıkarsam yumurta detoksuyla başlamayı düşünüyorum ben de yine diyete

Hosgeldın canımm Ben ıkı gun kabak detoksu 2 gun yumurta detoksu yaptım sukur 62 lerı gorebıldım kıtlenmıstım umarım gıder arka arkaya. Sen bırakmıştın dıyetı ama dıkkat edıyoshndur almamak ıcın emınım artık cıkmazsın umarım

teşekkür ederim canım

Sizdekı spor azmine hayrqnım ben benım totom yemıyoo bısey olması lazım benı dürten dürtülmem lazım ya usenıyorum

@_Vera_ canımmmmmmm eş olmuşuzzzz bu haftaa birinci olalimm çok heyecanladım
Günaydın canım kahvaltımı yaptım leslieye geçiyorum şimdi bu hafta rekor sporlar bizdeb gelsinnnn
Gencler aralarinda anlasmis,birbirlerini sevmisler dedim, banada sizi es yapmak dustu
Hahahah kaptanım çok güldüm ya sen oğlan anası olarak takımda alıştırma yapıyorsun 10 sene sonra özge kaptanım "maşallah gelin kızımızda pek güzel beş kilo fazlası var ben takımda çözerim o iş bende "

gunaydin kizlar
tam spor islerine baslamistim ama hapsirirken bir anda boyun/omuz arama bi sanci girdi kipirdayamiyorum yaa. insallah gecici biseydir
Yaa geçmiş olsun canım sıcak tutmaya çalış havlu filan koy iyi gelir belki

Kesinlikle

Kaptanım ödüllerinize bayıldım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…